Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
Rebiana27 spune:
Invata si Mara mica si dulce sa pape cu lingurita... i-am dat cereale preparate cu apa si am reusit s-o fac sa pape zeama aia lunga si nu s-o scuipe toata.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
Oana - Maya a dormit 5 ore dupa vaccin.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Oana - Maya a dormit 5 ore dupa vaccin. Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
poate Eric nu doarme atat ca azi e zi de cumparaturi.
Ina ma bucur ca sunteti mai bine. Sa aveti un botez reusit.
Bravo Mara mica pentru papa cu lingurita.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Ioanact spune:
Oana pt a vizita prin Timisoara. Ca doar nu am facut atatia km sa stau la tara.
Sigur de la vaccin doarme.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
denisa nu stiu ce problema ar fi stiu ca mereu spune ca are carnea tare, e destul de tonificat etc asa ca nu.s probleme
rebiana cat de zemoase dai cerealele cu lingurita? eu i le.am dat in biberon apoi cand le faceam f f groase le dateam cu lingurita:)
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
LAlexandra spune:
VLADI...nici eu nu stiu ce e ala somn...noaptea 2 treziri pt ca la 9 adoarme, de obicei la ultima trezire nu mai adorm apoi, iar ziua pana sa adorm eu se trezeste el si numai ma enervez
Mi-e groaza de gazele astea, nu stiu ce sa ma mai fac, daca ma intelegeti... striga de aud toti vecinii, intr-o zi m-a intrebat o prietena ce s-a intamplat ca striga rau, mai ca plangea, nu stiu cum sa va explic, striga de parca ar fi patit ceva rau-rau, nu stie doar sa maraie. Problema ca nu se calmeaza nici la plimbare acum....e mai rau, ca striga de zici ca avem 5-6 copii cu noi, si pana la urma ajung sa il iau in brate. Groaza mi-e ca eu pe cand credeam ca scapam, vad ca sunt mai puternice....inainte parca nu era asa rau, le si aud la somacel gazele, iar daca il tin in brate se simt.
Incerc tot felul, dar parca nu merge nimic. Ceai de colici nici al meu nu bea, ca nu ii place gustul...e si pretentios pe deasupra.
Trimit, pana nu se trezeste, ca apoi gata linistea!
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara rebiana cat de zemoase dai cerealele cu lingurita? eu i le.am dat in biberon apoi cand le faceam f f groase le dateam cu lingurita:) |
Roxi, le-am preparat cat sa nu curga prin tetina (nu am tetita cu gaura in forma de stea) dar sa nu fie nici groase... sunt la stadiul de invatat sa inghita ceea ce se afla in lingurita... deocamdata nu pun mare baza pe cat mananca; intai sa invete sa nu mai scuipe tot.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
child spune:
Buna, noi am facut azi vaccinul BCG, in sfarsit!
A plans de numa'numa si cand veneam inapoi spre casa, in masina, a adormit.
Multumesc fetelor pentru sustinerea si sfaturile legate de sporirea LM.
Acum iau Galafor si e spre bine.
VLADI si eu alaptez si Albert se trezeste noaptea de 2-3 ori, cam la 3-4 ore.
E foarte obositor si eu sunt rea de somn (si de foame ) si ma gandeam, la un moment dat, sa-i dau seara cereale in lapticul meu muls, dar am renuntat, deocamdata, la idee tocmai ca sa-mi creasca productia, asa ca acum il pun pe Albert la san de cate ori cere.
Mai fetelor e ok bere cu alcool? Hai ca becks lemon are putin alcool (parca 2,5) si chiar e faina la gust, parca bei limonada, dar celalalte beri cu alcool?
CARMEN tu bei zilnic, nu are repercursiuni asupra Sofiei?
Eu nici becks lemon nu prea am curaj sa beau, mai gust o gura asa, la cateva zile, de pofta!
OANA grasunelul Eric.
Este un copil perfect, nu-l mai controla atat.
Si eu am ajuns la o gramada de medici, ca fiecare sa-mi zica sa stau pe fundul meu si sa nu-l mai caut de toate pe Albert, ca e perfect asa cum e.
Si, deocamdata, m-am potolit, sa vedem cat ma tine
Si eu am o farmacie intreaga acasa, atat pentru noi, cat si pentru Albert.
Dar constat ca pentru Albert trebuie sa-mi imbunatatesc stocul, ca nu am nici adrenalina, nici smecta si sa vad ce-ar mai trebui sa iau.
ALEXANDRA si noi cu protectis am rezolvat treaba cu scaunele rare. Acum e ok, dar tot cu gazele ne mai luptam.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
miria_cristina spune:
OANA - Legat de intrebarea daca sa folosesti aceeasi marca de lapte cu cea de cereale, eu stiu ca nu e nici o problema sa folosesti o alta. Eu si la Dami am folosit cereale de la Nestle, desi laptele era alta marca si a fost superOK.
Fete, sunt mai mult decat convinsa ca universul unelteste impotriva mea. Eu sunt Canuta om sucit, voi va cantariti copiii, eu ma cantaresc pe mine.
ROXANA - Cate kg mai ai?
Eu am descoperit bagheta cu masline si cea cu nuca. Asa ca, e inutil sa-mi mai fac sperante ca voi slabi.
dayanara spune:
miria tot 60, dar zic merci ca nu ma ingras la cat bag si eu:))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE