Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 10
dayanara spune:
denisa scuze am uitat sa.ti raspund, benita i.o pun asa de frumusete, ca sa aibe efect la urechi ar trebui purtata destul si noaptea mi.e frica sa i.o las la cum se foiesc ei, stii tu..., iti dai seama ca mi.e sa nu se spanzure
andra am ras de m.am spart azi din cauza ta, una cu faza "ii muta falcile" si poza cu ianis morfolit de mancarica
acum serios, eu ma uit la el in primele poze si acum si nu.mi vine sa cred, normal ca atunci era un bebe f f micut, dar asa de frumos poate sa fie ca nu.mi vine sa cred
tii minte cand zicea mama sau soacra ta ca la 1-2 luni arata si el a om mama :))) si ce mai om
andira nu imi place neaparat sa cumpar, dar asa imi pierd vremea, cu caldurile astea e imposibil de stat afara, asa mergem toti in centre comerciale, ivan sta la joaca si eu prin magazine, de obicei cumpar nimicuri sa nu zic ca plec cu mana goala, cum merg des , am de toate la indemana, mereu se gasesc, nici nu.mi mai vine sa cumpar de multe ori, sunt plictisita de ele
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
nafi spune:
Bun gasit fete dragi
Nu stiu de m-ati dat disparuta...ca eu inca umblu cu sorcova pe la neamuri ( vorbesc de sorcove ca m-a luat nostalgia pe caldurile astea de foc si visez la iarna)
Sunt inca la socri si a vedeti voi neam de plan ce-am facut eu! ajung aici la socri in ideea ca e langa munte, mai racoare...si anunta astia la tv ca orasul in care sunt socrii..e cel mai "fierbinte" din Italia zilele astea , fiind cam 40 la umbra! In casa stau bine, sus sunt 28 iar la semisubsol unde e camera mea , cea mai fresh din casa...sunt 24 Problema e ca nu se poate iesi pe caldura asta. abia pe la 20.30 scoatem nasul din casa la o plimbarica.
M-am cam plictisit dar asta e...bine ca sta puiul la racoare!
Am pierdut destul de mult din urma caci aici semnalul la telefon si netul sunt ca la alba neagra..acum e ...acum nu mai e...
DAYANARA - am vazut pozicile si sunt Mi-a placut mult si mie cea in care Ivan o strange in brate pe mica falcoasa Iar de tine nu mai zic...arati super in pantalonii aia albi!
L-am vazut si pe FANE BABANU' Frumos foc si cu niste ochi...mama mama...o sa zapaceasca fetele!
Riccardo creste vazand cu ochii...mai avem un pic si trecem granita celor 3 luni Sper ca odata cu asta sa scapam si de gaze si alte probleme la burtica. Pe 26 o sa mergem la pediatra sa vedem cum stam cu kg si cm.
Fug ca iar se paruie matzele in gradina si se trezeste mandrul meu!
Va pupic
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
honeybaby spune:
Andra frumos Ianisu mozolit tot cu mancare.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Nafi - si noi avem o problema cand se bat matzele, dar nu cu matele si cu Honey care latra isteric la ele.
oanaiacovita spune:
Baietii mei asculta BUG Mafia asa ca eu sa stau pe forum.
Gaby tare frumusica rochitica. Poate o gasesc fetele pe undeva.
Denisa tare buna mi-a iesit dulceata de caise. Ce n-as da eu sa am un cais, ca am dat 6 lei pe kil. DIn 3 kile mi-au iesit 6 borcane jumate bune rau.
Off Roxule cand te aud de H&M mi se face un dor. Aici in CLuj cerd ca secolul viitor o sa faca, daca abia fac in Bucuresti. Silvana e o frumusica foc si asa mi-s de dragi pozele cu Ivan. Ai doi copii reusiti.
Ella e un dulce Geo cum sta el in patut.
Delia chiar ma intrebam pe unde esti.
Andra am vazul pozele cu Ianis. Vai tu mamico, dar nu ai toate tiglele pe casa. Dar imi place de mor umorul tau. Am vazut pozele cu Ianis in scaun. L-ai lasat mai pe spate? Cum sta in el?
Andira multumesc de ideea cu cerealele. Nu ma gandisem. Oricum eu cereale fara lapte ii dau si acum ca i le fac cu apa si ii dau cu lingurita. Abia astept pozele de la botez.
2anke nu a mers linkul, dar am aflat intre timp. E 24 de lei transportul.
Nafi "concediu" placut in continuare.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
honeybaby spune:
Oana - daca stiam zau ca iti puneam la autocar o galeata de caise.acum s-au dus, mai are caisul din fata cateva mici ca corcodusele. Ala cred ca se usuca.
andra_s spune:
oana ianisu' sta tare bine in scaun, l-am dat pe spate, bine ca nu este f rau inclinat, putin, dar sta f bine, mai ales ca in asta nu mai aluneca, in carucior se "ducea la vale" din doua miscari. in alta ordine de idei, la noi caisele sunt 4 lei.
fetelor multumim de aprecierile referitoare la pozici
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Oana - daca stiam zau ca iti puneam la autocar o galeata de caise.acum s-au dus, mai are caisul din fata cateva mici ca corcodusele. Ala cred ca se usuca. Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
ce m-am distrat, esti a doua persoana pe ziua de azi care se ofera sa imi trimta ceva. O alta prietena de pe DC s-a oferit sa imi trimita morcovi si patrunjel bio ca ma plangeam ca nu am incredere in "taranii" din piata.
Dar luni merg in recunoastere si ii testez sa vedem ce zic de radacinoasele lor, sunt sau nu bio(cat de cat).
Edit: asta pentru supa lui Eric, ca pentru noi nu m-as stresa asa tare.
oanaiacovita spune:
Andra,maine mai merg prin oras sa vad daca gasesc vreun scaun pe care sa mi se puna pata mai tare, daca nu, maine seara il si comand, sa vina pana cand am de gand sa incep diversificarea, adica miercuri de ziua lui.
honeybaby spune:
Roxi - cu bentita m-am lamurit. Tot o sa iau una sa scap de gura lu' tac-su .
Cu pantofii cum e ? Ce masura poarta ( intreb acum dupa ce am comandat)
Oana- uite asa vin cumparaturile la tine