Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *267*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

PS Am nevoie de cateva sfaturi: cum i-ati facut pe clopotei sa accepte masca pe fata? Noi trebuie sa facem trei sedinte a cate 7-8 minute!!!! Sfaturi, please!
Nu vreau sa capete groaza de inhalator fiindca nu stiu daca nu vom mai avea nevoie de el.... oricum el nu a stat nici la batista bebelusului. Iar in Romania la urgente cand au vrut sa ii dea doua pufuri de Ventolin l-am tinut bine doua persoane iar medicul stagiar ii tinea chestia pe gura si dadea puf!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ceska, imi pare rau dar nu stiu cum sa te ajut, orice importiva vointei lor devine un chin oribil..succes, ce sa zic, oricum copii astai nu accepta lucruri care sa le violeze spatiul vital ca sa zic asa, iar chestia aia pe nasuc le creaza un soi de reactie claustrofoba...habar nu am ..nervi tari cred ca iti trebuie

Miri, da, sa inteleg ca e un animal adevarat?? sau e doar o jucarie? caci daca e jucarie cred ca putem sa o facem nevazuta:) ca pe suzeta
Substanta e antibiotic, ar trebui sa functioneze, insa cu siguranta stimulul nu dispare si din cauza asta apare unul nou. Succes:) va pupam si va admiram...din umbra :)

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Ceska multumim de aprecieri... sfaturi cum sa accepte masca nu pot sa te ajut,deocamdata noi nu am folosit
si Bia pe cat e de neastamparata in general...pe atat e de cuminte cant vine vorba de medicamente si de tratamente...cu batista se aspira singurica... benji sa fie bine
Elle...ma bucur ca Eva nu a luat...sa inteleg ca e cu parintii tai la tara?Deci s-a acomodat si fara tine?
Cam slabuta miscare pe aici.Multe zuzici absente,or fi toate plecate in concedii?

Laura,mamica de minune Bianca
POZE...foarte...noi
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

alina... e un plush... si nici vorba sa scapam de el fara trauma vietii noastre. pot sa sper ca va merge peste doua saptamani la chantal si va scapa de obsesia sa-l vad amereu. cand pleaca de acasa nu-l las sa-l ia cu el. insa prin casa si prin curte... mai greu. ca sotul ii aduce dimineata jos, si tutunette vine si ea obligatoriu ca sa nu trezim strada. de fapt e el mai moale shea...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

PS Am nevoie de cateva sfaturi: cum i-ati facut pe clopotei sa accepte masca pe fata? Noi trebuie sa facem trei sedinte a cate 7-8 minute!!!! Sfaturi, please!
Nu vreau sa capete groaza de inhalator fiindca nu stiu daca nu vom mai avea nevoie de el.... oricum el nu a stat nici la batista bebelusului. Iar in Romania la urgente cand au vrut sa ii dea doua pufuri de Ventolin l-am tinut bine doua persoane iar medicul stagiar ii tinea chestia pe gura si dadea puf!

ceska,la noi primele 3 dati au fost groaznice cu urlete cat cuprinde!!apoi mi-am pus eu masca,i-am aratat ca-mi place si nu doare, si l-am intrebat daca tine masca in timp ce se uita la TOm si jery,mi-a zis da,si i-am pus laptopul in fata iar eu mi-am facut treaba..de atunci acelasi ritual l-am avut,il pregateam dinainte,ii spuneam ca acum deschidem calculatorul,pune mama tom si jery iar Robert pune masca,ok?ok...

multa bafta,sper sa reusiti!

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Jelimoni,
mersi de sfat!
Eu cred ca am cel mai incapatanat si recalcitrant copil! I-am pus ce desene a vrut el, i-am promis bomboane, am pus si eu masca pe fata si taica-su, i-am aratat un clip pe you tube unde un bbe e f cuminte la procedura asta si inhaleaza impreuna cu soricelul de plus. I-am explicat ca aburul merge in plaman si alunga tusea dupa ce se lupta cu ea.... el urla sa pun aparatul inapoi in "cutia cu scule" ca vine femeia sa il ia, el nu mai tuseste!
Nici singulair-ul nu l-a luat, l-a tinut un pic pe limba s-a umezit ala si l-a scuipat de s-a facut pleasca cand a aterizaz pe masuta. Am vrut sa ii pun iar eu direct in gurita, dl sot tipa la mine ca nu vad ca nu-l accepta!!!! Imi venea sa il omor! Dupa el mai bine antibiotic! Si habar nu are cum facea copilu in ro cand am luat 5 zile Augmentin la 8 ore, ca il tineam doi trei oameni sa ii administram cu seringa de la Nurofen!
Pot sa ii mai var cu forta un singulair? Ca pe primul doar la lins un pic?!
Daca ajungem cumva la spital JUR ca il las pe sot cu copilul internat sa vada cum e!!!!!!

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ceskule, eu cand nu ma inteleg cu Ana sa tina masca, ii scot masca si las numai furtunul direct la nas (sau la gurita, depinde daca sta sau nu cu gura deschisa). Stiu ca nu este corect, dar e mai bine decat deloc. Incearca si tu asa!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ceska, nici Dudu nu sta cu absolut nici o explicatie sau momeala. Eu ii pun masca atunci cand doarme iar daca se foieste ii tin masca foarte aproape de nasuc fara a-l atinge....e drept ca intepenesc...

eu am o alta problema: calatoria cu masina cu copil mic. Cat doarme este in regula, sta in scaun, mai rabda inca vreo juma de ora dar mai mult e schingiuiala...urla sa-l dau jos si eu nu vreau...cand am mers la mare sotul era sa loveasca o familie pe trecerea de pietoni pt ca s-a intors spre Dudu care urla si se rasucea in scaun. Voi lasati copiii sa misune prin masina? Tudor exact asta vrea... eu am exclus din start calatorii in afara tarii cu masina dar vrem sa mergem la Cluj si trebuie sa luam si bebeul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Grati o singura data am facut imprudenta sa o las sa misune prin masina,iar cand a pus taicamiu o frana mai brusca(i-a taiat un cretin calea)...desi eram langa ea a gazut destul de urat si si-a spart buzita.Dar era si ea la fel intr-o perioda in care refuza scaunul,la noi a mai functionat si exeplul:ne puneam toti centurile si asa accepta si ea,dar centura de la masina nu scaunul...stiu ca nu era mare lucru dar decat nimic.Apoi am reusit sa o mai pacalesc sa stea in scaun distragandu i atentia,ii dadeam sa rontaie ceva,ii dadeam o revista,ii puneam desene ...Si cand intr-un final am convins-o nu mai incape in scaun...

Laura,mamica de minune Bianca
POZE...noi
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

jesus ..

mare mare atentie ...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424&whichpage=1

eu deja mi-am facut toate albumele private si link catre poze mai trimit numai pe mail ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput