Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *267*
Raspunsuri - Pagina 17
Ellenuta spune:
la noi e jale mare .. eva a facut aproape 40 ... foarte greu i-am scazut-o la un 38,4 .. nu mai jos. si vad ca nu coboara neam cu tot antitermicul la 4 ore, sosete cu apa si otet, impachetari, tot tacamul .. saraca e terminata .. nu mai vrea sa-i fac nimic, incepe sa planga si mie imi vin toti dracii insa stiu ca daca tip la ea mai rau fac .. abia ma abtin, imi musc limba sa nu ma dezlantui ..
sunt obosita si suparata .. sotul era la terasa
si eu ma luptam cu eva cu febra si cu anna urlacioasa .. cand sa-i dau mesaj, a venit. m-am rastit la el, i-am aruncat-o in brate pe anna si am fugit la eva .. in nervii aia de moment, i-am reprosat ca numai din cauza lui exista pe lume asta mica si ca sunt o nefericita si ma chinui singura cu doi copii ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
LaLa_20 spune:
Roli pe mine ma multumise explicatia ei...da acum m-ai pus pe ganduri...
Elle ce e si la voi...of Doamne ajuta sa treceti cu bine de noaptea asta...
La noi acum de o ora jumate ii oscileaza temperatura intre 36.7 si 36.2...am gasit pe net ca se poate intampla ca urmare a administrarii antitermicelor...voi a-ti patit vreodata asa?
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
LaLa_20 spune:
Gata am bifat o jumatate de ora de somn pe noaptea ce a trecut.
La 7 avea iarasi un pic de temperatura...Am facut si injectia si a "pant utin a e titita adoata"(a plans putin ca e fetita curajoasa)...a mancat si un pic de lapte cu cereale
Acum va poftesc la cafea cu lapte...
Elle voi cum sunteti?
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
Eliza spune:
Elle off, iara sunt bolnave amandoua? In afara de febra mai are si altceva Eva? Daca nu eu as zice sa mai astepti, poate sa fie ceva viral si mai rau faci cu antibioticul. Incearca sa tii febra sub control si sa vezi cum evolueaza
sa treaca mai repede.
Lala 2 antibiotice din care unul injectabil?E cam mult mai ales ca Bia nici nu a fost un copil bolnavicios din cate imi aduc eu aminte. Poate reusiti sa va mai vada si alt medic.
Roli cum mai e tatal tau? A iesit din spital?
Noi mai avem 2 saptamani si venim in Romania. Ma gandeam ca poate reusesc sa cunosc zuzele din Bucuresti. Noi o sa fim in Buc de pe 26 aug pana pe 5 sept(in rest suntem la ai mei). O sa stam in Dristor, dar daca ne hotaram sa ne intalnim venim unde se stabileste locul.
Vroiam sa va intreb ce iaurt dati copiilor sa stiu ce sa iau cand ajung. SI a vazut cineva lapte de migdale? Emma e pe regim pentru constipatie si asta e singurul pe care l-a acceptat ca inlocuitor.
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
miri_mik spune:
neatsa! sper ca situatia s-a imbunatatit simtitor si la lala20 si la elle. o intrebare, ca-s nedumerita rau..... ANTIBIOTIC INJECTABIL? la un copil de nici 3 ani???? pai aici in afara de vaccinuri, rare sunt cazurile cand copiii iau injectii..... Lala20, te rog eu mult mai cere o parere.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
alinaatudor spune:
Helou helou, nu am citit in urma dar am intrat sa va dau o veste super…aseara am luat-o pe Mura, suntem 4 membri in familie acum.
Sa va povestesc…va amintiti cand v-am intrebat de creata…ei bine..am intrat la ea pe blog si am vazut ca are un pui de ciobanesc carpatin de vanzare…si am vorbit cu ea (apropos, este fenomenala Silvia, o frumoasa)…si aseara am fost pe la ea sa vad puiuta…vaaiii..trebuie sa vedeti..un urias incredibil, frumos si tare special…si bineinteles ca am luat-o, pe drum a fost fenomenala, iar acasa si mai si…suntem acum o mare familie..
Trebuie sa va spun ca puiutul are 4 luni si e imens, va voi atasa poze cu stefy si cu ea…sa va dati seama de marime..oricum, stefy e incredibila, vorbeste cu Mura de parca ar fi om#61514;
puup
10 poze noi
Ingerasul creste
ginnette spune:
Neata,
Off, imi vine sa plang: am citit de Bianca, de Eva si Anna 

Helen, off, daca as putea, ti-as lua-o pe Anna, sa te mai linistesti putin (sa nu interpretezi ca asta ca un repros; as vrea sa te-ajut, dak as putea
).
Lala20 si eu zic ca si Roli: nu-i in regula 2 antibiotice. Eu una, nu i-as da.
Miri, aici asa dau antibioticul; Adelei i-au bagat in branula antibiotic prima dat acand avea 7 luni. Sau tu te-ai referit la injectie propriu-zisa?!
Adela s-a culcat aseara la 11:00 dupa ce m-a bocit/urlat (pana se-nvinetea la fata
) dupa 'maia ei'. Am crezut ca ma duc la balamuc!
Dimineata, cand am plecat eu la 8:00 dormea dusa.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
alinaatudor spune:
of, ce de copilasi bolnaviour...imi pare tare rau
multa sanatate tuturor,
Elle, Lala, sper din suflet sa fiti mai bine
10 poze noi
Ingerasul creste
miri_mik spune:
ginette, ma refer la injectia in sine. nu la antibiotic injectabil. si la mersul la injectie! god! ca in epoca d epiatra:( sa nu ziceti ca am uitat d eunde am plecat, ca nu e asa, dar parca mi se face rau cum isi bat joc de copii in ro. aici (cel putin cat am vazut eu) s emerge pe principiul: sa minimizam trauma.
cu mare tristete in suflet va anunt ca merg dupa lapte praf. am bagat 3 treziri azi noapte... o fi in perioada de crestere a productiei, dar a coincis cu un cosmar al lui sacha car eurla din toti rarunchii - s-a lministit repede cand m-am dus la el si a adormit la loc - si cu un chef al unor cretini care urlau la 2 noaptea in strada. belgianca din mine zicea sa chem politia. romanca zicea sa-i las sa-si vada de veselia lor.... in plus, jeremy ar eun coleg de plansete, perete in perete cu noi. bb mic are o lunitsa, cam asa, si program d eplans in fiecare noapte. mi-e mila d emaica-sa. pe mine nu ma deranjeaza, dar aseara s-au adunat prea multe. asa ca, fara chilot, cu sacha d emanutsa, la farmacie. revin cu update:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ramonab spune:
Neata!
Of ce noapte ati avut Lala20 si Elle.Sanatate sa se faca bine repede fetele .
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)