Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (167)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Lumi, lunea ii pun si eu pijamaua si un prosopel. Apoi in fiecare zi pampersi si micul dejun. Noroc cu Esme ca de la ea ma inspir, mi-am salvat mai demult exemple de mic dejunuri de la ea si improvizez si eu ce am. Biberoanele de asemenea - ii pun doua mici (da, da, Eva inca bea cu bibe, altfel ea incearca si cu cana dar varsa pe ea sau se ineaca si mi-e frica. Din de-alea cu pai sau cioc nu i-a placut niciodata sa bea, ba le-a ros, ba se uca efectiv cu ele, imi vine sa imi iau campii)..........
Simo, da-da, zi-ne ce ai facut la doctor!
Edit: Lumi, imi pare rau ca nu te adaptezi la sv. Of... parca in transporturi lucrezi? Eu n-am reusit, am avut o tentativa sa ma angaez la o firma de transport, faceau si vama... balamuc mare dar nu era locul meu acolo. E important sa iti dai seama de asta si sa nu pierzi timpul intr-un loc in care te impiedica multe sa fii eficient. Pana la urma n-am fost decat in probe, apoi mi s-a zis ca sunt perfecta dar ca seful vrea un babat pe acel post. Dupa 2 saptamani ma cautau sa vin la ei, le-am zis ca nu mi-am facut schimbare de sex intre timp asa ca sa ma scuteasca. Plus ca mai fusesem chemata si de cei la care lucrez acum si de inca unii, adica nu am avut nicio greatza sa le dau peste nas...
Bafta iti urez si putere multa. Doamne ajuta sa fie bine!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Lumi, lunea ii pun si eu pijamaua si un prosopel. Apoi in fiecare zi pampersi si micul dejun. Noroc cu Esme ca de la ea ma inspir, mi-am salvat mai demult exemple de mic dejunuri de la ea si improvizez si eu ce am. Biberoanele de asemenea - ii pun doua mici (da, da, Eva inca bea cu bibe, altfel ea incearca si cu cana dar varsa pe ea sau se ineaca si mi-e frica. Din de-alea cu pai sau cioc nu i-a placut niciodata sa bea, ba le-a ros, ba se uca efectiv cu ele, imi vine sa imi iau campii).......... Simo, da-da, zi-ne ce ai facut la doctor! ![]() Edit: Lumi, imi pare rau ca nu te adaptezi la sv. Of... parca in transporturi lucrezi? Eu n-am reusit, am avut o tentativa sa ma angaez la o firma de transport, faceau si vama... balamuc mare dar nu era locul meu acolo. E important sa iti dai seama de asta si sa nu pierzi timpul intr-un loc in care te impiedica multe sa fii eficient. Pana la urma n-am fost decat in probe, apoi mi s-a zis ca sunt perfecta dar ca seful vrea un babat pe acel post. ![]() Bafta iti urez si putere multa. Doamne ajuta sa fie bine! YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE |
Pai, Eva nu ia micul dejun la gradi?!
![](confused.gif)
Da, in transporturi lucrez, din 2002 deci se presupune ca am destula experienta...nu stiu, dincolo eram eficienta si imi iesea mai tot ce incepeam...aici parca nimic nu merge, am numai ghinioane si asta ma demoralizeaza..oi fi si eu intr-o mica depresie
![](icon_smile_big.gif)
trec eu si peste asta...
Ma bucur ca tu ti-ai gasit locul potrivit...din cate-mi dau seama, e un angajator pentru care merita sa lucrezi...
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
![](zana.gif)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefany_p/stefany_p.jpg)
stefany_p spune:
Buna ziulica,
venim si noi cu o conjuctivita babana...dupa cateva zile de gradi am si achizitionat-o. a facut si ceva febra, ochii sunt inca rosii desi ii pun picaturi...ati avut astfel de episoade?cum a fost?
in rest eu ma simt super obosita, mai am o saptamana si termin cursul de franceza pe care mi l-au impus cei de la colegiu, pe langa scoala mai bagam si munca..am zile cand ma trezesc la 6 si ma bag in pat la 1 noaptea...si eu nu tin la oboseala, am nevoie d eminim 8 ore de somn...in rest, am ajuns la doctorita de familie, mi-am facut analize, dozari de anticorpi, tot ce e e nevoie, sunt toate ok insa doctora mi-a decretat sus si tare ca trebuie sa slabesc...si-asa e asta un subiect sensibil pentru mine
Luminel, spor la munci, si eu tot in transporturi lucram in tara, in domeniul cailor ferate mai exact, mi-a palcut tare
Doloress, vin The Cranberries la Bucuresti pe 20..poate ajung si pe la noi
Sanatate maxima la burtici...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefany_p/stefany_p.jpg)
stefany_p spune:
mai Alysh, cat e de simpatic piticul..iar cel mare seamana cu fi-miu...si branza aia in crusta...(branza era, nu??) si cainele, si....offf...ce frumos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Luminel imi pare rau, asa e cand schimbam locul de munca, peste tot e greu la inceput. Si mai ales acum, aud numai lucruri aiurea din tara, despre atmosfera la munca, joburi, etc. Cumnata mea si-a pierdut jobul, au o gramada de datorii, vrea sa plece in Bucuresti de una singura, sa-si caute job, isi lasa fetita in Iasi... in fine, mie mi se pare cam drastica mutarea asta, insa au datorii imense si nu mai vad cum sa se descurce. Lasa ca o sa fie si bine, trebuie putin timp, sa-ti intri in ritm!
Stefany imi pare rau sa vad in ce vartej esti, eu aveam numai scoala si servici si mi se parea infernal. De aceea am asteptat cu copii, sa termin scoala, ca sincer iti zic nu ma simteam in stare sa le fac pe toate. A plecat mama ta? Multa sanatate puiului, noi viruselul asta inca nu l-am contractat, nu stiu cum, ca el ii strange pe toti de obicei, daca se intalnea cu el sigur il agata. Cum s-a mai adaptat la gradi?
![](gravida.gif)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Stefany pai si eu am auzit c-ar veni, insa n-am gasit nimic. Oricum i-am zis lui Gabi ca ma duc singura, el sa ramana cu Patrick si nu vrea, vrea sa mearga si el daca in caz vin. Era cat pe ce sa mearga de unul singur la Remstein, n-a mai gasit bilete, si eu n-am zis nimic. Dar nu s-a mai dus pana la urma. hehe, probabil ca o sa mai mergem si noi cand vom avea vreo 50 de ani si canteretii din generatia noastra o sa-si caute protezele pe scena.
Patrick nu poate fi lasat sa doarma nicaieri (am incercat la Simona si n-am reusit, cu mine alaturi) si nu stiu daca ar dormi cu altcineva. El trebuie sa se harjoneasca cu noi inainte de culcare, sa se cuibareasca cand la mami cand la tati, sa ne ia pe fiecare de mana, cam asa adoarme el in fiecare seara. Si bineinteles c-o mana pe tzatza
Baby-sitter sa tot aduc sa-l obisnuiesc nu prea pot din cauza de barbat putin control freek si cu un stol de pasarele care nu prea suporta sa lase "straini" cu Patrick sau in casa.
Asa ca... astept si eu sa creasca copii si poate o sa prind si eu abia atunci un teatru, o iesire, ceva...
De una singura mai ies, la film, la shopping, la o terasa cu prietene, insa totul se rezuma pana la 8-9, atunci ma cheama datoria invariabil.
Asta este.
![](gravida.gif)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Neata fete
Superbe pozici cu Vlady, Luca, Tiberiu
Andrada mersi de intrebare, la fel Pt LUmi si Ylari. Deci am doar unul. Yeeeeee!!! Si ma bucur sincer...bine la cit de greu raman eu, abia ovulez o data la cateva luni...ar fi fost greu pt mine sa accept ca as fi putut avea 2 ovule de fecundat intr-o luna
Dar ma rog, am scapat d estresul ca as fi putut avea 2, mi-ar fi fost cred foarte greu cu 2 mici si inca 2 magadai acasa
. Tre sa iau utrogestan pt ca a vazut dr un hematom acolo. SI cat mai putin efort. SUnt in 7 sapt, am termen 15 martie. Abia astept!
Lumi , imi pare rau de sv...eu zic sa cauti sa mai stai un picut pe acolo, pana se mai relaxeaza si piata joburilor. SI eu m-am adaptam greut si inca sunt la acelasi loc de munca, aceiasi colegi...si tot mi-a fost naspa.Hai ca o sa fie bine. Sa stii ca si eu simt uneori ca nu mai sunt la fel d ebuna ca inainte, dar cred ca e doar o perceptie de-a noastra mai deformata..
DOloress, sa-ti traiasca samburelul si ma bucur ca n+ai pus pe tine, e nemaipomenit. EU am pus deja 2 kg, am 58, astept greturile poate mai dau jos....SI apoi vreau sa fac cum spui tu fara piine si dulce ca bb n-are nevoie. Multe salate, fructe si lactate. As vrea sa nu depasesc 65 de kg la finalul sarcinii. Dar cred ca n+am sa pot face asta...Macar sa incerc. NU ma considerati nebuna, dar nu mai vreau sa lupt cu kg dupa aia.
Ylari, hai ca o sa vina bb si la tine! Tot ma gindesc sa faci si tu niste stimulari cum spunea ALysh, poate ramii mai repede. Nu poti? Sa-ti fie de bine marea, ma bucur ca v-ati simtit asa bine.
Stefany, sanatate piticului. SI Mati a avut destul de urit intr-un an conjunctivita, avea un ochi rosu si umflat si colecta intr-una...Dar a cedat imediat la picaturi. Ai grija nu apa calda la ochi sau musetel, pot agrava. d ela noi.
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
![](images/user_woman.png)
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi.
In primul rand la multi ani Ilincutelor noastre dragi, Ilinca de mami Piggy si Ilinca de mami Laurita, multa sanatate si noroc in viata.
Victoria, Desiree si Daddy, suntem cu gandul la voi si va asteptam cu vesti bune. Va imbratisam cu drag.
Doloress si Simonita, ma bucur foarte mult de vestile bune, va imbratisez si va doresc sa ne dati numai vesti bune pe tot parcursul sarcinilor si sa aveti bebei sanatosi. si
Lumi, imi pare rau de problemele de la serviciu, tin pumnii sa se rezolve sau sa-ti gasesti alt job.
Alysh, ai doi copii minunati, sunt superbi amandoi, iar tu arati extraordinar de bine, esti senina, esti fericita, o incantare sa va vad pe toti trei. Mi-au placut foarte mult pozele, ma bucur pentru voi si va imbratisez cu drag.
Imi cer scuze ca nu pot scrie mai mult, ma intorc la trebi, va imbratisez cu drag pe toate, papaaaaaaaaaa ...
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
![](images/user_woman.png)
Reallaura spune:
neata
Nu am mai apucat ieri sa postez, dar am vazut poze superbe.
Ylari imi place apartamentul vostru, spatiul e esential cand pleci cu copii, f buna alegere. POzele cu Eva sunt super si tu arati f bine
Simonix ce de plimbareli pe voi...frumoase poze!
Lily ce floricica draguta ai acolo!
Alysh sa-mi dai si mie detaliile cu locul de cazare...pls arata super...noi am facut marea greseala sa ne cazam undeva unde nu aveau curte si balansoar asa ca a fost cumplit sa fugi dupa Mirci pe stradutele inclinate de munte, cand eu cand Bogdan, faceam cu randul la copii Pozele sunt frumoase, baietii minunati, mamica superba!
Dancrismerci de urari, desi nu am botezat-o
PIggy Ilincai
Sis hai ca sunt emotionata, o luam de la capat cu eco si nasterea si etc... frumos! Acum parca mi-a mai trecut refuzul de gandit la bb3...
Doloress hai ca Patrick ii invata pe canadieni romana super tare faza cu fundicul...al meu nu are treaba cu popo, doar cu putzi...
Andrada ce costumatie misto are micul fermier!
Mihaser sa va fie de bine iesirea...sa-mi dai si mie contactele de la stana de vale, pls, dc ai timp. aveati curte acolo?
Lumi imi pare rau de faza cu jobul, sper sa te obisnuiesti sau sa gasesti altceva...tare nasol tb sa fie
Stefany imi pare rau de conjunctivita, sanatate!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_78/Adriana_78.jpg)
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Ne-am intors si noi pe meleaguri mioritice.
Am suferit de caldura la Viena -- mama-mama! fara AC ne perpeleam noaptea ca potarnichile pe gratar
Aici (in Buc) e OK da ma terorizeaza hamaiturile cainilor -- vreau si eu un colt de rai, o exista pe lumea asta un loc perfect?
Sunt asa de obositaaaa -- numai la ma gandesc
Ieri am avut o zi super lunga ... nu stiam ce e cu avionul de nu mai aterizeaza in Buc. - tot survola orasul ... pana cand ne-a anuntat pilotul ca din cauza unei furtuni puternice, nu putem ateriza si ne vor duce la Timisoara -- ce "bucurie pe capul nostru" -- am stat ceva in Tim. pana a trecut furtuna si ne-am putut intoarce la Buc abia seara
Azi e "sub geamul nostru" (la Zone Arena adica)concert Cranberries -- Doloress te invit la noi
revin, poate reusesc sa vad si eu poze
Adriana