Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *267*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Ramo felicitari pentru reusitele multiple

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Mersi mult
Ai domnisorica zici?Ai ceapa lor de baitani cum se uita ei dupa minunatia ta de fata.Au dupa cine intoarce capul si tu nu poti decat sa fii mandra.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceska, felicitari lui B pt primul pipi la wc.La cat mai multi
Miri, ziceai de crema aia Cremicort, la tine a functionat doar la Bruno sau la Sacha inca nu ai incercat ?
De deranjat nu-l deranjeaza deloc putzuca doar ca o vad eu cum se umfla in momentul in care vine pipi.
Oare as gasi pe la noi crema asta?
A mai incercat cineva?

Alinaatudor, abia astept sa vad cateloiu.Si mi-e mi-ar place sa-i iau un catelus la Razvan dar cum stam la apart si e si f micut (apart) mai astept ca mai sper la o mutare la casa candva.
Stiu ca e foarte important pt un copil sa aiba un animal de companie, il ajuta in dezvolatre foarte mult.Si de asta am asa un of ca nu-i pot oferi inca asa ceva.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

fetelor am consulat si alta doctorita si acelasi tratament ne-a recomandat...si aceeasi explicatie ...bazata pe faptul ca a avut pneomotorax-ul acela la nastere...trebuie sa evitam o sa ajunga infectia la plamani.
Iar injectabil eu am cerut...pentru ca branula nu suporta buburuza...la cum o stiu cred ca am schimba-o la fiecare injectie,si-ar smulge-o...in plus are si venele cum sa le zic?...de asa natura ca se sparg foarte repede...acuma daca am gresit nu stiu...
Dar cu antibioticu nu stiu ce sa fac...sa merg si la Bucuresti la un doctor?Eu ma bucuram ca deja a inceput sa se vada efectul...chiar nu stiu cum sa fac sa fie bine pentru ea...
Edit:Eu ma bazam si pe faptul ca i-am schimbat doctora,cea pe care o are acum e prietena de familie si in plus e si foarte documentata si foarte la zi cu noutatile.
Revin.

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fetelor, mai este o crema pt. pb. de putulica de baieti. Se numeste Mercurialis Salbe si e fabricata de 2 firme:Welleda sau 'Wala', nu se gaseste in Ro, mie mi-a trimis-o soacra din Germania. Actioneaza la fel, subtiaza pielea aia de acolo pana devine mai...permisiva.
Ah, e 100% naturala, doar din extracte de plante (Allium cepa, Calendula officinalis si Mercurialis perennis).

La Markus, care era mai-mai sa fie operat, am rezolvat pb. cu crema asta. La Mathias suntem in lucru (cand nu uita senila de maica-sa!), la el pare si mai 'stramta' situatia, dar n-as vrea sa ajunga nici el la cutit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

lala, deja ai inceput tratamentul, i-ai face mai mult rau sa interupi acum, eu zic sa continui pana face 5 zile in total. Stiu ce inseamna, dar fiti tari...
Va pupam

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Salutare, salutare si de la noi!!!

Dupa o vreme destul de lunga in care doar v-am citit azi m-am mobilizat sa va si scriu ceva ... si e in legatura cu cateii ... noi am avut multe vreme catel la curte la mama mea, bun toate bune si frumoase pana cand Luca a inceput sa maraie si sa latre exact ca si domnul catel. Ce pot sa spun ca era foarte cuminte catelul si ascultator, dar puiul meu imita tot ce facea. Se baga sub masa si latra, maraia si chiar te apuca de panataloni si zicea ca el e catel. Am suportat un timp comportamentul asta si vazand ca se accentueaza pe zi ce trece latratul lui, am reuntat la caine si l-am dus la tara. Dupa o luna de zile fara catel Luca a revenit la normal, nu mai latra si nu mai maraie ...
Iar azi se duce in vizita la el la Buzau cu bunica si cu tati ... abia astept sa imi povesteasca diseara tot ce a vazut si ce a facut.
Nici nu va mai spun ca ii merge gura toata ziua si spune si verzi si uscate ... si pune multe intrebari si are si raspunsul si nu-mi vine sa cred cate poate sa stie.

De noi va mai spun ca am fost o saptamana la mare si ne-a priit foarte bine, cu toate ca vremea n-a prea tinut cu noi ne-am distrat si odihnit in acelasi timp. Am fost o gasca mai mare si Luca a avut copii de seama lui cu care s-a jucat si am fost tare multumita ca interactiona f f bine cu ei.
Apoi am fost cateva zile la munte si la fel s-a jucat frumos cu baietelul nasilor si abia atunci ne-am dat seama cat a crescut!

Poze proaspete nu am pt ca sunt la munca iar acasa cu greu deschid laptopul din lipsa de timp, dar promit ca ma mobilizez.

Si vreau sa transmit insanatosire grabnica Annei si Evei(iar pt Elle multa putere ca sa treaca peste per asta), Biancutei si ceilorlalti clopotei bolnaviori.
Pup si sper sa scriu curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

BUua dimineata,
azi am dat copilului drumul la gradi. Am facut aerosolii de dimineata si l-am dus...La pranz mai ia ultima tura de antibiotic.
Nu stiu de ce dar mi-a fost asa greu saptamana asta cu el bolnav. Si vremea de afara nu a inspirat la veselie, desi ar trebui sa ma bucur ca a plouat, ca si-au mai revenit plantele in gradina, ca iarba nu mai e parjolita etc.
Sper sa ne treaca boala si sa nu mai vina vara asta sa putem sa ne zbenguim dupa ce isi termina tati de gaza concediul si pana incepe iar gradi.

Elle,
of! inteleg ca soacra nu e prin preajma. Sper ca macar Eva sa nu aiba nevoie de antibiotic sa fie ceva trecator.

Lala20,
noi pana acum nu am luat niciodata antibiotic incetabil pentru B. Nici la pneumonia din Romania nu ne-au prescris asa ceva.
Oricum mai cere o parere si ... multa sanatate!

Ramonab,
sa vedem daca nu cumva a fost intamplare marea reusita pe WC....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Si noi am avut pb cu putica si rezolvarea la noi a fost la baita zilnica (dupa 15 min de stat in apa e inmuiata bine)... usor, usor cate un pic cate un pic trageam in jos pana se desfacea. Noi si acum mai facem pt ca se lipeste la loc dc nu o tragem des. Cateodata cand imi zice ca il mai doare il dau cu crema de galbenele local.

Mergi la inceput

Iar la cutit o sa ajungem si noi in toamna asta pt ca unul dintre outele lui se incapataneaza sa ramana in abdomen. Dupa ultima eco facuta se pare ca sansele sa coboare singur sunt aproape de zero. Asa ca vrem nu vrem o sa il operam in toamna si ma rog ca pana atunci sa ne faca figura si sa cada singur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ola zuzici !

Long time no se...in ultimul timp am stat pe net doar ca sa-mi gasesc o oferta buna pentru plecat in vacanta ...

Imi pare tare rau ca vad atatia clopotei bolnaviori...Lala , si eu zic ca nu se poate sa-i administrezi Biei 2 antibiotice odata , eu i-as da numai zinnatul care este foarte bun pt infectii ale tractului respirator. Pentru febra mare , eu ii dau Sarei 1,3 ml de algocalmin fiola , diluat in putina apa cu zeama de dulceata. Este mult mai eficient decat supozitorul cu novocalmin ...Sarei i-a scazut febra de la 39.6 la 37.8 in mai putin de 1/2 ore. Elle ...te rog eu , nu dispera , nu-ti varsa nervii pe fete , mai ales pe aia mica . Sotului incearca sa-i spui concret ce trebuie sa faca , fara nervi ...am observat ca atunci cand dau sarcini precise , cu instructiuni de "cum se face" , sotul meu este mult mai cooperant decat atunci cand ii spun simplu "ajuta-ma ca nu mai pot "...poate merge si la voi. N-am inteles prea bine, de la ce fac fetele febra ?
Eliza , tare mi-ar place sa ma vad cu tine si cu dulceata ta atunci cand veniti in Bucuresti. Noi venim din concediu pe 24.08 , deci putem sa ne vedem pe 25-26.08 . Apoi vom pleca la Campulung si Sara va ramane acolo. Nu uita sa lasi un nr. de tel. pe adresa comuna de yahoo si te voi suna sa stabilim o intalnire.
Ramo, felicitari pentru reusite , examenul de soferi este piece of cake daca ai trecut peste celelalte .
Ceska , felicitari pentru cetatenie ...super faza de pe blog cu fetele care au inteles ca esti gravi...si eu as fi inteles la fel

Miri, super chestia cu bodystylingul ...ma indoiesc ca pe la noi exista asa ceva. Totusi , cred ca secretul unui slabit sanatos sta , asa cum zicea si Ceska , in schimbarea obiceiurilor alimentare , in "resetarea" acelei parti din creier responsabila cu poftele...chiar aseara ma uitam la o emisiune cu Dr. Oz cu oameni care au reusit sa slabeasca 45-90 Kg si-si impartaseau experientele. Majoritatea spuneau ca secretul se datoreaza revolutionarii modului de a manca ...pofta de ceva se poate potoli pacalind creierul si stomacul cu ceva asemanator , dar cu mult mai putine calorii. De ex. era o tipa care spunea ca a slabit manacand pizza facuta de ea, cu lipie hipocalorica + multe legume , usturoi tocat , sunca de curcan...arata si o mostra din acea pizza si chiar parea tasty.La fel , pofta de ciocolata o pacalea cu ciocolata neagra cu 85% cacao, bine...nu in cantitati mari , o patratica...si exemplele pot continua.
Eu iti urez succes cu exercitiile , dar cred ca trebuie sa umbli putin si la alimentatie daca vrei rezultate remarcabile. Eu am slabit 3 kg cu o cura de 2 saptamani , apoi am mai slabit 2kg mancand normal dar fara exagerari.Cred ca regimul mi-a resetat ceva in creier , ca nu mai simt foame , nu mai am pofte de lucruri interzise , m-am invatat sa mananc multe fructe , lactate si salate…nu mai sufar carnea , dulciuri gust rareori.Sper sa ma tina si sa plec in concediu cu o greutate sub 60Kg.

Se vede treaba ca n-am mai intrat de mult , ca m-am intins ca o pomana tiganeasca...si inca mai aveam multe de zis

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput