Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (30)
Raspunsuri - Pagina 18
bebelusi spune:
De ea noapte buna
Roxx eu nu stiu ce sa zic de hotel, sotul meu zice ca nu are cum sa fie rau ca e infiintat de doar cativa ani si sigur e ok. In Sibiu sa stii ca in general sunt ok pensiunile sau hotelurile. Cat platesti pe noapte? Poate ne vedem daca vrei, cand vii in Sibiu, mie mi-ar placea
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
roxx26 spune:
bebelusi, multumesc. despre pret - pe site scrie 160 lei, la tel mi-au zis 145. Si mi-e mi-ar placea sa ne vdm, dar acu nu prea am acum ca-s cu niste colegi dupa mine, ne vedem si cu niste straini, tre sa luam cine de lucru si alte chestii in fiecare seara..program full. In schimb eu si sotul avem in plan prin august-sept o deplasare la Sibiu asa, doar de plimbare, avem si niste prieteni buni pe care ii vedem tare rar, asa ca mai degraba atunci ar fi o idee mai buna sa ne vedem. Te anunt.
Pupici pt toata lumea si..noapte buna, ca vad ca e cam inactivitate pe aici.
Sa aveti o sapt minunata!
_
BB e deja pe drum
Roxana
14+
bebe creste
bebelusi spune:
Roxx sa stii ca gaseai cazare si mai ieftina si buna.Data viitoare sa ma anunti.
Noapte buna fetelor, ma retrag si eu
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
roxx26 spune:
multumesc, bebelusi, da acu e pe banii statului, nu ma intereseaza asa tare, daca lor le convine pretul asta pt mine e ok
Te anunt cand o sa merg pe cont propriu, atunci ma doare mai tare pretul! Pupicei!
_
BB e deja pe drum
Roxana
14+
bebe creste
angieangie spune:
neata burtici
eu sunt prima matinala..n-am mai dormit de la 5..cand am fost la baie si am vazut o pata pe chilot...am innebunit..nu ma doare nimic dar totusi m-am speriat.
o sa merg la echo la 9:30 sa vad ce e
v-ati mai confruntat cu asa ceva?
Angie
+12
Irinukaaa spune:
Neata si de la mine!
Si eu de la 6 m-am trezit. Nu stiu ce vrea sa faca vremea asta ca e innorat si au zis la meteo ca va ploua zilele astea prin partile noastre. Ma refer ca nu stiu cum sa ma imbrac... subtire.... mai grosut. Hufff!
Angie iti tin pumnii pentru cand mergi la dr sa nu fie nimic grav. Ce culoare avea pata? 
Sa aveti o sapatamana minunata plina de vesti bune!!!
Irina ~
16+
Shhhht! Cresc...
angieangie spune:
roscata as putea spune..
acum nu mai e nimic dar tot merg la dr...pt siguranta mea si a lui bb
Angie
+12
loutzy spune:
Neata burticutelor.
Eu cred k sunt cea mai matinala de aici. M-am trezit la 4:30 k sa ajung la 6 la munca

. Era asa de bine in pat. Nu poti refuza seful cand iti cere o favoare, avand in vedere k e f draguta deobicei.
Angie bafta la eco, sper sa nu fie nimic grav.
Roxx26 programul l-am folosit cu ani in urma. Acum avem plasa la geam. Ideea e k zapaceste tantarii pana cad jos, singurul lucru care deranjeaza e k trebuie sa lasi calculatorul deschis. Eu deobicei ii dadeam drumul cat ma uitam la un film inainte de culcare si scapam de ei.
Ariana sa-ti fie de bine concediu.
.
Laura
14+