Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Haideti la apel fetelor:

Dianami, Stefimic, Jeni_h, Marsy_baby, cuscra Oanka, Stefanna, Freedelia, Delia13, Bianka1, Bluekidoo, Uta_ciun, Ioanaa28, Sensibila, Nib_niki, Adriana ATB, Pif_pif, Nemary, Michelle_sf, Cenia, Magdone, Lara, Bumbitza, Yasmine, Selina_d, Nafi, si restul fetelor care nu am apucat sa le trec.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi nu cred ca are legatura kg cu sculatul noaptea, ei pot avea stomacelul destul de mare cand sa reziste toata noaptea, problema e cum esti sigura ca la ultima masa de seara si.l umple la maxim, atat cat sa reziste? sau poate doar simt nevoia de supt

oana da asta am vazut si eu ca are carnea tare, nu conteaza ca e lp din punctul asta de vedere, adica nu e gras pufos, eu de cate ori mergeam la medic cu ivan care era slab sau silvana grasa, medicul la asta se uita sa aibe carnea tare
eu la ivan amestecam firmele, nu e musai sa fie laptele cu cerealele la fel

vladi eu am tot mancat salam din ala dupa ce.am nascut pana intr.o zi cand mi s.a facut rau de tot de la cat mancasem :)) si mi s.a luat

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

a stai ca.mi adusei aminte...am vazut un nume tot in romania care seamana cu rebiana si anume o fata radiana, tot prima oara e cand aud

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Si totusi azi pleaca dintre noi Madalina.Dzeu sa o ierte, iar noi sa nu uitam ce voce mare a fost:

Mergi la inceput

Roxi, mersi, o sa iau si eu diseara ceva Nestle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Rebiana ca ma tot tin sa te intreb de mult timp. Tu ii dai LP Marei? Daca da de care?
Intreb asta pentru ca vreau sa va intreb daca e vreo problema ca amestecam firmele. De expemplu, daca eu ii dau LP de la Milupa, musai sa ii iau cereale de la Milupa sau pot lua si Nestle? Astia de la Nestle au o gama mai variata.

Iar lipsesc multe fete. Ar trebui sa strig catalogul.

Oana ii dau Marei Nan1 (de la Nestle) si cerealele le-am cumparat tot de la Nestle deocamdata (orez cu roscove) insa nu voi crea o regula din asta. Cand va mai creste si voi termina cutia deja cumparata ii voi lua si cereale de la Milupa. La Luca am folosit tot Nan insa niciodata nu i-am dat cereale Nestle, doar Milupa... cateva variante.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!
Noi, ne-am mutat la viitori nasi al cumnatului (la anul are loc nunta) in Timisoara ,pt ca ne era greu sa facem naveta Sarmartinu Sarbesc (satul unde sta bunica)- Timisoara (70 km dus- intors) in fiecare zi sau chiar de 2x/ zi.
Aici, am si retea la net (pe tel).
Oana imi pare rau vestile nu tocmai bune, dar cu tratament va fi bine.

In alta ordine de idei, aseara am baut bere fara alcool si intr-adevar am avut m mult lapte.
Merg sa citesc ( cat ma mai tine bateria) un pic din urma ca ati scris nu gluma.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vladi - Maya a renuntat la masa de seara la 2,5 luni cand am fost la mare. Acum vad ca de cateva zile se trezeste la 4-5 dar asta pt ca nu pot s-o tin mai mult de 9 treaza. Se culca la 8. Cand se culca la 10-11 doarmea pana la 7.
Nu ma plang pt ca eu oricum bag pompa la 4-5 si mi-e usor sa-i dau sa pape.

Roxi - daca ar avea carnea moale ar fi o problema ??
Radiana vine de la Rada, am mai auzit de el. Rada imi place. Am eu un fix cu numele scurte.

2anke - vanataile nu sunt niste pete mongoloide ?

Asteropi - La multi ani pt ieri

Bebe alexandru la multe luni si anisori ( am promis ca urez la 6 luni )

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Rebiana mersi.

Alina de ce trebuia sa faceti naveta?

Copilul meu doarme de vreo 3 ore, am fost, am pus mana pe el, nu are febra. Ma mir ca nu i-e foame. Cred ca de la vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Zic si eu cu intarziere LA MULTI ANI Alina, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

Oana si noi ii uram sanatate multa grasunelului Eric si va asteptam cu vesti bune.

Multumim inca o data pt urarile de sanatate, Robin e mai bine dar ne-a mai dat antibiotice. Vladi ne-a dat oxacilina (doza pt kilogramele lui) pt ca i s-au supra-infectat unele bubite si doctorita a zis ca nu e de joaca. E mai greu ca imediat e saptamana de cand nu l-am scos la aer, o sa o intreb pe doctorita cand il pot scoate.

Ieri a vrut sa marcheze cum se cuvine implinirea celor 4 luni asa ca a ras pt prima data in hohote, nu cu mine ci cu o prietena dar am avut noroc ca am apucat sa il filmez sa il vada si tati.

de maine intr-o saptamana avem si noi botezul asa ca am intrat pe ultima suta cu pregatirile. Maine soseste si sotul, e disperat deja ca nu l-a mai vazut de 3 saptamani pe Robin.
va pup pe toate!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput