Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
dayanara spune:
freedelia bine ai revenit
andra asa manca ivan, ba in carucior, ba in brate, ba pe birou si se uita pe geam etc...numai in sacuna de masa nu statea
oana e frumusel scaunul, sa.l stapaniti sanatosi daca deja v.ati decis
am pus si noi poze...
http://picasaweb.google.es/roxana1777/SilvanaLuna4Iulie#
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andira spune:
Salut!
Azi am reusit sa expediez picii mari cu tati la mitingul aviatic de la Otopeni, asa ca sunt singura cu Iris, si parca sunt in vacanta .
Am fost si pana la Mall, la Zara, am luat niste hainute pt ele, si acum mi-am facut un ceai de vanilie si stau putin pe aici.
O sa pun si niste poze de la botez, poate sapt viitoare. Eu nu apar in niciuna, pt ca eu faceam poze si tati filma, dar bb e in prim-plan . Ca tot o laudam eu cat de cuminte e, culmea cuminteniei cred ca a atins-o la botez, cand dupa ce a bagat-o preotul de 3 ori cu capul in apa, cand a iesit era rosie, cu ochii mari cat cepele si speriata, dar nu plangea!!!
Eram toti cu ochii pe ea, ne asteptam la racnete furioase, eu pe picior de fuga catre ea s-o linistesc... si ea nimic!! Imi aduceam aminte de Nati la botez, cum era rosie de nervi si tipa suparata foc, iar Iris n-a inceput sa planga decat putin cand a imbracat-o.
A fost dragut, doar familia, si acum zic mersi ca am trecut si de asta .
Mi-am facut un obicei sa le scot dimineata afara, doar eu cu ele 3, si cand ne mai suna tati de la servici noi suntem pe banca in parc, si mancam inghetata. Asta ca tot ma plang eu ca nu slabesc .
Oana – parca tu intrebai daca sa amesteci firmele, la cereale si la lapte. Eu le amestecam fara probleme, in functie de ce le placea. Insa daca tot ii dai lapte HA lui Eric, vezi sa iei cereale fara lapte, adica le faci tu cu lapte HA.
Gaby – haioasa rochita. Eu crezusem in prima faza ca ai gasit una pt tine care-ti place mult, si ma repezisem sa vad, ca tocmai ce-am fost ieri pe la M&S, si-mi ramasesera ochii pe acolo.
Dayanara – mai mama, tu esti dependenta de shopping, asa-i?
Daca ar fi dupa mine, si eu as sta o gramada prin magazine, dar la masurile pe care le am acum reusesc doar sa ma enervez .
Sorry ca nu raspund mai mult, dar eu cu cititul sunt tare in urma, oricat as vrea.
Va las nitel, ca e cu mana pana la cot in gura. Nu plange de foame decat daca eu perseverez sa nu-i dau si sa fac altceva, dar acum e clar .
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
2anke spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Neata gagici si iepurasi! Va invit la o cafea si o patratica de cioco. Bebele meu iar s-a intors la trezit noaptea la 3-4.Dar macar a dormit pana pe la 7.30. Multumesc tuturor care mi-au zis ca pot amesteca firmele. Am o mare problema, nu gasesc Aptamil HA. O sa mai caut sapt viitoare, dar in Auchan si in farmacii nu au.Asa ca inca nu i-am dat, probabil ca ajung sa comand de pe net. Alina ma bucur ca va simtiti bine in Timisoara. Si eu imi doresc sa merg acolo. Sotul meu a stat cativa ani si tot imi povesteste ce frumos e. Denisa chiar cand ma "plangeam" eu ca doarme prea mult il si aud povestind cu manutele, asa ca dat papa si fugit in Auchan. Andra si mie imi era dor de palavragit. Ramy sa va simtiti bine la aer curat. Ce bine ca plecati ca se anunta un we incendiar. Miruna intra la pufuleti si cauta userul miremia. Ea aduce colacei. Deocamdata nu are, ca am intrebat eu, dar a facut comanda si asteapta sa ii vina. Da-i PM si te anunta ea cand primeste. Eu aparat de tantari am luat de la joycare cu ultrasunete. Gasesti ieftin pe mykids(punct)ro Annya tare frumusel e Raducu in portocaliu. Eu m-am hotarat la scaun de masa. http://www.mykids(punct)ro/promotii/scaun-pentru-servit-masa-douceur-ii---albastru-c5-d610.html A mai luat cineva tot de aici, sa vedem cat costa transportul ca am intrebat, si il comand. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
oana in caz ca nu-ti raspund
www.myreclama ilegala - avertizare/costuri-de-livrare.php" target="_blank">aici scrie transportul
Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas 5 ani
2anke spune:
citat din mesajul lui GabyHila Fetele am innebunit!!!! am gasit o rochie pe marks and spencer de sunt bolnava. cum o comand ca nu trimit in romania. auleo ce imi place... htt p://www.marksandspencer.com/Autograph-Spot-Pleated-Dress/dp/B003LEFHPU?_encoding=UTF8&categoryNodeID=53882031&node=299495031&mnSBrand=core&ref=sr_1_4&qid=1279356260&sr=1-4&rh=n%3A299495031&page=1 am pus pauza la inceput.... helpppp unde o gasesc in romania??? doamne cat imi place Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010) |
poate iti place
asta
seamana putin dar parca nu-i asa frumoasa
sau www.recommshopping.com/store/carter-s-baby-dress-baby-girls-polka-dot-dress.html" target="_blank">asta dar nu stiu daca livreaza
Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas 5 ani
babyangel spune:
Salut toate fetele,
vad discutii multe pe tema rostogolitului si am curiozitatea sa stiu de ce va grabiti? Vorba Oanei, dupa ce se invata nu-l mai poti lasa linistita pe pat!
Nici Codrin nu stie inca, si nu am de gand sa il invat. Il pun pe burtica , sta ridicat minute in sir, iar cand vad ca vrea sa se intoarca , il iau si il intorc eu.
El sta si in picioare minute in sir , si in fundulet , in coltul canapelei.
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
andra_s spune:
citat din mesajul lui dayanara am pus si noi poze... http://picasaweb.google.es/roxana1777/SilvanaLuna4Iulie# roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE |
am vazut pozele, imi place poza 31 la nebunie, cata dragoste se citeste in ochii lui ivan, chiar daca o strange in brate de-i "sar falcile"
aaa, si imi plac la nebunie blugii silvanei, tari de tot, la fel si sandalele, dar astea cred ca o starng rau, nu
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
honeybaby spune:
Roxi - superbe pozele !!! Imi plac mult de tot.
Cea unde sta pe burtica e tare !!! Si unde o iubeste Ivan la fel.
Face ceva bentita aia ??
Pe mine ma inebuneste Vali la cap sa fac ceva cu urechiile ca le are clapauge. cica sa i le lipesc.
Daca e neam de Elf eu ce sa-i fac ?? Lasa ca daca mai fac astie un film cu elfi ea e rolul principal.
Gabi - 2anke vrea sa scapi rapid de bani
Irina- am incercat exercitiul tau de rostogolire. E bun. Daca o pun pe dreapta se intoarce pe burta, daca o pun pe stanga se intoarce pe spate pt ca nu lasa manuta intinsa pe langa ea.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
andra denisa
da o iubeste dar cred ca iar trage cateva din cand in cand...nu de alta dar cand vede poza ei pe ecran trage pumni in ecran
anca cred ca la primul copil esti mai atent la chestiile astea cu rostogoliri etc, eu sincer stii de ce vreau sa se intoarca cat mai tarziu? cu cat e mai mare ii va fi mult mai usro sa.si coordoneze miscarile , va avea mai multa putere etc, asa si cu mersul pe jos
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andra_s spune:
am pus poze "calde" cu fane babanu' la semnatura
asa il alinta frati-miu, fane babanu'
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!