Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *267*
Raspunsuri - Pagina 15
ceska777 spune:
Miri,
vreau detalii cu gimanstica aia minune! Sa pun sotul la plata!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
miri_mik spune:
ceska, felicitari! e o mare realizare, ti-o spune una trecuta prin aceleasi emotii si asteptari! bravo!!!!!! esti nemtsoaica cu acte in regula!
gimnastica e "bodystyling". sunt exercitii facut eintr-o cabina incalzita ca sa nu pierzi vremea cu incalzirea si cu stretchingu'. deh, traim intr-o lume nebuna nebuna nebuna. intai te iau ia, iti masoara toti cm cati ii ai, pe unde ii ai. p-orma fac un calcul, cati cm poti pierde cu gimnastica in 60 de sedinte. iti pun la dispozitie si un "programator de dieta". si iti fac o fisa personala cu cantar la fiecare sedinta, target si masuratori la 5 sedinte. exercitiile in sine, sunt clasice, doar ca de picioare ai agatate niste "opritori" care adauga 1,5kg la fiecare miscare executata. deci, clasic ai face 20 de repetari, cu dracia lor, 10 si le simti de nu-ti vine sa crezi. dupa exercitii poti pleca:) a, mi-au dat un carnetel unde notez tot, absolut tot ce mananc e un exercitiu de vointa pe care-l urasc dar care e extrem de eficient. e deja o prima frana. pt ca realizez cat mananc de fapt din plictiseala. azi am prezentat carnetul, joi capat primele indicatii culinare. probabil ca ma aleg cu un meniu hipocaloric:d
ca idee.... efortul e mare si zdravan caci... e clar ca scade lactatia. acu, asta e.....ma roade constiinta un pic, dar o sa-mi treaca.
ca sa te stimulez, si poate s-o pun si pe elle la treaba, ma simt muuuuuuuuult mai bine in pielea mea, si n-alm facut decat 3 sedinte. am o fata mai luminoasa (asa o vad eu) si nu mi se pare un capat de lume sa conduc 20km ca sa ajun g la locul x si inapoi:)))
daca stia domnul sot ca vacanta in turcia ma va scoate din carapace.... cred c-o lua de cand eram gravida:))))))))))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Hurra! Ma vor de cetatean! La o saptamana de la test a venit raspunsul! Sunt certificata... 33 raspunsuri corecte la tot atatea intrebari! Dau de baut! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Felicitari!!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ginnette spune:
Ciao fetelor,
Ceska, ura,
! Felicitari!
Miri, jos palaria pt vointa de a merge la gimnastica!
Ramo
- am trecut pozele la private; am citit link-ul trimis de Helen si mi s-a facut paru' maciuca.
Ema, ce bine ca sunteti pe calea cea buna.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
LaLa_20 spune:
Ema mabucur ca sunt bine baietii...
Miri...felicitari pentru cele 700 de grame in minus...La cat mai multe inapoi...felicitari pentru baitii mari...care si-au dat seama ca sunt mari...![]()
Cescka ma bucur pentru tine...Felicitari...si cat despre gradi de ce zici ca esti rea?Bia merge din toamna direct la program prelungit...
Ramo bafta la examenul pt permis...te asteptam si pe tine sa dai de baut...
Stancutza...ma bucur pentru progresele Sofiei...
Elle voi cum mai sunteti?
Noi nu am terminat bine tratamentul pt rosu in gat...ca azi mi-a facut 39.2 in fundulet...asteptam doctora sa vina dupa 5...ca tare mi-e frica de o pneumonie...ca ieri ne-a prins furtuna pe afara...deci iar s-a imbolnavit din cauza mea...
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
miri_mik spune:
lala20, daca s-a imbolnavit, a fost din cauza unui virus caruia i-a placut de bianca, nu din cauza ta! nu de la vreme rece racesc copiii ci de la virushii perversi carora le place vremea rece:) pupici sa n-o luati de la capat cu antibiotic:)
ramo, vroiam sa scriu in celalat mesaj, dar m-am luat cu .... felicitari pt noua titulatura! examenul auto va fi floare la ureche (daca io l-am luat...) eu vreau bere (plina doldora de calorii, dar nu-mi pasa ca e virtuala) daca tot dai de baut:))))
ceska, elle a zis ca nu mai vine:( nu se lasa convinsa si pace:(
jeremy e culmea, un sac à kk:)))) iar n-a facut de vineri. daca nu s-ar smiorcai de burtica putin mi-ar pasa, dar scoate niste gemete teatrale....
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
grati.ela spune:
Ceska felicitari!!! Era si normal sa le dai clasa ![]()
Miri, te admir la puterea a zecea!!! Eu nu am slabit decat 3kg pe cantar dar maseorul a facut sa para 6 asa ca sunt pe drumul cel bun...tot dolofana dar macar nu mai arat ca un carnacior de bere!!!
Dudu a facut de 2 ori kk la olita...nu-i place deloc ideea si nu vrea nici un semn de apreciere.
Ozi e deja domnisorica in toata regula...mergand cu ea prin Brasov am observat ca intorc capul pustani de la 13 la 18 ani...vai de noi
ceska777 spune:
Ehei, e cazul de felicitat in stanga si dreapta!
Ramo,
pentru titulatura, si sunt sigura ca meriti deja felicitari si pentru carnet ca il iei!
Miri,
wow, suna complex si musai sa aiba rezultate bune. Sper sa te seteze si cu modul de alimentare pe corect caci asta cred ca ne mananca pe noi, dupa sedentarism.
Ai uitat sa spui -poate pe mess- si de cati para usureaza minunea pe dl sot?! Sa vad unde gasesc si eu asa ceva... si de unde scot banii.
Momentan maine luam bicicleta sotului de la reparat si ii montam lui B scaun si as vrea sa iesim in fiecare seara toata vara cativa kilometri.
Dl sot tuseste de cateva saptamani f nasol dar nu vrea sa renunte la tigari! Imi vine sa il bat!!!!!
Noi am dormit si apoi am pus de un tortulet cu branza dulce si caise sa sarbatorim! Si mai avem un motiv: gaza a facut primul pisu pe toaleta cu reductorul cu scarita. Primi stropi in pantaloni apoi jet cascada cum ii ziceam noi in wc. Am chiuit ca nebunii amandoi si l-am sunat si pe tati. Acum are iar doar chilot (si-a ales singur o pereche de boxeri) si stau cu ochii pe el....
Scuzati detaliile sunt inca high...poate ne iese si noua schema cu no pampers, no.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
salutare fetele
noi nu suntem bine, anna e pe antibiotic din cauza de amigdalita. azi-noapte, mi-a facut febra mare cu tot cu antitermic si antibiotic. normal ca nu mananca si e maraita ... eva a inceput si ea cu febra mare .. 39,1 .. am fost la dr si are rosu in gat .. ii dau antitermic la 4 ore si cu toate astea, febra se mentine la peste 38,5 .... dr mi-a spus sa mai astept cu antibioticul .. eu parca i-as da ... CE SA FAC???
nu am citit din urma .. va pupacesc!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe