Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *267*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

...Fetele repede care e pe receptie schema de antitermice!!!
Ca eu de idioata ce sunt nu am salvat-o niciodata!
Are rosu in gat si o infectie a cailor respiratorii joase,se aude si ceva la plamani...dar nu e pneumonie.
A primit gentamicina injectabil,zinat si septilin.
La 18.00 mi-a facut 39.9 i-am dat panadol si i-am pus si novocalmin...ca m-am speriat rau.A luat si prima doza de tratament.Acum o tin cu sosete cu otet si compresa cu apa pe frunte.
Ce mai fac?????????????
Ca imi creste tensiunea...cred ca deja sunt eu mai bolnava ca ea.
M-a speriat si asistenta ca mi-a zis ca doza de gentamicina e mica pentru temperatura care o are...

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

offffffff elle si voi?
Multa sanatate!Dupa cum vezi noi nu am scapat de antibiotic...

Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

...Fetele repede care e pe receptie schema de antitermice!!!
Ca eu de idioata ce sunt nu am salvat-o niciodata!
Are rosu in gat si o infectie a cailor respiratorii joase,se aude si ceva la plamani...dar nu e pneumonie.
A primit gentamicina injectabil,zinat si septilin.
La 18.00 mi-a facut 39.9 i-am dat panadol si i-am pus si novocalmin...ca m-am speriat rau.A luat si prima doza de tratament.Acum o tin cu sosete cu otet si compresa cu apa pe frunte.
Ce mai fac?????????????
Ca imi creste tensiunea...cred ca deja sunt eu mai bolnava ca ea.
M-a speriat si asistenta ca mi-a zis ca doza de gentamicina e mica pentru temperatura care o are...

nurofen/panadol (cf varstei) alternativ la 4 ore
novocalmin daca febra depaseste 39,5 dar nu mai mult de 1/zi
impachetari cu un scutec udat cu apa rece de la subtiori in jos
bai cu apa la temperatura corpului pe care o racesti treptat
sosete cu apa si otet

sanatate multa!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Multumim Elle si voua la fel...
...imi cer scuze dar asta simt nevoia sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Of, Elle,
amandoua bolnave? Macar e soacra prin preajma? Sanatate multa.

Lala20,
uite, ca a sarit Elle si imi notez si eu schema ca nici eu nu o am salvata...
Nu e cazul azi la noi dar nu se stie ce coc astia mici... Sanatate multa si voua si sa treceti cu bine peste asta.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

elle, aici se dau antibiotice dupa 4 zile de febra peste 38.5. in rest... panadol sau nurofen. pupici si sanatate multa!

ceska, felicitari pentru pipi cel oficial!!!! wow! ce fac eu la sala aia ma costa 300 de euro, 20 de sedinte + 20 de capsule cu ozon. cat despre obiceiurile de mancare.... nu am cum sa le schimb. decat daca-mis chimb toata viata si familia sau poate ma duc intr-un "lagar de infometati". pot doar sa ma terorizez cu un balon, inel, bypass, liposuctiune, sau.... tratamente endormologice si gimnastica sau o forma de sport. bon, kilele sunt greud e dat jos (cu fiecare sarcina mai greu) dar forma s epoate ameliora. deci, pe cai:))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Miri,
in teorie e mai bine sa ne resetam computerasul de sub podoaba capilara decat sa ne tot supunem la interventii: inel, liposuctie, etc. E greu dar la unii s-a putut. Incerc sa vad daca pot lua startul in aceasta directie desi am o foame psihologica care ar face concurenta tuturor infometatilor de pe Terra la un loc...
Cu sportul e iar greu pana il facem din lejeritate, tin minte ca nu mi se parea greu sa vin acasa dupa 9 ore de munca sa fac un dus sa imi iau echipamentul si sa zburd pe terenul de tenis min. 1ora...
Poate cand mai creste gaza sa ma antrenez cu ea!

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Tocmai am lipit pe perete in toaleta un poster ilustrare a unui povestiri pentru copii, ceva cu motive marine care il pasioneaza pe moment pe B.
Cum vi se pare ideea? Adica poate il tine un pic pe tron sa facem si big deals? Thats my idea! Aveti si altele sau cum vi se pare asta`?!

Blogu` nostru

Mergi la inceput

In sfarsit am reusit sa-i scad temperatura la 37.6...s-a trezit la 23.30 dormea de la 19.00 si a cerut iaurt cu biscuiti,supa nu a vrut asa ca a papat aproape un iaurtel mic cu biscuiti...si acum ne uitam la clubul lu miky mouse si cantam...sa vad cum o pacalesc sa o culc la loc ca maine ne trezim de dimineata sa mergem sa facem injectia...
Elle voi cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Lala20, eu nu inteleg de ce 2 antibiotice? Si gentamicina si zinat? Nu mi se pare in regula. Mai consulta un medic.
Sanatate multa!

Sanatate si voua Ellenuta! As astepta cu Eva un pic cu antibioticul, mai ales daca asa zice si dr.

Miri, asa si eu, intotdeauna ii tin pe antitermice 3 zile si apoi vad daca e cazul de antibiotic. Pediatrul meu e adeptul acestui stil.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput