Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *267*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

jesus ..

mare mare atentie ...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424&whichpage=1

eu deja mi-am facut toate albumele private si link catre poze mai trimit numai pe mail ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)

papa bun
bio bebe

zi-mi si mie pliiizzz, cum le-ai facut private - eu am pe webshots

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Gata! M-am prins!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Fetelor - va multumim fiecareia in parte pentru aprecierile la adresa noastra!

Miri - eu am avut anul trecut infectie din aia la ochi si a trebuit sa merg in final dupa o luna sa-mi intepe tampenia cu acul si sa-mi dreneze colectia aia nenorocita...am facut inainte tratament o gramada si cu acid fucidic si cu antibiotice si tot n-a trecut.
Referitor la pozele cu mine...mi le-a facut Ana, ca de-ar fi sa stau dupe al meu sot...n-as prea pupa eu poze si nici fetele prea multe :)

Ceska - la mine a fost show si tinut cu forta in primele ture...apoi am facut concurs cine pufaie mai tare ca si locomotiva Thomas si in final merge usor cu desene animate. Bafta si sanatate multa.

Grati - noi am avut o perioada de urlete cumplite - o data mi-a urlat o ora intr-una, dar n-am scos-o din scaun, iar acum sta...nu intotdeauna cu centurile pe umeri cum ar trebui, dar de cele mai multe ori cu ele ok; insa nu o scot din scaun nici in ruptul capului.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Azi mergem la Oradea si sunt usor emotionata ca Duminica se casatoreste fratele meu...sper sa fie o nunta frumoasa si sa fie fericiti!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Acums a zic si 'neata'.

N-am mai apucat sa scriu dar am admirat buburuzele Nataliei - minunate - si printesa Lalei20 - arata demential!

Imi partea rau de clopoteii bolnaviori - sper sa le treaca repede.

Miri, si Adela are (pe langa suzeta, de care o scapam probabil, la scoala ) are un iepuras cu care doarme de la 4 luni.
Dar cu asta nu m-agit.

Cat despre stat in scaun, la noi a functionat cu succes 'amenintarea': " vezi politaiul?! vine si-ti ia DVD-urile dak nu stai cu centurile". A mai bombanit, si-a mai scos mainile doar, din centuri, dar nu s-a miscat.

Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Helou,helou
uf! Circ mare aseara, de dimineata ceva mai putin recalcitrant iar acu la pranz a stat in sfarsit cele 7-8 minute recomandate. Au venit verisoara sotului si baietii ei. Ne-au aratat cateva chestii caci ei au state mai vechi de plata la inhalat, cam 5 ani la cel mare. Abia din toamna, si Emil merge acum in clasa a doua, au scapat si nu a mai fost nevoie nici de testat capacitatea pumonara, nimic.Ne-au scos cotul intre dozatorul de mediamente si masca, au aerisit bine furtunul la final-ce mai! Profesionisti! Baietii au cantat si au numarat ultimele 60de secunde cu glas tare ziceai ca e revelion!
Sper deseara sa ma descurc singura cu el!

Legat de scaunul de masina, dl sot nu cunoaste pardon. L-am mai lasat eu la mine in brate dar numai pe drumul din livada, unde nu e trafic se circula cu 20-30km/h. De la o vreme e interesat sa umble prin masina si e lasat ori in livada cat ud eu in gradina ori in parcarea din fata casei: umbla si da drumul la radio, schimba cd-uri, trece din fata pana in portbagaj, mestereste la butoane, se joaca de-a sofatul etc-mereu cu unul din noi prin preajma. I-am luat scaun gr ll-lll,15-36kg, Römer KID Plus AdventureLine si sunt curioasa cand il vom putea schimba, inca il mai tin la drumuri lungi in cel gr ll.

Cu dl socru nu am mai vb din proprie initiativa de marti seara dar nici el nu a mai trecut pe la noi. O fi vrand sa ia o pauza de bunicit! O are!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:

jesus ..

mare mare atentie ...

eu deja mi-am facut toate albumele private si link catre poze mai trimit numai pe mail ..

papa bun
bio bebe

Buburuza de 2 ani
Albume

Gata! M-am prins!

pe album, ai un creion - ala e butonul de edit - dai click si apoi bifezi optiunea private.

pup

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:

jesus ..

mare mare atentie ...

papa bun
bio bebe

Buburuza de 2 ani
Albume

Gata! M-am prins!

pe album, ai un creion - ala e butonul de edit - dai click si apoi bifezi optiunea private.

pup

papa bun
bio bebe

Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Pup toate fetele! Apar si eu dupa muuulta vreme...Am mai citit ce-ati scris dar nu m-am invrednicit sa mai si scriu.
La Multi ani tuturor ce si-au serbat zilele de nastere, de sfinti (copii si mamici), si-au aniversat casatorii sau altele!

Elle, saru'mana pentru avertisment! Am intrat acolo si...m-am ingrozit! Efectiv! Departe de a ma isteriza totusi...cate minti bolnave pe lumea asta! Cum de-i suporta Dumnezeu?..nu stiu!
Am trimis si eu celor pe care-i cunosc si, sper din suflet, ca nebunii astia sa ajunga acolo unde le este locul!
Daca aveti timp, cele care nu ati intrat pe link-ul respectiv, intrati ca sa va faceti o idee si sa va feriti de nemernicii astia!

Elle nu poti vorbi cu colegii tai? Poate se poate face ceva mai amplu...
Va pup cu drag pe toate!In septembrie vin in tara si stau pana prin decembrie! Abia astept sa ne vedem!
Muuah!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

elle... bine ca le-ai dat linkul fetelor... eu una m-am revoltat pana la senzatie de voma cand am vazut in emisiune la oprah copii de 6 luni abuzati sexual. imi venea sa urlu efectiv in fata televizorului....

ginette si alinatudor: ghiciti? tutunette nu mai exista!!!!!!!!!!! a plecat la copii mai mici care au nevoie de ea. adevarul e ca e in mashina de uscat haine de 3 zile si doua nopti:) si nu o vede, nu ii trebuie!

nati, mi-e teama ca la asta ajungem si noi:(la intepat, vreau sa zic). casa de piatra fratelui tau!

grati... noi avem periodic circ. isi scoate mainile din bretelele scaunului si urla ca vrea jos. si eu urlu la el ca daca ajung sa-l dau jos, ia si doua peste fund. il las sa tipe si fac ureche shuta. mai ales la drum lung. si am fost cu ei trei pana in croatia si inapoi:))

noi asteptam musafiri. am muncit si azi sa terminam biroul. l-am chinuit pe domnul sot de numa dar nu-mi pasa; in sfarsit cas anu mai e depozit:))) e doar pivnita:)))))))

de dimineata am fost cu jeremy la osteopat. nu l-a mai facut sa se nasca. a zis ca e bine in pielea lui si ca nu e traumatizat dupa nastere. avea o tendinta spre dreapta dar a rezolvat-o. in mod normal si refluxul ar trebui sa fie ok. dupa-amiaza, la kine<; a zis tanti ca a progresat mult, si ca se intoarce bine spre stanga (facem exercitii in fiecare zi). mai avem o saptamana de chin. si vine chantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal acasa:)))

ceska, ma bucur ca merge mai bine

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
cafea? Am pentru toata lumea!
La noi ploua de ieri. In oraselul vecin vin vestitii vanzatori ambulanti si urlatori din piata de peste din Hamburg. Sa mergi sa-i vezi cand vizitezi orasul e un "must"! Acum sunt ei in turneu la noi si vremea le ofera conditiile de acasa, foarte prielnice business-ului lor: umezeala.
Mergem maine sa-i vedem, azi tati de gaza lucreaza.
Si se pare ca suntem pe drumul cel bun: a concea sedinta don dimineata asta a decurs excelent! Sunt mandra de gaza!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput