Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Buna dimi!
Angie, eu sunt sigura ca nu e nimic grav, stai linistita.

Eu am fost la eco vineri.Bebelicu are chiar varsta calculata de mine, 7 sapt. si 5 zile.
Are 1,43cm, i-am auzit inimioara...164bpm. Am fost tare incantata si fericita.
Am si de data asta un hematom.....asa ca mi-a spus sa nu ma sperii in cazul in care apare vreo pata maronie..sa imi iau Duphaston si sa stau linistita ca nu e nici o problema.
Mi-a spus sa iau maxim 10 pastile de vitamine pe luna, nu mai mult si acid folic.
M-am linistit, mi-am luat listuta cu analize.....si cred ca o sa ma duc cand prind o zi mai libera. Ce nasol e cu programul asta, ma tot invoiesc...deja mi-e si rusine.

Va pup si toate cele bune....mai am 12 zle lucratoare pana la concediu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AM fost iar cu cortul pe lacul CIncis- Hunedoara....ce frumos a fost.

8+

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Andreea felicitari pentru eco. Ma bucur ca e bine.

Frumooos la barajul Cincis. Am fost acum vreo 4 ani trimisa in interes de servici. A fost super.
Se pescuieste acolo, ca asta nu-mi amintesc...?

Pentru cele ce au fost la mare la noi, sau stau pe acolo... cat e cazarea anul asta?

Irina ~ 16+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Neata fetelor

Angie sa vii cu vesti bune de la medic

Mie imi e un somn de mor, am avut niste insomnii.........

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

draga mea Irinukaaa..eu stau la mare..am si o pensiune chiar..la mine e 60 ron/noapte camera cu baie incorporata..o bucatarie complet utilata (PT CEI CARE VOR SA SI GATEASCA)este exact langa 2 mai..sunt cam 1km si ceva pana la plaja din 2 mai sau mangalia..daca vrei la hotel ma pot interesa ..cumnata mea e receptionera la hotel
pup si fug la echo..vb cand vin
tineti-mi pumnii..va rog

Angie+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata!
Noi plecam la inceputul lui august, la Jupiter, la hotel, pe malul marii. Ne-am invartit o gramada de timp si ne-am spetit sa gasim o pensiune cu gradina, verdeata, loc de joaca pt copii aproape de mare si nu ne-am hotarat. Pana la urma am ales asa ca suntem vreo 4 familii cu copii sub 3 ani si sa ne fie usor sa caram jucarioarele. Pe noi ne costa 200 Ron/noapte cu mic dejun. Cam astea sunt preturile la un hotel cu conditii f. bune, aproape de plaja si de centrul statiunii, in varful sezonului.

La pensiuni, din cat am cercetat eu, la una cu conditii f. bune, de 3 stele, cat de cat aproape de plaja nu gasesti mai ieftin de 100-150Ron/noapte - camera.

Pentru noi conditiile conteaza f. mult, in primul rand pentru copil.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Multumesc Angie de raspuns.
Nu vreau la hotel... ceva pensiune sau cazare la casa cautam si noi.
Intrebare: 60 ron/ noapte de camera, indiferent daca sta o persoana sau 2?
Singurul inconvenient mi se pare ca e cam departeee de mare, dar vedem. Ne gandim si daca e sa ne hotaram... te anunt!!!

Irina ~ 16+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Multumesc Ioana si tie de raspuns!!!
Cu copil e clar ca altele sunt cerintele....

Irina ~ 16+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata burticute!

Buuun..analiza Rh a iesit bine, Slava Domnului, nu-s anticorpi!

Roxx hhihi...n-o sa-ti ramana fix ca-n sarcina&alaptare; depinde si de sanii "initiali" Ai mei au ramas mai mari decat initial, dar nu ca pepenii de acum...

bebelusi ti-o spune o baba batrana cu experienta si de la odiseea lui Robert - e doar o senzatie, intarita si de caruselul nostru hormonal. Si eu aveam aceeasi senzatie acolo, mai ales la inceputuri. Dar nu e deloc asa, daca ti se pare ca intrebi ceva si nu ti se raspunde, nu te gandi ca cineva are ceva cu tine, pur si simplu uiti, nu ai cum sa raspunzi tuturor, te rog sa repeti intrebarea, pt ca nu face nimeni special contra ta. Suntem aici un grup unit si animiat de acelasi gand frumos - sa ne tinem bebelusii in brate - si pana atunci ne vom sustine moral cat de bine putem, o sa vezi ce terapie buans e face pe un forum

zanabuna (ce nick dragut)... legat de "daca citeste cineva" nu mai zic nimic, am scris mai sus; despre analiza " lui sos" - o sa-ti spuna dr. in fuctie de grupa ta de sange si Rh, deci nu intotdeauna trebuie sotlui vreo analiza. Noi am facut pt ca ea am A2 neg si sotul O1 si aqm vrut sa aflat daca e si el negativ - neaahh..ghinion, el e pozitiv si de asta stresul meu cu anticorpii, dar daca tu ai rh poz si nu ai vreo grupa de sange care sa fie in incompatib cu a ta, nu trebuie. sa nu mai zici "daca ma citeste" ca dau na-na...cum sa nu itim "zana buna".

Alinushali despre toxoplasma vorbesti? Dince vaz eu acolo IGM e negativ si IgG negativ, asta

Citat:
A si mai am una ALT/TGP 51 ..normale 10-28
n-o inteleg, dar stai linistita cu hepatita, nu ai facut si analiza de hepatita B si c? Ca te linisteai mai repede asta. Deci...chiar o valoare marita nu inseamna vreo tragedie, de exemplu VSH nu se face in sarcina, ca iese mereu marit..in sarcina valorile ies un pic modificate, vorbetse cu dr. si nu te mai stresa.

trimit si mai citesc.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Da irinuka, se pescuieste in asa fel incat reusesc si eu performanta. E plin de bibani si cum bagi undita cum prinzi dar mie tot plictisitor mi se pare pescuitul asta.

In rest sa va spun o mare ciudatenie.....va vine sa credeti ca atunci cand aud dintr-o masina manele imi vine sa vomit. Prima oara am patit-o cu o melodie de pe telefon, dar acum ma ia stare de voma cum aud muzica aia, care sincer nu-mi displace la o petrecere, dar acum sunt de necrezut......deci Shines....fiecare cu pasarelele lui.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Shines, am citit si eu patania ta... brrr, ce sa zic...

Angie, ma bucur ca bebelul e ok!

Eu nu stiu ce sa ma fac, ca mereu ma ia David prin surprindere si imi mai trage cate un picior in burta si tare ma ingrijorez apoi pt bebe. Dar cand misca ma linistesc... Ce sa fac, ca nu adoarme decat daca stau eu langa el in pat si asa se zvarcoleste si ma pupa si ma calareste...

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput