Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
Ma simt obosita, desi am dormit bine, iar bebe e cumintel. Azi as vrea sa mergem la tara si sa ramanem peste noapte. Sa vedem cum ne mobilizam. De fapt, in mine e baza pentru asta si eu am emotii. Daca ma hotarasc trebuie sa trec pe la magazin sa imi incarc sacosele cu de toate, ca altfel nu ma simt in siguranta.
Revin, merg sa imi innadesc cafeaua.
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Oana - are un kaufland Aptamil HA . 53 ron e cel normal nu stiu cat e asta. daca vrei iti trimit eu de aici. Daca il pun la curier e 18 ron si ajunge a doua zi. Pt mai multe cutii cred ca merita. Mai e si varianta posta, care e mai ieftin pana in 10 ron. Si in farmaciile Dona am vazut , chiar ieri. Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
Mersi, Denisa. Avem Kaufland si aici, o sa merg maine sau la Dona.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Niki bine ai revenit, chiar ma intrebam unde esti.
Miria spor la savurat cafeaua.
Eu ma bag la facut gem de caise.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
miria_cristina spune:
OANA - Merci! Eu nu beam cafea, dar acuma a devenit un adevarat ritual si ma simt frustrata daca nu am parte de el cand ma trezesc.
ANNYA - E un scumpi bebe Raducu!
GabyHila spune:
Neata,
Mai fetelor imi e o lene sa scriu mai rar asa ceva.
e ultima zi la magazin, ca de luni vine Anca din concediu.. pfuaaii ce bine.
Bebica mea e la plimbare cu tati! crestem si suntem vesele!
comandasem niste bodyuri de la bebeshop cu capsunici si cirese. o nebunie sunt!!!!
am cliente.. revin
honeybaby spune:
Annya - foarte serios Raducu vostru
Oana - daca nu gasesti imi zici. O sa ma uit si in auchan azi, poate aici au.
Deja mi-e rusine eu cu 2 visini si 2 caisi in curte nu am facut nimic. Decat am bagat cateva la conjelator pt tarte , compot etc.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Gaby - ai luat setul fruits? O sa-i iau si eu dupa ce raman mici astea care le avem. De ce cu maneca lunga am fost multumita
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
GabyHila spune:
Fetele am innebunit!!!! am gasit o rochie pe marks and spencer de sunt bolnava. cum o comand ca nu trimit in romania. auleo ce imi place...
htt p://www.marksandspencer.com/Autograph-Spot-Pleated-Dress/dp/B003LEFHPU?_encoding=UTF8&categoryNodeID=53882031&node=299495031&mnSBrand=core&ref=sr_1_4&qid=1279356260&sr=1-4&rh=n%3A299495031&page=1
am pus pauza la inceput.... helpppp
unde o gasesc in romania??? doamne cat imi place
GabyHila spune:
Honey da! fruits il am! eu sunt f multumita de bebeshop si ce am cumparat de acolo! plus ca sunt preturi ca la reduceri intotdeauna!!!
dayanara spune:
miria distractie placuta la tara...si la putini tantari :)
annya e frumos rau raducu, pare din reviste
gaby ce e bebeshop? sa.mi si mie link
rochita e tare de tot, mie mi.e lene sa ma duc in ms...ieri am lasat copiii cu leo si am dat o fuga in kiabi ca.mi vine aproape
azi ma duc in HM DPAM ca zara etc
sa poarte joy sanatoasa hainutele
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE