Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *267*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

alinaatudor, felicitari pt mura. eu una, circumspecta. vad ca pisica cea mai docila tot nu-i rezista lui sacha si e plin de zgarieturi. nu stiu ce ar face un catel mai mare ca el. dar si eu as vrea un catsel, e drept, nostalgii din copilarie:)

ramona, la sacha nu am incercat. abia d ela 3 ani o s-o facem.

ven, mersi de informatie! e bine de bagat la cap. am sa caut si eu p-aici.

lala20, nus tiam ca tu ai cerut injectabil. dar varianta siropel, pastile nu exista? in afara de branula. (care tot cea mai eficienta pare). in afara de vaccinuri nu i-as intepa pe astia mici. sunt eja chinuiti ca-s bolnavi.

fost la farmacie:) luat lapte praf. pregatit. de curiozitate a tot molfait vreo 30 de ml dar p-orma a cerut de la ma-sa:) sacha n-a facut pe el, dar a facut inainte sa iesim... pe covor:)

acu ne hranim si mergem in pat.jeremy doarme de o juma de ora:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

hehe, gatta... ce vorbesti tu acolo? 3 kg e mult pt cineva in apropierea lui 60. daca mai adaugi 30 iti dai seama ca alea 3 nu se simt. asa, apoi am io un ghimpe impotriva alora care fac cure si vin si defileaza in emisiuni (marea majoritate - daca trebuie sa slabesti 40-50 de kile si esti la americani sau britanici - aua vut parte si de alte interventii) decat daca sunt intr-un boot-camp pt reeducare alimentara si fac sport cu coach personal; in rest.... nu cred. altfel, chiar cu inel sau balon sau ce-o fi, ai nevoie de reeducare. insa asta n-o faci cu copii mici dupa tine. sau poti, dar nu ma tin pe mine balamalele. stiu cat ma tine pe mine elasticul, asa ca decat sa incep s anumar calorii, indexi glicemici, cantaresc si alte tampenii.... mai bine gimnastica serioasa:) cred ca eu m-am nascut sa mananc. si e clar ca lumina zilei: oboseala=dulce=mancat non-stop=kg. poate laptele praf sa rezolve putin din egalitatea asta ingrata:)

si pana la urma, ai gasit destinatie de vacanta? unde mergeti? (noi la somn, fix acu:)

ps:(((((( iar a facut kk pe covor langa mine:((((((((( mor de ciuda

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

inca o vorba:)))

miky, aici nu exista practica asta. si nici nu t eincurajeaza s-o faci. pielea lipita e tocmai ca sa impiedice corpuri straine si microbi s aintre unde nu le fierbe oala. in plus, daca se desira tesutul, se poate cicatriza gresit. dezlipitul (ca spuneai ca se lipeste inapoi uneori) se face nadtural de catre posesor in momentul descoperirii obiectului:)))

ramo, ia-o ca pe o glimita:) toate se umfla cand vine pipi:)))))

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

...Pai eu ma dau cu capul de pereti atunci...imi daduse si alternativa un singur antibiotic oral care nu mergeam combinat cu nimic altceva...dar mi-a recomandat injectabilul pentru ca isi face afectul mai repede...si in plus antibioticul (apropo era vb de klacid)...nu ar fi actionat asupra tuturor virusilor...e clar ma dau cu capu de pereti sau ma apuc eu sa fac medicina,ca de nu o iau rara...Aum a facut iar un picut de febra...sau defapt nu e chiar febra 38.1......ma gandeam si eu sa merg doar 3 zile cu injectabilul si sa raman pana la 7 zile cu zinatul...dar nu o fi prea slab?Pe mine ma sperie temperatura asta...
In alta ordine de idei...alina felicitari pentru noul membru al familiei...si noi suntem in cautare de unul...dar fiindca noi stam la bloc ne-am hotarat la un bichon maltez...si i-am promis Biei ca maxim la ziua ei il iau...il si cere cu atata ardoare la toata lumea zice "cumpaia i mie ham-ham mica"
Fetelo care doriti sa slabiti trimiteti la mine vreo 4 kg...ca eu vreau sa mai iau un pic da nu reusec cu nici un chip...
Am vrut sa mai zic ceva ,da nu mai retin ce...

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Miky , m-ai distrat la culme povestind cum latra Luca . Si Sara il imita pe Baster din Winnie the Pooh. Ii place de catelusul ala si cand o apuca se da drept Baster si latra la fel ca ala.
Nu cred ca era cazul sa dati catelul , ati incercat sa-i explicati lui Luca faptul ca el este om , nu catel si ca oamenii sunt mai destepti si nu latra , ei vorbesc.
Si eu vreau un catel pt Sara , am vazut un pui de labrador adorabil si era gata sa i-l iau insa nu m-am inteles cu sotzul. Problema este ca noi avem un caine la tara , un ciobanesc german care este f. gelos si nu suporta niciun alt caine prin preajma . Era sa faca varza caniche-ul vecinilor , daca nu eram pe faza cred ca nu-l mai scoteam viu din coltii lui. Mi-e frica sa nu se intample asa si cu puiul de labrador.

Daca vreti s-o vedeti pe vorbareatza lu' mama , priviti aici :http://www.youtube.com/watch?v=MFNzNkFIn3E

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

hehe, gatta... ce vorbesti tu acolo? 3 kg e mult pt cineva in apropierea lui 60. daca mai adaugi 30 iti dai seama ca alea 3 nu se simt. asa, apoi am io un ghimpe impotriva alora care fac cure si vin si defileaza in emisiuni (marea majoritate - daca trebuie sa slabesti 40-50 de kile si esti la americani sau britanici - aua vut parte si de alte interventii) decat daca sunt intr-un boot-camp pt reeducare alimentara si fac sport cu coach personal; in rest.... nu cred. altfel, chiar cu inel sau balon sau ce-o fi, ai nevoie de reeducare. insa asta n-o faci cu copii mici dupa tine. sau poti, dar nu ma tin pe mine balamalele. stiu cat ma tine pe mine elasticul, asa ca decat sa incep s anumar calorii, indexi glicemici, cantaresc si alte tampenii.... mai bine gimnastica serioasa:) cred ca eu m-am nascut sa mananc. si e clar ca lumina zilei: oboseala=dulce=mancat non-stop=kg. poate laptele praf sa rezolve putin din egalitatea asta ingrata:)

si pana la urma, ai gasit destinatie de vacanta? unde mergeti? (noi la somn, fix acu:)

ps:(((((( iar a facut kk pe covor langa mine:((((((((( mor de ciuda

Miri , e adevarat ca nici eu nu m-am putut apuca de niciun regim pana n-am expediat-o pe Sara la mama...ce vroiam eu sa-ti zic este ca la mine nu tine numai cu sport , trebuie sa renunt la mancare daca vreau sa slabesc. Oricum , esti de toata lauda ca potzi sa mergi si la sport si sa fii mamica super pentru cei 3 piticotzi. Bravo tie si multa bafta !

Ma intrebai unde mergem...la bulgari , la Sunny Beach. Gasisem un hotel convenabil ( 4* AI la 532 EURO total sejur ) , cu review-uri bune in anii trecuti si aveam de gand sa platesc . M-am razgandit pt ca am citit in ultimele zile niste impresii ale unora care au fost acolo sapt trecuta si au fost f. dezamagiti , asa ca am reinceput cautarile. E greu sa gasesti ceva ok atunci cand ai un buget de criza ...sper totusi sa gasesc ceva bun care sa nu treaca de 550 EURO , ca n-am mai multi bani.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

gatta, noi mergem la 2 mai, sunt maxim de incantata si multumita si abia astept...exact la fel..un buget de criza:)

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Eu azi sunt mai ciufuta ca vremea de afara: ba ploua ba nu si in plus e innorat si o presiune atmosferica de o simt pe creier cum apasa!

Drept urmare m-am rastit la toata lumea: la telefon uneia de la primarie si lui tati, cu educatoarea n-am mai stat la povesti -m-am tirat ca sa nu ma ia gura pe dinainte.

Intai la primarie am vrut sa verifice (au o ametita de o frumusete rapitoare, blonda) cum il au raportat pe B din septembrie caci in aprilie le-am zis ca va merge full time. 8-16.
Cica e tot pt 4 ore inscris!!!! si in plus au tarife noi si full time sub 3 ani costa 284,-EUR/luna plus mancarea. In conditiile in care e gradi de stat!!!!!
E clar ca nu il pot da fiindca nu am banii aia de dat in plus si uite asa e gata cercul vicios: cum sa-mi gasesc job daca nu am cu cine lasa copilul. PE tema asta m-am rastit la sot care avea solutie: mergi la munca si faci banii! Vorbea in punga! De parca ar sta el cu copilul de la 12-18!!!!!

Apoi cand am mers sa iau gsza primul lucru dupa "mami!" a fost "m-a lovit robin!" L-am luat din multimea de copii (se desparteau de educatoare 14 copii care incep in septembrie scoala, era puzderie de parinti etc) si l-am cercetat. Mi-a aratat la gat si am vazut o dunga rosie de vreo 7-8 cm la gat, ca o urma de strangulare cu sfoara. Am chemat o educatoare, persoana lui de referinta sa vorbim si din pacat s-au bagat altii in discutie si n-am putut elucida cazul. Am plecat nervoasa si acasa i-am aratat gazei in opglinda ce are la gat si l-am descusut. S-a jucat cu Robin si ala i-a petrecut o sfoara dupa gat....
Eu stiu ca ei au un fel de hamuri dar alea se petrec pe la piept si peste umeri...
Am pus mana pe tel am vorbit cu alta educatoare si i-am zis sa discute cu Yvette cand apare cazul. Nu mi se pare ok ca cei mai mari sa abuzeze de cei mici. AM inteles ca era iures cu finalul de an pentru prescolari dar ...
Am facut si o poza ranii dar precis se mai cunoaste si maine si o sa discut iar pe tema....
Exagerez????? Ramonab? Fetele?
Eu sunt cu capsa pusa azi!!!!!

Legat de catei, noi avem unul batran cu care B s-a pomenit de cand a venit acasa din spital si nu au probleme. Ca a inceput sa imite caini si sa latre asta abia la gradi. Ia mereu cate ceva si se face ca e dus sau duce cu lesa si latra......

Legat de probleme baietilor.... eu nu-mi imaginez defel ce descrieti voi si poate avem si noi? Problema cu testiculele am dezbatut-o la controlul de 2ani, dr crede ca penduleaza si se retrag la frig etc.
Oricum in decembrie o sa cer o eco sa vedem mai clar...Noi avem o formaciudata, incovoiata si scurta prin urmare...... Are cineva un site cu tema? Ven, poate? Mersi.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

primiti o "ratacita" inapoi ?

Buna la zuzulicile mele dragi!
Mi-a fost dor de voi dar nu am avut timp sa mai intru pe aici deloc
Vacanta fuse si se duse candva demult...a fost frumos, odihnitor dar parca a fost anul trecut nu acum 2 saptamani...
poze aveti la semnatura albumul 2010.
Am inceput munca si... astazi este prima zi in care sunt mai relaxata si mai "libera".
am citit cateva pagini din urma si ...
OFFFF!!!!
copilasi bolnavi,zuzulici cu probleme....

Elle, scumpa mea... si eu as vrea sa te ajut! spune-mi cum!!! imi pari asa de obosita si la capatul puterilor... speram sa te gasesc vesela si odihnita... parca ai fost si tu in vacanta, nu ?
offff. fetitele bolnavioare....
cu riscul sa-mi iau rosii in freza ... eu i-as da annei antibioticul daca are 2-3 zile de febra asa de mare care nu cedeaza la antitermice...
nici nu stiu ce sa zic... imi vine sa plang cand ma gandesc prin ce treci cu fetitele bolnave, cu sotul care se poarta... * speram ca s-a schimbat ceva...), soacra unde este?

mirikule, te regasesc la fel de proaspata, fresh, plina de optimism si veselie! o placere sa te citeasca omu' !hai, fruntea sus cu laptele ala praf... se face mare si cu laptele praf.

lala20, alinatudor, ce ma bucur ca vad ca sunteti din nou "active" aici
mi-a fost dor de voi!!!!
lala, imi pare rau sa aud de bia ca este bolnavioara... si eu zic ca este foarte bun algocalminul fiola... sau, ma rog.... ii scade febra rapid

alinatudor, ce frumos ca i-ai facut o asa bucurie printesei tale !
te invidiez ca te-ai intalnit si ai vazut-o pe silvia... mi-e tare dor de ea! mai am intrat cateodata pe blogul ei cu soap.. si am mai citi cele scrise de ea in stilul ei atat de personal, de vesel, de facut misto de orice problema...

simonik, wow!!!! am vazut filmuletul cu saratica ta...
incredibil cat de bine vorbeste! si cate stie....
si eu care credeam ca eleni este vorbareata...
maimuta mea vorbeste bine, mult dar... nu vrea frate neam sa invete ceva...
pai fata lui sora-mea stia toate culorile inca de acum vreo 4 luni... acum a invatat formele geometrice...
cred ca in cateva luni ajunge la ecuatia de gr. I

eliza, ce ma bucur ca se apropie momentul sa ne intalnim!!!
abia astept sa va vad!!! o sa fiou in bucuresti in perioada aceea!
a mai mers printesa cu avionul pana acum ?

ceska, felicitari pentru examenul luat !!!

roli, offf prin ce treci si tu cu tatal tau...
multa multa sanatate ii doresc. si tie la fel si putere sa ai sa-l poti ajuta, !!!! sorry.... este incredibuila soacra ta !

acum, trebuie sa spun ca cam asta a fost, printre altele, si motivul ca nu am mai intrat pe aici...
si eu am tras-o si o trag in continuare cu al meu tata...
am avut si o perioada mai "depresiva" in care nu am mai avut chef de nimic...
noroc cu saraca de mama care se zbate si incearca sa rezolve 1000 de chestii urgente de facut in legatura cu tata...
al meu a fost diagnosticat cu dementa acum vreo luna... l-am avut internat la psihiatrie.
a fost foarte dureros pentru mine sa vad cum nu ma mai recunoaste...
are momente de consteinta cand stie cine este, cine sunt cei din jur si.... momente cand este departe, in lumea lui....
si acum 3 luni era absolut normal, sanatos si... alcoolic
de la imunitate scazuta... a contacta si tbc. acum este internat la pneumologie la un spital in prahova....
nu va spun ca mi-a fost frica pentru copiii mei de nenorocirea asta cu tbc-ul...
mi-am facut analizel si eu si mama (doar noi am intrat in contact cu el)si - Slava Domnului!!!! - nu avem nimic noi!
din pacate nu o sa mai poata avea nimciodata grija de el...
va trebui sa fie supravegheat permanent...

miki, Doamne ajuta sa se rezolve de la sine si sa scapati de cutit!~!

ce sa mai zic ?
am inceput mesajul asta acum o ora si jumatate dar m-am tot intrerupt pentru diverse...
dar sper din suflet sa fie liniste la birou si sa tin si eu pasul cu voi!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

lauraD, te-ai intors! iu-huuuuuuuuu! prea umblai pe coclauri si prea te destrabalai! (glumesc) imi pare rau de povestea cu tatal tau:((( din pacat nu are un final fericit si cred ca esti constienta de asta, dar cata vreme sunteti in preajma lui sa-i alinati singuratatile si delirul, e un om fericit. curaj! asta e afurisita asta de viata:( o s ama bag sa vizionez poze, sa va vad cat ati crescut!

gatta, am ramas muta!!!!!!! pai saratel e ..... mai presus de cuvinte! ce frumos vorbeste! un fel de moricica de poezii intr-un "castel de ciocolata":)))) si cum nu sta locului:)))) e plina de energie fata ta:) si pare atat de matura! sacha parca e un bebe neterminat, sau asa il vad eu ca e toata ziua in fundul gol:))))

ceska, daca outsele le simte si coborate, nu e nici o pb. daca la nici un control nu le simte, atunci e cazul sa investigati. e normal sa se retraga la frig si atingeri "straine":)))) o eco in zona "x" e foarte neplacuta... stiu d ela domnul sot:) cu forma scurta si incovoiata - ma amuza descrierea - cred ca aproximativ la fel sunt toti:)))))

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput