Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *267*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Miky , m-ai distrat la culme povestind cum latra Luca . Si Sara il imita pe Baster din Winnie the Pooh. Ii place de catelusul ala si cand o apuca se da drept Baster si latra la fel ca ala.
Nu cred ca era cazul sa dati catelul , ati incercat sa-i explicati lui Luca faptul ca el este om , nu catel si ca oamenii sunt mai destepti si nu latra , ei vorbesc.
Si eu vreau un catel pt Sara , am vazut un pui de labrador adorabil si era gata sa i-l iau insa nu m-am inteles cu sotzul. Problema este ca noi avem un caine la tara , un ciobanesc german care este f. gelos si nu suporta niciun alt caine prin preajma . Era sa faca varza caniche-ul vecinilor , daca nu eram pe faza cred ca nu-l mai scoteam viu din coltii lui. Mi-e frica sa nu se intample asa si cu puiul de labrador.

Daca vreti s-o vedeti pe vorbareatza lu' mama , priviti aici :http://www.youtube.com/watch?v=MFNzNkFIn3E

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

pup vorbareata!Ii place sa cante si sa spuna poezii!Si vorbeste destul de corect, pronunta frumos cuvintele fara a le stalci prea mult.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

si algocaminul fiola cum se da?Ca banuiesc ca e o doza /kg corp?Sa iau si din asta sa avem in casa...
Laurici......imi pare rau pentru ce s-a intamplat cu tatal tau.nu m-am dezmeticit eu bine din somn sau nu ne-ai spus nimic de puiutii tai?

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Laura, bine ai revenit pe la noi.
Imi pare rau sa aud de tatal tau.

Ceska dpdv de mamica si eu as fi la fel de suparata ca si tine si as cere lamuriri despre ce s-a intamplat.
Dpdv de educatoare pt sa iti spun ca e foarte greu sa fii cu ochii impartita la fiecare copil.E greu si cand ai 14 copii singuri si au liber la joaca sa ii cuprinzi pe toti cu privirea, dar sa fie 14+ parinti+alti copilasi mai mici.Nu iti trebuie decat 2 sec sa te uiti in alta parte si e de ajuns ca unul sa-l loveasca pe celalalt desi acum 2 secunde radeau impreuna si erai sigura ca poti sa iti muti privirea la altii.
Acuma nu stiu cati adulti erau cu ei inafara de parinti, care nici ei nu au fost pe faza.
Acuma nu vreau sa le scuz pe educatoare, iti spun numai ca e destul de greu sa supraveghezi atatia copii.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Gatta ce vorbareata e Sara! Si dulce foc! Ce bine mi-ar parea sa ne putem vedea. Cred ca pe 26 ar fi cel mai bine atunci, o sa vad zilele astea cum fac rost de o cartela in Romania si trimit numarul pe mailul comun. Noi ajungem pe 20 aug dar o sa fim plecati pana pe 25.
Laura imi pare rau pentru tatal tau, din pacate nu prea aveti cum sa-l ajutati decat sa incercati sa-i fiti alaturi cat se poate de mult.
Emma a mai fost de 3 ori(dus intors) cu avionul, dar asta o sa fie un zbor extrem de lung si obositor pentru ca dupa 10 ore pe avion avem escala 5 ore apoi inca 2 ore jumatate pe avion. Am mari emotii, eu sper sa reuseasca sa doarma mare parte din drum. Ajungem la 12 noaptea un Buc , apoi jet lag, schimbat camera, pat, limba ...sa speram ca o sa supravietuim:).
Despre intalnit imi zici cand poti tu si vedem cum se potriveste cu programul nostru de vizite:).

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

eliza, drum lung intr-adevar, dar veti supravietui! cu brio si o sa va si amuzati copios:) o sa aiba parte de toata atentia bunicilor! delir, ce mai:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Poftiti la capitol nou!!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154669

LaLa_20

Mergi la inceput