Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
honeybaby spune:
Oana - pai cate ore va trebuie pt cumparaturi?
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
andra_s spune:
miria, vladi multumesc de raspunsuri, deja mi-am facut un scenariu in cap in caz de vreo criza, o sa pulverizez cu o seringa fara ac cateva picaturi de adrenalina in gat, eu sper sa nu fie cazul, dar e bine sa ne pregatim pt orice.
oana se vede ca a dormit ericutu' mult, ai postat azi ca in zilele bune
despre cereale, eu folosesc humana, mie firma mi se pare tare OK, cred ca si LP daca era cazul, tot de la humana foloseam, dar am vazut ca voi nu ati optat niciuna pt humana, stiti ceva de rau si eu nu stiu?
freedelia pe unde umbli, nu mai dai niciun semn, sunteti ok?
fetelor week-end placut, atat cat poate fi de placut avand in vedere ca iar o sa ne topim ca untul in tigaie ...
fug la somn
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Ioanact spune:
Buna seara!
Cam slab miscarea pe-aici.
Am ajuns la zi cu cititul, si pot spine cam in casa medicamente doar strictul necesar.
La Ioana nu prea a fost cazul sa ii dau, o singura data a varsat si avea febra si am fost la urgenta, a m luat si antibiotice de vreo 2-3 x dar la recomdarea medicului.
Astazi am fost in Parcul Rozelor unde sunt f multe flori (maj trandafiri) ( Delia intr-adevar e frumos parcul) si-apoi ne-am plimbat cu lebada pe apa.
Andra nu stiu nici de bine nici de rau de firma Humana.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ramy77 spune:
Neata fetele,
Las o fierbinte pentru cine doreste,noi suntem treziti de la 6...
Va doresc un weekend placut tuturor, noi plecam la tara cateva zile,ca e prea cald in oras. O sa incerc sa mai intru de la nasi sa va mai citesc.
Va pe toate
Poze Briana.
miruna79 spune:
Neata fetelor
Am si eu o intrebare la voi am incercat sa citesc in urma dar nu reusesc sa dau de discutiile mai vechi, vreau sa ii cumpar piticului un colacel de baie va rog sa mi spuneti de unde ati facut rost si dc ati gasit vreun aparat pentru tantari eficient.
Va pup si va urez un weekend placut.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna mami de Daniel 24.februarie.2010
annya9 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s despre cereale, eu folosesc humana, mie firma mi se pare tare OK, cred ca si LP daca era cazul, tot de la humana foloseam, dar am vazut ca voi nu ati optat niciuna pt humana, stiti ceva de rau si eu nu stiu? |
Andra, eu am folosit Humana 1, insa l-am schimbat pentru ca Raducu se constipase f tare. O luna de zile ne-am chinuit sa facem kk cu termometrul. L-am schimbat cu Aptamil si acum totul e ok, Dar poate la cereale nu constipa Humana, poate formula e schimbata...habar n-am.
Scuzati ca intru mai rar! Raducu chiar si acu imi face scandal, ca stau pe net si nu vorbesc cu el. Efectiv striga la mine...e f caraghios!
Am pus poze noi, daca doriti sa ne revedeti!
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze Raducu in portocaliu
briza_marii spune:
Miruna vezi ca la pufuleti este o fata Miremia care are colacei. Parca 38de lei am dat pe el.
Fetelor am si eu o intrebare: voua, prima data v-au venit toti banii? Adica indemnizatia + alocatie bebe pe lunile in urma? Intreb, ca eu am depus dosarul la sf lunii mai si aseara am vazut ca au intrat niste bani in cont: prima data am zis ca o fi indemnizatia pe mai si iunie dar cand am calculat nu reprezinta nici macar cei 85% ....plus ca alocatia lu bebe nu e...Luni ma duc la banca sa iau un extras sa vad ce scrie, dar oricum unde as putea sa verific? Acolo unde am depus dosarul sau acolo de unde am luat tursoul?
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Later edit: tot facand calcule, am vazut ca suma ar reprezenta indemnizatie luna mai 85% + luna iunie redusa cu 15%..desi am vazut un subiect la "parintii intreaba parintii raspund" ca pe luna iunie indemnizatia a fost tot 85%. In fine...sper sa ma lamuresc luni
oanaiacovita spune:
Neata gagici si iepurasi!
Va invit la o cafea si o patratica de cioco.
Bebele meu iar s-a intors la trezit noaptea la 3-4.Dar macar a dormit pana pe la 7.30.
Multumesc tuturor care mi-au zis ca pot amesteca firmele. Am o mare problema, nu gasesc Aptamil HA. O sa mai caut sapt viitoare, dar in Auchan si in farmacii nu au.Asa ca inca nu i-am dat, probabil ca ajung sa comand de pe net.
Alina ma bucur ca va simtiti bine in Timisoara. Si eu imi doresc sa merg acolo. Sotul meu a stat cativa ani si tot imi povesteste ce frumos e.
Denisa chiar cand ma "plangeam" eu ca doarme prea mult il si aud povestind cu manutele, asa ca dat papa si fugit in Auchan.
Andra si mie imi era dor de palavragit.
Ramy sa va simtiti bine la aer curat. Ce bine ca plecati ca se anunta un we incendiar.
Miruna intra la pufuleti si cauta userul miremia. Ea aduce colacei. Deocamdata nu are, ca am intrebat eu, dar a facut comanda si asteapta sa ii vina. Da-i PM si te anunta ea cand primeste. Eu aparat de tantari am luat de la joycare cu ultrasunete. Gasesti ieftin pe mykids(punct)ro
Annya tare frumusel e Raducu in portocaliu.
Eu m-am hotarat la scaun de masa. http://www.mykids(punct)ro/promotii/scaun-pentru-servit-masa-douceur-ii---albastru-c5-d610.html
A mai luat cineva tot de aici, sa vedem cat costa transportul ca am intrebat, si il comand.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
nibi_niki spune:
Neata.Incerc sa va prind din urma dar nu mai reusesc.De ieri am si eu net ca 2 saptamani am avut ceva probleme.
Am vazut iepurasi frumosi in poze,Mara de Rebiana,Radu de Annya,Matei de Lindal si Eric de Oana.
Anca felicitari pentru dintisorul lui ginerica
Oana pare frumos scaunul in poze dar eu pana nu pun mana pe el sa vad cat de stabil e..oricum,sa-l foloseasca Eric cu placere
Nu am retinut mare lucru din ce am citit
Ma bag iar la recuperat.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
honeybaby spune:
Oana - are un kaufland Aptamil HA . 53 ron e cel normal nu stiu cat e asta. daca vrei iti trimit eu de aici.
Daca il pun la curier e 18 ron si ajunge a doua zi. Pt mai multe cutii cred ca merita. Mai e si varianta posta, care e mai ieftin pana in 10 ron.
Si in farmaciile Dona am vazut , chiar ieri.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna