Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *267*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Am promis ca revin la mesajul anterior...si n-am apucat deloc. Stef a fost si ea cu febra de joi seara pana ieri si la fel ca si Ema am stat cu ea in brate tot timpul...mi-a rupt spatele, dar bine ca e bine acum...drept urmare ieri a mancat inghetata facuta de mine

Am uitat sa-mi laud fata ca mai are scutec numai peste noapte, dar uneori ma trezeste si noaptea - "Pisuuuuuuu mamiiiii!" E o scumpa cat e de mandra ca are chilotei de fetita...iar mai nou vrea sa faca totul singura si imi spune serioasa "Sunt mare mami!"

Si daca tot am intrat v-am pus o tona de poze de la serbarea Anei si din Grecia : http://community.webshots.com/user/natalias103

Ginette - ti-am vazut printesica...ce dulcica e...are niste ochisori superbi.

Roli -sanatate multa tatalui tau.

Ema - sanatate si voua! Iti spun eu cum faci cu doi bolnaviori...te pui intre ei si veghezi cu mana cand pe unul, cand pe celalalt...asta era cosmarul meu cand eram gravida cu Stef, dar dupa ce mi s-a intamplat am zis : am facut-o si p'-asta...

Ceska - Doamne ajuta - eu sunt sigura ca va fi bine

Miri - AOLEU!!! Ce patanie ai avut si tu...brrrr...bine ca-i bine puiu' mic si adaptabil...vorba ta "gem de capsuni"

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Cred ca si noi am incasat un virusache la burtica. A venit de la gradi si a vrut sa roada un capat de morcov pentru salata. Peste cateva secunde a vomat. Maine dimineata ne vede iar dr...

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello!

Natalia, am vizionat toate pozele. I'm speechless, din cauza frumusetii locurilor, a priceperii fotografului si mai ales a frumusetii protagonistilor. Parintii sunt frumosi si secsosi , in concluzie fetele sunt de vis! Sunt MAI frumoase, daca asa ceva e posibil :))

Cat despre boli incepute joi seara, si la noi a inceput tot atunci.
Mathias, care a vomitat toata noaptea, a doua zi n-a mancat nimic, urmatoarea noapte iar vomat, apoi diaree. Si nemancat, de imi venea sa plang de disperare, ca imi spunea ca-l doare burta (cred ca-l rodea aciditatea) si vrea mancare, iar cand il puneam la masa nu vroia NIMIC din lumea asta. In fine, azi a inceput sa manance cat de cat, a slabit mai mult de 1 kg. Kk moale tot face, dar doar 1/zi, sper sa isi revina si cu asta curand.

Povestea s-a continuat cu mine si Markus, vineri, am vomitat amandoi de-am crezut ca murim. El de vreo 11 ori, eu pana mi-am varsat fierea....Horror!
A doua zi belea, nu ne-am putut da jos din pat! Parca eram batuti marunt-marunt, cu o bata, pe tot corpul, cum ma ridicam la verticala simteam ca mi se rupe filmul si pic jos. Am mancat numai paine prajita si ceai hepatic, am zacut si dormit amandoi toata ziua, noroc ca vecina a putut sa il ia pe Mathias la ea pana seara, ca nu stiu ce ma faceam, nu puteam nici sa-l ridic in brate.

Pe copii i-am tratat cu Metoclopramid si Furazolidon, pe mine cu nimic. Si regim toti 3. Mathias mai ia Eridiarom si Biotics Baby.

Asta fu frumoasa noastra enteroviroza. Bine ca n-am facut-o pe la bulgari :))

Pupici tuturor!
Back to studying... :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna gagici

nati .. ce vacanta super!!! fetele sunt doua frumoase, au crescut, s-au facut domnisoare .. stef are un par asa cret si frumos si ana e o finuta si o dulce. nici parintii lor nu sunt mai prejos .. sunteti tare aratosi!!! iar peisajele .. dementiale!! cu ce aparat faci poze??

ceska sper sa nu fie virusache .. sanatate multa!

ven uf ce ati tras-o si voi .. refacere rapida!!

nici anna nu e in apele ei .. nu mi-a mai vomitat, insa, mi-a facut iara un scaun moale dupa ce dimineata facuse tare .. febra nu am mai simtit sa aiba .. oricum, i-am tot antitermice la 4 ore si de aseara ii dau la 8 ore .. nu are niciun pic de pofta de mancare si nu stiu ce sa ma fac cu ea ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Natalia...fetele tale sunt scumpe foc,da nici voi nu sunteti mai prejos...o familie tare frumoasa...
Elle...Eva cum e?ea e bine?

Laura,mamica de minune Bianca
POZE...foarte...noi
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Natalia...fetele tale sunt scumpe foc,da nici voi nu sunteti mai prejos...o familie tare frumoasa...
Elle...Eva cum e?ea e bine?

Laura,mamica de minune Bianca
POZE...foarte...noi
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

da, eva e ok .. mi-a spus mama ca e bine, nu da vreun semn .. Doamne ajuta!

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

ma... sa stiti ca si noi vineri m avut o z si o noapte de cosmar, febra 40 si diaree, am inceput sa ii dau amoxi si nu mai face febra si e mai bine, in schimb caca tot moale, cred ca si de la antibiotic, sper din suflet sa isi revina curand..ca i s-au subtiat piciorusele:)
cred ca e epidemie

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

ma... sa stiti ca si noi vineri m avut o z si o noapte de cosmar, febra 40 si diaree, am inceput sa ii dau amoxi si nu mai face febra si e mai bine, in schimb caca tot moale, cred ca si de la antibiotic, sper din suflet sa isi revina curand..ca i s-au subtiat piciorusele:)
cred ca e epidemie

Alina si Stefania

10 poze noi

Ingerasul creste

da, asaa e, e epidemie .. si prin parc au fost o gramada de copii cu entero ..

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

din parc cred ca am luato si noi..
o gasesc cu mana in gura..de imi vine sa o leg la spate...o intreb de ce a bagat mana in gura si zice ca era murdara si a vrut sa o spele...incredibil...:)

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor sanatate copilasilor virusati!

Alinaa, referitor la pb cu diferenta dintre copii: daca nu e o diferenta foarte mica, gen 12-18 luni atunci diferenta de 5-9 ani este excelenta din multe puncte de vedere. Exista si neajunsuri: cel mare vrea sa vada lumea, sa mearga la mare/munte, are program sportiv/cultural definit, tu te-ai obisnuit cu binele (nu olita, s-au cam dus bolile)...

eu incerc sa ma mobilizez sa fac curatenie...azi spal doar si maine shmotruiesc... copilasii mei sunt superok la buni la Brasov.

Mergi la inceput