Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (167)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna fetelor!

Ne-am intors si noi pe meleaguri mioritice.
Am suferit de caldura la Viena -- mama-mama! fara AC ne perpeleam noaptea ca potarnichile pe gratar
Aici (in Buc) e OK da ma terorizeaza hamaiturile cainilor -- vreau si eu un colt de rai, o exista pe lumea asta un loc perfect?
Sunt asa de obositaaaa -- numai la ma gandesc

Ieri am avut o zi super lunga ... nu stiam ce e cu avionul de nu mai aterizeaza in Buc. - tot survola orasul ... pana cand ne-a anuntat pilotul ca din cauza unei furtuni puternice, nu putem ateriza si ne vor duce la Timisoara -- ce "bucurie pe capul nostru" -- am stat ceva in Tim. pana a trecut furtuna si ne-am putut intoarce la Buc abia seara

Azi e "sub geamul nostru" (la Zone Arena adica)concert Cranberries -- Doloress te invit la noi

revin, poate reusesc sa vad si eu poze

Adriana

welcome bec. Io tot ma apuc sa omor caiinii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Buna mneta.....cum ar zice Alutu...fetelor
abia ma pot trezi dimineata...bietul copil trage de mine si io nimic.Off daca n-ar fi puiul cred ca mi-ar fi si mai greu sa ma trezesc...

Lumi...da si eu inca mai sper la luna de miere....,dar cum am zis cred ca dupa majoratul copiilor...altfel nu prea ma-as indura sa plec fara...caci nici noi nu am apucat luna de miere din cauza de bb Alutzu

Simo ma bucur ca te-ai linistit! Sa dea Domnul sa ai o sarcina asa cum vrei tu .Dar nu inteleg... ca si io tot 7 sapt am si DPN pe 7 martie ...nu mai inteleg nik.
Apropos fetele care aveti 2 bbei la a2a cezariana te programeaza mai devreme?
Stefany sa treaca repede conjunctivita!

Pupi toate fetele

Alexandra mami de Alutzu
6 +

http://family.webshots.com/album/578153970vvopeW
http://family.webshots.com/album/578148846XQlnLc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ziua buna mamicutele!

Hai ca vin cu o sau o sau o pentru cine bea si mai poate bea si va poftesc la o si la un .

Tort nu bag, ca ingrasa, poate cine vrea, mai pe seara o [poloalsalmone] de la venetia, Cleo tu stii ce vorbesc, nu?

Stefany sanatate multa puiutului, stiu ce urate-s conjunctivitele; auzi..tu ce analize faci? Ce dozari de anticorpi? Vrei sa ne anunti si tu ceva, cumva? Deja ...la noi se fac anunturile intr-un feeeel..tre sa fii intelijent sa le pricepi

Doloress felicitari pt auditia de inimioara.... si super cu kg. Nici eu n-am luat inca. Inca!!! Cu CMV-ul eu il am negativ si tre sa-l repet, ca n-am imunitate.

La multi ani tuturor celor care se serbeaza de ziua Sf. Ilie, mamici, tatici, bunici, pitiic, pisici!

La multi ani draga mami de Mufi, Iulia!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Loriiiiiiiiiiiiiii ... scuzeeeeeeeeeeeeee ... La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita, sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta si sa-ti dea Dumnezeu o fetita frumoasa si desteapta ca fratiorul ei. Te imbratisez cu mult drag.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Ziua buna mamicutele!

Hai ca vin cu o sau o sau o pentru cine bea si mai poate bea si va poftesc la o si la un .

Tort nu bag, ca ingrasa, poate cine vrea, mai pe seara o [poloalsalmone] de la venetia, Cleo tu stii ce vorbesc, nu?

Stefany sanatate multa puiutului, stiu ce urate-s conjunctivitele; auzi..tu ce analize faci? Ce dozari de anticorpi? Vrei sa ne anunti si tu ceva, cumva? Deja ...la noi se fac anunturile intr-un feeeel..tre sa fii intelijent sa le pricepi

Doloress felicitari pt auditia de inimioara.... si super cu kg. Nici eu n-am luat inca. Inca!!! Cu CMV-ul eu il am negativ si tre sa-l repet, ca n-am imunitate.

La multi ani tuturor celor care se serbeaza de ziua Sf. Ilie, mamici, tatici, bunici, pitiic, pisici!

La multi ani draga mami de Mufi, Iulia!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 14+

la multi multi ani, as fii sanatoasa si fericita si implinita[]s[]

Am uitat...

Mergi la inceput

NEURONU'

Pupam dulce Lori mamica dulce si sarbatorita!
Multe bucurii, impliniri si sanatate din belsug! Sa-ti dea Domnul copii sanatosi si cuminti!

Io v-am spus ca dorm ...da

Pupi

Alexandra mami de Alutzu
6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

sunt dar musai sa-i falsez Loredanei o cantare LAAAAA MULTIIIIIII ANIII CU SANATATE, SA-TI DEA DOMNUL TOT CE-TI DORESTI, ZILE SENINE SI FERICIRE, LA MULTIIII ANIIII SAAAA TRAIESTI , insotita de o urare : SA FII SANATOASA MAMICO, SA AI PARTE DE O ZANA CU CODITE, FERICIRE IN VIATA SI MULTA DRAGOSTE

Si ....

La multi ani si celor ce poarta numele Sf. Ilie , fie ca Sfantul ce va protejeza sa va aduca multe bucurii, impliniri si noroc!

De urat as mai ura dar ma omoara .

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lori sa ai tot ce iti doresti sa fii sanatoasa si iubita.

Pentru cei ce-si serbeaza ziua numelui astazi: Ilene si Ilii. Ilinca vine de la Ilie? Daca da atunci Ilincutelor noastre.

Adriana: bine te-ai intors era sa pierzi concertul, am citit undeva ca louitorii din zona sunt nefericiti ca s-a deschis Zone Arena. Saptamana trecuta ai pierdut o gramada de concerte, artificii.

Mergi la inceput

ce liniste..........
plecarati toate la chef???

Fetele...am si io o poblema, cer si io niste sfaturi...
De la sarcina precedenta am ramas cu un musafir nepoftit...in...medicul gineco mi-a zis ca s-ar putea sa am probleme de la el...m-am gandit sa ma duc la clinica vestita fara operatiii...fara internari.
Stiti ceva? Se poate interveni si pe timpul sarcinii.....tare as vrea sa scap de stresul asta...ca ma omoara....cunoscatorii stiu

pupi

Alexandra mami de Alutzu
7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lorich sa fiti sanatosi si fericiti, o zi minunata azi si ms de tratatie!
Aimee eu si la a doua ceza tot in 40 de s m-a programat! cu musafirul nepoftit... nu prea stiu la ce te ref, dar nici info nu am ca nu am avut deloc ptobl..

Mergi la inceput