Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Gaby ma uit eu la Marks &Spencer aici si daca o au te sun.Pupici!
Annya am vaut si eu Raducu cel serios si frumos.
Miria pleci pana la urma?Si capusele?
Oana da-i incolo de medici ca daca te duci la ei sigur nu te scot sanatos tuun.
Geo al meu a invata sa se intoarca pe burta din ziua in care a facut 4 luni.faza e ca e innebunit de descoperirea lui si numai asta face spre disperarea noastra.Nu il lasam nesupravegheat nici in patut ca face ravagii si acolo.O sa pun o poza la semnatra sa vedeti cum sta el in patut sicum scoate picioarele printre zabrele.Noaptea face la fel adica se rasuceste pe burta si dupa aia geme ca nu se poate da inapoi.de 2 nopti il pazesc ca numai asta face si trebuie sa fiu langa el sa-l intorc.Si a mai invatat ceva:sa tuseasca.Asa ...in dorul lelii...zici ca vrea sa il bagam in seama.Si mai stie sa scoata un scartzait zici ca pune frana.Asta o face in special cand nu vrea sa stea jos ci in brate.cand stam la masa bate in masa, trage diverse chestii...servetele,o cutie...baga tot in gura desi dr a zis ca nu se intrevede vreun dintzoc.Am uitat.Isi suge degetle de la picioare cu o pofta....si cateodata are picioarele transpirate si ii aluneca in maini si nu poate prinde talpa.Asa radem de el de numa numa!Eh!ne facem noi mari...si facem nebunii si mai mari.
Cine spunea ca bebe face kk o zi si una nu desi bea LM?Si noi la fel de cateva zile tot asa patim.
Intrebare pt fetele care duc bebicii in sling:cate ore sta purtat? Ca al meu dupa o ora si un pic se foieste.

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ella- pai la cate pertute , jucalere plus scutec sunt in patut ce vrei ??
Normal ca le trage. Fimea nu se intoarce pe burta si tot face ravagii.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

aoelo ela nu esti toata cica jose cacareras...doamne ce.am ras!!!

si silvana se ia de picioare de ceva timp, dar asa manie a prins ca si cand doarme cateodata doar daca se apuca bine si se tine asa adoarme :)) si rade in hohote cand o gadil sau latra ceva asemanator
de intors se intoarce pe parti si da destul de mult sa ajunga pe burta...asta chiar nu mi.o doresc mai ales cand sta cu mine in pat

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ce ma oftica astia de la kiabi . Anunta ca au reduceri dar catalog nu au mai pus

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

sunt gata imbolnavita. deci eu visez rochia aia la noapte... doamneee grea boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa am impresia ca.s cam la fel reducerile, 5 la pret de 1 sau depinde de produs, te poti uita la alte tari
eu ieri am luat un set de 5 body si 3 pantaloni, dar am gasit mai usor pe net, ca in magazin e nebunie, aruncate pe unde apuca fiecare

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

briza nu cred ca o sa te lamuresti luni la banca despre suma de pe card ca nu se specifica in extras "indemniz aprilie+alocatie aprilei+indemnizatie mai", etc. la banca unde lucram eu suma era trecuta ca alimentare conventie, plata salariu, alocatie copil, in niciun caz pe ce luna sau ce si cum. in primul rand daca ai depus dosarul la sf lunii mai nu cred ca incasezi indemnizatie, poate doar pe cele cateva zile din mai, si sigur in acea suma este inclusa si alocatia de 200 ron. si mie mi-a intrat o "suma ciudata" in iunie, nu mi-am batut prea mult capul, ci am asteptat sa intre si acum in iulie ca sa descifrez, era vb de o alocatie de 200 ron, doua indemnizatii si inca o ramasita, ce banuiesc ca reprezenta o fractiune din prima luna.
aaa, o sa luam indemnizatia micsorata din august, reprezentand drepturile banesti pt luna iulie.

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Fetelor, nu am avut internet de luni, Coleman a fost plecat pana ieri iar calculatorul meu nu are wireless asa ca nu am putut merge nicaieri sa intru. Maine intru si citesc tot ce ati scris, sper ca sunteti bine.

Va pup

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

oana tare frumos scaunul si sa stii ca m-ai luminat in legatura cu scaunelul pt servit masa, noi am primit unul la botez si asteptam sa stea in fundulet ca sa il folosesc, dar cred ca are spatarul reglabil, mi-a picat fisa cand am vazut pozele de pe link-ul tau, ca pana acum ne chinuiam in carut, cateodata in brate ca nu mai vroia in carut, offf si uite asa mai mult ne fatzaiam decat mancam

annya pup raducu scump imi place mult cum ii sta in portocaliu, din pacate se gasesc destul de putine hainute pe nuanta asta, eu cand cumpar haine pt ianis cer orice culoare in afara de bleu si albastru, dar am primit fff multe pe nuanutele astea si trebuie sa le purtam si pe alea

gaby chiar e dulce rau rochita

ella ce tari sunt pozele cu babanu' geo, da' pan' la urma patutul e proprietatea lui si face ce vrea in el, daaaaaaa????????

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput