Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bebelu, saru'mana pt PM!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Neata fetelor!

week-endul asta am facut si eu primele baite in mare. rusine sa imi fie, ca doar stau in Constanta, dar ... nu mai comentez, asa mi se intampla in fiecare an. Am vazut multe burtici, mai mici sau mai mari pe plaja. Avem in vizita niste prieteni cu un bebel de 11 luni, si noroc cu ei ca am mai fost si noi la plaja. Am mai fi mers dar aveam niste stari ciudate, si am zis sa nu abuzez totusi.

bebelana34, ca tot am vazut ca esti din c-ta, ai gasit vre-un magazin pt gravidute ieftin si bun? eu nu prea stiu incotro sa o apuc. ceva idei?

am reusit intr-un final sa nimeresc sa activez pm-ul. asa ca daca imi trimite si mie cineva parolele si conturile de rigoare ... sarumana!

pupici la burtici!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

Buna dimineata fetelor!Nu am mai scris de mult fiindca dimineata sunt la servici iar dupaamiaza imi este rau.De pe la 8s vars in fiecare seara.Dar o sa treaca si asta.De azi sunt oficial in concediu pana pe 23 august.Yupiiiii!!!saptamana viitoare spre sa ma apuc de zigravit si pana la sfarsitul lunii sa ne mutam in cuibusorul nostru.O sa am mult activitati de shoping chestie care nu imi displace deloc.
bebelu eu nu stiu sa fie vreo problema cu pastilele de tantari insa daca vrei tu sa stai mai linistita poti lua baygon care este si pentru bebelusi.este doar din plante.
nu mai stiu cine ( iertare ) a intrebat de toxoplasma.valorile analizelor sunt negative insa din cate stiu eu va trebui sa-ti repeti doar igm-ul lunar.
mie torch-ul mi-a iesit bine, cu toate igg-urile prezente insa la rubella titrul era foarte mare.asta inseamna ca am luat contact recent cu cineva.noroc ca eram iminuzata.

................................................
8+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

acum ma schimbat si semnatura ca uitasem.ce frumos arata.
fetelor, voi care stiti ce bebelus aveti cand ati fost la eco si v-a zis?eu as vrea sa ma duc pe la 12s implinite si teoretic ar trebui sa se vada.bine, acu depinde si de cat de pudic este

................................................
11+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

sa continui...ca am limbarnita

Mirela2 felicitari pt bebeii frumosi!

Dangabriela vreo 4 zile, la mine, cu anticorpii Rh. Cu grupele, nu stiu, da-ti zice tanti care-ti recolteaza; vezi c as-ar putea sa platesti, adica eu am platit, dar zic "s-ar" pt ca o prietena a fost si cica "lasa, nu mai plati"

Bebelana m-ai intristat, ca eram vesela de dimi, chiar daca n-am dormit din cauza de caini teroristi. Voiam sa ma opresc aici, dar uite am citit de a scris bebelushi si mi-am adus aminte prietenii minunate da! Prietenii de nu stiam ca se pot lega, mamici care mi-au devenit dragi, m-au ajutat cum nu-ti poti imagina (de ex. internat socru picat pe capul meu cu picior rup, cand io trebuia sa nasc) si suport moral de toate culorile. Regret ca simti asa, dar ca sa te imprietenesti, trebuie sa ai canalul liber pt prietenie.

Irinukasubscriu, ia sa vezi ca sigur vom deveni si mai multe, 60 si ceva nici nu-i mult

Alinuh buricul? Ceva nou pt mine, poate d ela ligamente, de la muschi intinsi, la mine, la Robert si parca apare si acum, am avut o durere in zona inghinal, sper picior, daca intelegi. Se intind muschii pe acolo. Feteelor, in curand treb sa vorbim si de subiectul existential "creme antivergeturi"

de_ea cred ca da, eu de exemplu recunosc ca nu stiu daca avem voie ibuprofen- eu ieri am simit ca-mi plezneste capul si an luat una bucata ca muream. Tre s acaut pe net despre ibuprofen, adevaratul "usurator de durere".

monika bt da, poti lua si 5 de proba; eu inca nu iau vitamine, cand o s aincep o s aiau elevit, deocamdata bebe e mic, si eu papa fructe+salate; dar e musai mai incolo, cand mai creste cozonacul. Se cumpara, nu se mai dau gratuit.

Shines drum bun, sa te intorci cu bine! vad ca ai revenit, cu aventuri... uof

bebelu eu nu cred ca-s periculoasa; adica ok, e un nivel de chimicale in aer de la ele, dar de acolo pana la ajuns in sange, apoi sange de bebe..nu cred; decat sa te pape bazdaganiile... n-ai plase?

de ea ce ai la masea? Mergio la dentist! Ginecol. mea chiar mi-a zis ca trebuie, eu imi fac acum o masea,d e fapt 2 lipite super cariate, mi-a facut anestezie cu xilina, cica de aia pt cardiaci, nu-i nicio problema, mai ales din trim. II. Decat sa lasi si sa se agraveze... Sanatate!

Iubita_mara imi pare rau de gretosenii si la mine tot asa , la 8+ au inceput ; de 3 zile nu mai am!!

V-am facut capul calindar nah! Va pup si aveti grija de voi si de burtici.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bebelu, sunt niste pastile de la Baygon, parca, naturale...din extract de nu stiu ce... caut si iti spun. Eu am folosit cand eram gravi in 3 luni cu David si am fost in Delta.

Edit: Gata, am gasit: http://www.scjohnson.ro/nqcontent.cfm?a_id=5418&lang=lang_1 extract de crizantema.

Mai este si spray tot cu extract de crizantema si mai e de la Raid un spray Aqua, pe baza de apa, inofensiv pt noi. Am mai vazut undeva o spirala care elimina un miros, tantarii vin si se lipesc pe ea... Daca nu gasesti nimic sau nu vrei sa folosesti, nu-ti ramane decat sa faci o vanatoare de tantari in fiecare seara si gata!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

fetele cu gemenasi ..felicitari...e super mai ales sa ai pereche...as vrea si eu...
adhana, tu pe cat ai facut transferul? eu pe 17 mai...
ce rapid li s-a vazut sexul...au stai cuminti si au vrut sa li se vada..minunat...eu am emotii..vreau sa fie bine..
la mine nu se vede sarcina ci doar balonarea in partea se sus a abdomenului si mai am niste dureri groaznice de spate...

fetele, va rog sa ma ajutati cu o informatie corecta..daca lucrez la o firma si in ultimele luni mi-am bagat in acte concediu fara plata (din motive financiare in firma)1-2 saptamani/luna, pot sa imi mai bag, pot beneficia de indemnizatie dupa nastere???

va multumesc anticipat pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fluturas iti tin pumnii sa ai fluturas si fluturica.

Cu intrebarea ta, poti sa incerci sa intrebi pe forum, la topicul de legislative pt a afla un raspuns cat mai aproape de adevar; pe vremea cand am intrat eu cu Robert in CIC era un mare bai daca aveai concediu fara plata, acum s-au mai schimbat lucrurile (cred), pt ca multe firme, chiar si la stat au ttrimis angajatii in conc. fara plata. Bafta !

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna ziua.
Sunt noua pe "hartie" insa va urmaresc decand am ramas insarcinata.
Dupa 8 ani de incercari iata ca , dupa o excursie la Viena si niste dr. minunati sunt insarcinata in 10 sapt.
Am fost la primul echo , eram cat o unghie si ne batea inimioara.
Zilele astea mergem la al II-lea echo sa ne vada dr. ca evoluam bine si ne luam si hartoagele pt medicul de familie si angajator , sa intram si noi in randul lumii :)
Acum sunt in faza de acumulare de muuulte info privitoare la sarcina si m-am poticnit in problema albuminei. :(
Se pare ca au inceput sa mi se umfle degetele si na ! sa vedem. Care stiti : trebuie ceva sa manaci sau sa nu mananci sa n-ai problema asta , sau nu stiu , sa bei mai mutl sau nu... habar nu am.

Pup toate fetele , fiti tari in continuare ca suntem alte zeci care va urmarim pe forum chiar daca nu schim activ.

Cine stie , randurile astea sunt doar inceputul si nu o sa mai scapati de mine.
Nu stiu cum sa fac si eu cu :
data nasterii 14.02.1979
UM 11.05.2010
DPN 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

neata burtici
eu sunt prima matinala..n-am mai dormit de la 5..cand am fost la baie si am vazut o pata pe chilot...am innebunit..nu ma doare nimic dar totusi m-am speriat.
o sa merg la echo la 9:30 sa vad ce e
v-ati mai confruntat cu asa ceva?

Angie+12

Buna angieangie,
Am patit asa la prima sarcina fix la 13 saptamani. Se intampla noptea pe la 12. Si incepuse sa curga deja rosu si mult. Am plecat dimineata de urgenta la prof sa ma vada cand deja nu mai curgea asa rau si era sper maro.
Din ce a spus dansul, se mai formeaza niste formatiuni gen polipi in timpul stimularii care se mai pot elimina pe parcursul sarcinii. Am inteles ca se intampla detul de des. Bebe era bine, nu a fost afectat in nici un fel.
Bebe al tau e bine, ai sa vezi! Te pup si te asteptam cu vesti!

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 13+ cu &

Mergi la inceput