Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *267*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Deci e boala de sezon, clar!

Ven,
e nasol cand rapune o intreaga familie virusache asta. Sotul a scapat fara? Sper sa se refaca baietii repede, sanatate si tie!

Natalia,
sunteti prea frumosi! Noroc ca stim ca sunteti adevarati...

Lala20,
chiar au dreptate fetele Bia e o mica mare domnisoara!

Alinatudor,
dar de ce antibiotic? Oricum, sanatate!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Offff ce de puiuti bonlavi cu enteroviroza, mi se face pielea de gaina pt ca stiu prin ce am trecut cu Sofia care mi-a slabit aproape 2kg si care nici acum nu bea lapte!
Sanatate multa tuturor puilor bonlaviori sa treaca cat mai usor si repede!

AlinaT ne-am mai intalnit cu Stefi si tati prin parc la vest dar fetele nu au vrut sa socializeze

Ginette,Nati aveti niste fete superbe!

Ceska iti tin pumnii sa primesti rezultatul dorit!

Mergi la inceput

Nimeni la cafea in dimineata asta? E fierbinte si aromata!

Noi de aseara suntem si raciti, cu ochi lacrimosi, nas curgator...

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neata, zuze buburuze

intrasem si eu asa asa vioaie in dimineata asta dupa multa multa vreme, si ce citesc, numai clopotei bolnaviori.sanatate multa tuturor, sa treaca repede sa nu pierdeti din falcute
si noi am trecut prin destule si din pacate cu antibiotic de fiecare data,o nebunie la stomac, antobiograma, apoi antibiotic, cap spart, antibiotic ,cica [preventiv caci rana era cam urata si adanca, puroi in gat, febra peste 39, 3 zile, iar antibiotic bine ca s-au terminat

citeam de curand ca vreti sa mergeti la yanitza, in bulgaria? in cer perioada, poate ne potrivim, noi plecam pe 16 august, mai merge cineva in perioada aia? ar fi grozav
luni ne-am intors de la munte, am fost la fundatica, langa moeciu, a fost superb. racoare in primul rand, iarba verde numa' buna de alergat si tavalit.as putea sta acolo toata vara

am fugit, ca iar am mesteri, parca nu mai scap de santier

Pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna dimineata...
Buna Madalina, da...tati s-a plimbat cu stefy prin parc o perioada, am avut eu niste plecari..Pai poate ne intalnim si noi o data:)

Ceska, i-am dat antibiotic pentru ca avea elemente patologice in scaun: sange, puroi, mucus. Can am vazut ca facea cu din ce in ce mai mult sange, nu am mai asteptat, caci sigur avea un germene invaziv care nu ar fi trecut fara.
Din cauza asta, acum ne va fi si mai greu sa revenim la un scaun normal, caci de la amoxi are scaun moale mai departe, insa macar sper ca am scapat de infectie...

Gratiela, multumesc mult pentru raspuns. Eu am un frate cu 7 ani mai mic, si am fost si suntem foarte iubitori unul cu celalalt, dar niciodata prieteni caci nu avem interese comune, iti dai seama...de aceea am intrebat, uneori mi-as fi dorit un frate mai aproape ca varsta, sa avem activitati comune, sa fim prieteni adevarati cum s-ar spune. Oricum, viata nu e chiar asa cum ne-o aranjam, asa ca fie cum o fi, sa fim sanatosi si buni, ca mai departe Dumnezeu le aranjeaza pe toate...

In alta ordine de idei, din toamna ma duc din nou la scoala, la facultatea de informatica din Universitate, la masterul de biostatistica:) Tu la Univeristate predai, nu?

O zi buna va doresc tuturor!!

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa!
jeremy doarme, e cu sacha ne pregatom sa fugim -literalmente- la cumparaturi ca cu amandoi e cam greu pe urma - daca reusesc sa-l prind pe sacha sa-l imbrac.

nati: 1. areti absolut divin! ma roade invidia! 2.ai doua domnisoare adevarate si niste fotografii de milioane cu ele; preferatele mele: cele in care se uita la palmitsa cu nisip, cand amandoua chilotsei roz, cele in apus, cele cu surioara mai mare cu parul desfacut, cea cu mademioselle "zuluf" cu palariuta turcoaz pe cap, cele cu inghetata. 3. tati fu cam zgarcit cu pozele cu tine!!!!

ceska, sanatate multa! cum e cu examenul?

fetelor, ieir fu ziua nationala a belgiei. am innebunit de cat am muncit si am incaruntit de ciuda de cum face sacha pipi peste tot mai putin pe olita, si caca la fel:( se uita in ochii mei si-si da drumul pe unde apuca, sau face si ma cheama sa-mi arate...ieri era asa de amuzat c-a facut de 4 ori intr-o ora.... si a facut! in plus,

HELP, nu i-a trecut inca de tot buba (urcior sau cum i-o fi zicand ) ca iar se face mai sus pe pleoapa si mai inspre coltul din interior. si vorba aia il dam cuc rema de doua ori pe zi de doua saptamani:((( stiti vreun remediu?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Miri, nu am prins mai devreme dar ai fost la medic. Daca nu il vad nu imi dau seama exact ce e...banuiesc ca e infectios, un microb ce nu pleaca de acolo...
Parerea mea e ca ar trebui sa ii speli ochiul, mai degraba decat sa ii pui crema, care nu se absoarbe si nici nu lasa sa se autocurete ochisorul. Dar daca dr ti-a zis sa ii dai cu crema, da-i. In plus, in perioadele intre cremuiri poti sa ii pui ser in ochisori, cat poti de des si de mult, sa se spele bine acolo. Vezi sa nu aiba vreo geana care creste spre globul ocular sau ceva care ii poate intretine infectia.
Uf, am auzit si eu ca tare greu se mai scapa, mai ales la copii care nu se pot abtien sa nu puna mana la ochi...si oricat ar fi de spalati..tot intretin infectia...
Sanatate multa

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput

a, am uitat sa precizez, sa ii pui ser in ambii ochisori..nu doar in cel bolnavior

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

alinatudor, multumesc mult de sfat! dr fapt banuiesc ca de la shobolanul doudou ni se trage..taraie animalu ala peste tot, il baga in nas, ochi, urechi,intre degetele de la picioare... in general face hadoshenia baie o data la saptamana, dar acu, fara chantal nu pot sa i-o smulg din maini:(((
crema de la dr e ceva pe baza de acid fucidic, daca-ti zice asta ceva. iar cu spalatul e ochi...god...batalia de la waterloo revisited:) am sa incerc totusi. mersi inca o data.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Of!
Saptamana trecuta comentam aprig pe un blog ca prea repede recomanda doctorii in Romania inhalatii si ca e o moda ca toata familia sa aibe inhalator.
Iaca ne-a ajuns din urma si pe noi: tocmai a livrat farmacia aparatul. Nu a fost in cazul nostru usor recomandata ci se impune. Dupa pneumonia nasoala din Ro de la inceputul lunii trecute am ramas putin sensibili si orice infect se depune la plamani. Se pare ca e un trend mai ales la baieti, ei au predispozitia asta, si se scapa de el in proportie de 85% dupa varsta de 6 ani. Restul %-lor au sanse la astm!
Noi sper sa iesim din schema procentelor minimale si sa fie caz singular. Dap, luam si singulair......
O sa fie un show episoadele cu inhalatiile si ma gandesc serios sa tai bilete...

Blogu` nostru

Mergi la inceput