Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (167)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Andrada79 spune:
Ma bucur mult sa aud asa vesti mari de Victoria!!!!!! Nadia esti o supermamica si va pupam mult pe toti 3 si ma bucur enorm ca Dumnezeu are grija de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Am vazut si eu poze cu Eva si Ylari la mare. Se vede clar ca Evei ii place in concediu! O scumpica frumoasa !!!!
Lilly ce serbare frumoasa...iar printesa ta este superbaaaaaaaaaaaaaaa!
Simonix oauuuu cate ati vizitat!!!! Ce sa zic am adulmecat fiecare poza inclusiv inghetata din manutzele lui Robert! Ce scump e si imi place ca tine la drum!!!!!!!!!! Vrem si noi in Belgia!!!!
Simnacip ce sa zic chiar ca mi-ai transmis si mie emotii legat de un bebe sau doi! Astept vesti!
Alysh superb loc unde ati fost voi!!!! Ce frumos si ce aer curat cred ca era, parca il simteam si eu cand am vazut pozele!!!! Cat despre cele doua minuni din viata ta .....nu pot sa zic decat ca sunt superbi iar voi clar sunteti o familie implinita! Daca ar fi vreodata sa mai fac un bebe tot baiat imi doresc!!!!!
Ufff asa m+am speriat sambata seara. A cayut Tiberiu de pe canapea si si-a spart buza. S-a umflat rau pe moment dar pana dimineata si-a mai revenit insa m-am speriat fff tare ca nu l-am vazut exact cum a cazut ci am auzit dar busitura. Ufffff!!!!
Pun si eu poze cu micul meu fermier: http://home-and-garden.webshots.com/photo/2427414840105212586ikZUIh
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/belleane/belleane.jpg)
belleane spune:
Noi am avut inundatie de la vecinii de sus, bine ca ne-au anuntat ca data trecuta era sa-mi rup oasele cand am intrat in bucatarie. La noi miroase a caine ud de la peretii aia. Asa mult imi doresc sa fie casa gata sa nu mai vad vecini suprapusi niciodata.
In weekend i-am dat un tricou si i-am spus sa se imbrace singura si s-a imbracat perfect. Apoi a luat o fusta si s-a imbracat si cu ea. Am ramas uluita si cand a intrat in fuga la Mothercare sa puna mana pe o rochita care-i placea. Acum recunosc ca ea vazand-o pe cea mare cat de natural face unele lucruri atunci face si ea la fel.
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE Noi am avut inundatie de la vecinii de sus, bine ca ne-au anuntat ca data trecuta era sa-mi rup oasele cand am intrat in bucatarie. La noi miroase a caine ud de la peretii aia. Asa mult imi doresc sa fie casa gata sa nu mai vad vecini suprapusi niciodata. In weekend i-am dat un tricou si i-am spus sa se imbrace singura si s-a imbracat perfect. Apoi a luat o fusta si s-a imbracat si cu ea. Am ramas uluita si cand a intrat in fuga la Mothercare sa puna mana pe o rochita care-i placea. Acum recunosc ca ea vazand-o pe cea mare cat de natural face unele lucruri atunci face si ea la fel. Te iubim, printesa Victoria!!! |
brrr, inundatie? mi-e rau...
si noi o patim des... adica de cateva ori pe an. Ba am si inundat.. mai cedeaza cate o tzeava, etc. Stii cum e... blocurile vechi, e greu sa le schimbi, tot speri ca schimbi locul..
![](icon_smile_big.gif)
Daca tot te muti la casa..am o 'sugestie'. Deci incalzirea in podea. Am 2 verisori, casa duplex, in oglinda, unu cu calorifere, unu cu ioncalzire in podea. Deci diferentza de costuri de montare a fo cam de 20%, tinaand cont ca cel cu incalzirea in podea a facut-o 1 -2 ani mai tarziu... moama, dar ce bine e fara calorifere si sa calci si sa fie parchetul cald...Asa ca de atunci, la cine isi face casa, ii zic asta! (mai ales de cand Mara sia- spart capul de coltzul caloriferului)
si mara se imbraca singura.... bine, greseste, baga amandoi piciorii in acelasi crac si se enerveaza si urla... dar si se ambitioneaza sa se descurce singura
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
iar nu am chef de munca...colegu de echipa e plecat...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/belleane/belleane.jpg)
belleane spune:
cea mare cred ca pe la 3 ani si ceva se imbraca singura. Cat despre incalzirea in pardoseala cred ca am ratat-o.. sincer mi-e frica de instalatorul roman si tevile turcesti/chinezesti/etc care trec pe sub sapa. Asa am vrut la inceput dar apoi ne-am sucit din dorinta de a scapa de batai de cap ...adica dupa ce se termina casa sper sa nu mai vad macar pentru cativa ani nici un fel de picior de instalator/zugrav/electrician/meserias. Doamne ajuta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
uf, am vazut poze superbe, cu copii frumosi in vacante, la serbari, sunt minunati toti, Eva, Julia, Robert, Tiberiu, Vlady si Luca! Sper ca n-am uitat pe nici unul! Tare bine imi mai fac pozele astea cu copilasi frumosi si fericiti, nici nu stiti.
Si noi ne plimbam la greu in week-end, plecam dimineata si venim seara, ieri am fost la munte, a fost superb, desi departe, cam la 1.5 ore cu masina , Patrick e innebunit, imi zice de ieri continuu Imi place la munte! Ba s-a trezit si la 3 noaptea sa ma anunte ca-i place la munte. Asa imi vine sa las tot si sa ma duc acolo undeva sa-mi fac o casuta. Macar o cabanuta poate ne luam odata si odata in viata asta.
Va las, ca am de recuperat, azi am fost la doctor si trebuie sa recuperez timpul pierdut la servici...
![](gravida.gif)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Doloress spune:
Cleo m-am distrat cu Mara cea bestiala! Eu zic s-o mai lasi, poate nu e pregatita. La noi olita sta numai in baie, sunt total impotriva statului asa degeaba pe olita si carat prin toata casa. Trebuie sa stie ca kk/pipi le facem numai la baie si dupa aceea ne si spalam pe maini. De aceea noi am trecut direct la reductor. In week-end il las in chilotei si mai avem accidente, numai cu pipi, kk mereu cere la toilletu' dar el oricum face rar si se chinuie saracul jumate de ora. In rest, noaptea ii pun pampers, ca bea cate un litru de lapte si ar insemna sa stea numai la buda. Dar chiar si asa, aseara m-a trezit sa-i schimb pampersu ca era prea ud, l-am schimbat si a mai facut un pipi si iar a cerut sa i-l schimb imediat, incepe sa nu-i mai placa sa fie ud.
Am inteles ca sunt pampersi care le dau senzatia de ud, insa nu trec, ca un fel de chilotel pentru ei, asa simt. Poate sunt si la voi.
Si al meu a avut o etapa de respingere a chiloteilor. Dar incet incet vad ca ii plac. De lasat in fundu gol e imposibil la noi, isi baga degetele in fund! Nu inteleg de ce. Se distreaza la culme si striga fundu, fundu! Nu-ti zic ca mi-a zis educatoarea ca au inceput si quebecosii sa strige prin gradinita fundu, fundu. Cica intreaba mama lor ce inseamna.
![](gravida.gif)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Alysh ce frumoase pozele de la munte!!!!!
Eva cica a facut azi toata ziua pishu la wc la gradi. Acasa nu cere niciodata si eu de comoda ce sunt uit si nu o intreb daca vrea la wc. Tuta de mine
Sunt obosita fug la culcare, de fapt mai am de facut pachetelul ptr Eva la gradi.
Mooaaaama nene ce ploaie azi, m-am speriat......
Doloress tare simpatic Patrick cu funduuuuu!!!! Ce ai facut la doctor?
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Doloress spune:
Ylari cum e la servici dupa vacanta? cred ca nasol tare...
La doctor azi am ascultat inimioara de samburel cu dopplerul, in sfarsit cred si eu ca sunt insarcinata, ca de multe ori ma intreb oare n-au fost gresite testele?
Mi-a citit rezultatele analizelor (aici nu ti se dau in mana nici o analiza, sa o vezi, de la spital le trimite direct la doctor si doctorul iti zice daca sunt bune sau nu). Toate bune si frumoase, n-am nici diabet inca
asa ca am exagerat cand am venit si am dat atacul la niste bombonele de ciocolata
care-mi faceau demult cu ochiul. N-am luat in greutate nici macar jumate de kilogram in astea 10 saptamani, sunt super-fericita. Daca am grija ce mananc... Mi-a tot fost frica de diabetul asta asa ca am mancat foarte corect, mai mult legume, salate, seara ceva usor, paine si dulciuri cat mai putine. Si iata ca s-a vazut rezultatul.
Al meu sot a avut un congres in hotel, al alora de la Ferrero Rocher asa ca intr-o zi m-am trezit cu el acasa cu o plasa de cutii de bomboane Prima reactie a fost: Why do you hate me so much!? Stie ca n-am voie dulce...
Si m-am abtinut eroic pana azi cand am auzit doctorul ca stau perfect cu glicemia.
Mi-a mai zis ca am CMV pozitiv, insa nimic altceva, presupun ca am imunitate. La noi se zice cat mai putin ca sa-ti faci cat mai putine griji. <
Astept eco in 2 saptamani poate aflu si eu daca e cu co(d)ite
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Doloress felicitari scumpa!
La mine la servici e suuuuuper, o placere ptr mine sa merg acolo, sincer! Asa ca a fost ok Doamne cred ca ziceti ca sunt nebuna dar dupa aproape 10 ani patimiti de mine intr-o firma de kko am avut bafta sa intalnesc oamenii acestia minunati care m-au luat in echipa lor si m-au reinvatat sa zambesc. La servici.
Am uitat sa le duc poze colegelor dar le-am aratat pe cele de pe webshots. Sper sa nu uit si maine aparatul. Pupiiiiici! Ah ce dor imi e si mie de un bebe in burtik...............
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
maiculita, cat ati scris de aseara...
greu, maica, cu memoria...nu ma simt in stare sa fac un conspect ca la carte...deci, din aduceri aminte:
Lori, esti o scumpa
Ma delectai cu multe poze frumoase, cu copii superbi (nu mai nominalizez ca n-are rost)
Ylari, ce pachetel ii dai Evei la gradi? eu nu-i fac bagajelul decat lunea, cand ii pun pampersi si hainute pentru toata saptamana...in rest nu-i mai dau nimic.
Simo, ce-ai facut la eco? cati sunt?
Aimee, m-ai "imbolnavit" cu hotelul ala...deci am decretat daca vreodata ne vom permite luna de miere pe care n-am avu-to niciodata, acolo va fi...am zis!
Cleo, haioasa Mara...si Cris se chinuie sa se imbrace singura si incepe sa reuseasca din ce in ce mai des...
Si acum.... premiera premierelor: fata mea s-a pus azi singurica pe olita, a facut pipi si si l-a aruncat singura la wc
...yesss! cat ne-am chinui noi s-o determinam sa faca pe olita, tot cand vrea ea face, incapatanata lu' mama.
nu mai stiu ce mai voiam sa scriu...cer scuze celor pe care nu le-am pomenit...
O noapte linistita va doresc!
Edit: Simo, la sv nu e prea bine...nu ma pot adapta la stilul lor de lucru, difera mult de cel de la fosta firma...ma bate gandul sa-mi caut altceva...nu prea stiu ce sa fac, o sa mai vad...multam' de intrebare
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj