Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

se distreaza patricia ..e adevarat..insa...
din pacate fata a stat acolo la tara in pimul an de scoala si se pare ca si anul asta va sta tot acolo..aici nu am cu cine sa o las, ne-am mutat si departe de toate..de scoala , de oras..mi-ar trebui o femeie care sa stea cu ea, sa o duca , sa o aduca de la scoala...insa nu am incredere pe cine bag in casa..cum se comporta, daca ii da sa pape sau nu..daca e ingrijita..pana venim noi seara se pot intampla multe
la tara stiu macar ca e iubita..ingrijita..are de toate, aerul e mult mai curat, mancarea la fel, naturala din gospodarie..se vede pe ea ca ii merge foarte bine acolo
insa..ca mama ma simt foate vinovata de situatia asta, ca o las acolo , desi mergem aproape de 4 ori pe luna si ii duc de toate sa nu ii lipseasca nimic, vb la tel in fiecare seara..am mereu impresia ca e slaba, ca nu mananca suficient..ca sta prea mult cu animalele si imi e teama ca se imbolnaveste..si tot felul de ganduri

ma gandesc cu groaza ce voi face peste doi ani..cu un copil mic si un scolar..ce fac cu ei ? ce solutii gasesc ? ii duc iar la tara ? pai atunci de ce mai fac copii, sa mi creasca soacra ?
ooff..nu stiu cum vor evolua lucrurile..poate dupa ce mai terminam cu ratele reusesc sa platesc cate 8mil/luna pt fiecare si sa ii las la afterschool..acu nu stiu
e rau ca aici ca nu avem pe nimeni..nu cunoastem pe nimeni, nu avem neamuri care sa ne ajuta cu ei

hai ca va fac capu calendar cu prob mele insa nu stiu ce m-a apucat iar..se simt astea doua zile nasoale..cu sotu nu vb despre asta decat cand sunt foarte suparata, iar el saracu nu stie ce sa zica, se imte vinovat de supararile mele..eu de ale lui..si tot asa
nu suntem saraci frate..avem de toate, poate mult mai multe decat au altii..si tot gasesc sa ma plang de cate ceva
incerc sa adorm si sa ma gandesc ca maine va fi o zi mai buna si mai uit de prob astea

Simo 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara, dragelor,
In primul rand multumesc celor care au intrat pe link-ul faimosului site cu masini
La randul meu, pt Alexa85> L-ai ajutat pe ALEXA85 cu 269 bani!

Gata, am terminat cu nuntile (sper) pe anul asta, am dat un pic faliment (3 la rand...), dar ne-am si distrat. Aseara chiar m-am simtit super bine, cu chef de distractie si am dansat foarte mult! Azi am recuperat si somnicul pierdut si acu sunt fresh. Evident ca ma va lua somnul greu la noapte, maine dim o sa fiu leguma si tot asa... ca in fiecare luni!
La nunta de aseara a fost super tare, prima oara camd am vazut o gasca de nuntasi, in frunte cu mireasa dansand AC/DC. A fost doar o melodie, le-a facut DJ-ul un hatar ca sunt fani impatamiti, dar mi s-a parut super simpatic, nu e tocmai tipicul unei nunti romanesti!
Va pupacesc, iau paginile la rand sa citesc ce ati mai scris si revin!

_
BB e deja pe drum
Roxana 14+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Roxx ma bucur ca te-ai distrat la nunta, sa te odihnesti acum

Shine de-aia suntem aici ca sa ai cui sa te plangi. Parerea mea e sa stai linistita cu crescutul la tara, daca stii ca se poarta frumos cu ea nu e nici o problema, sotul meu a crescut la tara pana pe la 9 ani si acum a terminat 2 facultati deci nu e tocmai prost si este actor, deci sta bine si cu imaginatia si improvizatia. El are amintiri foarte frumoase despre copilaria lui, DIN PACATE in ziua de azi tot mai putini copii au parte de asta.

Singura problema ar fi scoala, dar daca stii ca se ocupa de ea bunicii, atunci e ok. Eu sunt un om fffff optimist, asa ca ai rabdare si vei vedea ce se va intampla peste 2 ani. Mi se pare ca Doamne Doamne are groja sa le aseze pe toate asa cum trebuie, nici nu stim ce ne rezerva viitorul. Eu zic sa ai incredere si sa fii optimista. Voi stati in Bucuresti?Unde sta ea la tara?

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

SHINES, daca fata e bine la bunici... las-o. Nimeni n-o va ingriji in afara de voi mai bine decit bunicii. Eu sunt mai ciudata, am tinut fata ca intr-un marsupiu, sincer n-am stat niciodata fara ea mai mult de 2 zile (la 2 ani am carat-o prima data in turul Europei, 35 de zile in masina, doar ca sa n-o las). Am noroc ca servicul imi permite sa ma ocup de ea, lucrez doar 4 ore pe zi, cind ea e la gradi. Dar daca ar fi s-o las cuiva, aceia ar fi bunicii. Ma rog, bunica, tata (bunicul ei) e cam dus, nu prea stie el de nepoti.

Imi pari cam deprimata... daca-mi permiti. Ce te-ar inveseli?, sa aducem la mamica putin trista.

PUPI

Mergi la inceput

Monica, majoritatea medicilor prescriu vitamine in sarcina, nu e vb de carente ci de faptul ca BB trage mult de la mami si ea are nevoie de rezerve mai mari decat de obicei. Si eu am luat la inceput Centrum, acum iau Elevit ca am reusit sa le capat gratuit si contin cam acelasi lucru.Nu cred ca poti cumpara doar 10 Centrum, pt ca sunt in borcanel de plastic, nu la folie. Mie mi le-a dat de la inceput, sunt medici care le recomanda mai tarziu (din sapt 12-14, chiar mai incolo.

bebelu, cum a fost la botez?
Sa ne spui si noua ce zice medicul de pastilele de tantari, nu am folosit anul asta, dar tre sa recunosc ca nici prin gand nu mi-a trecut ca ar putea fi nocive in timpul sarcinii!!

loutzy,a i cumva idee si cum se numeste programul respectiv? Hai ca o s afac un intrenet research mai incolo, daca gasesc ceva va dau de stire.

Shines, imi pare rau sa aud de peripetiile prin care ati trecut in week-end, pacat ca tara asta se umple pe zi ce trece de idioti!!! Important e ca sunteti ok.
Si inca ceva, sa stii ca eu am un plan maret ca in scurt timp sa imi deschid o afacere ceva, ca sa nu ma mai intorc la rahatul asta de serviciu. Iar prima varianta din lista este un afterschool Cu taxa redusa pt persoanele speciale Nu se stie nicioadata de unde sare iepurele...Hai, putin optimism !

_
BB e deja pe drum
Roxana 14+
bebe creste

Mergi la inceput

M-am lamurit cu programul care omoara tantari:)
Se numeste Mosquito Slammer si poate fi downloadat de aici http://download.acasa.ro/Software-Romanesc/Utilitare/download_Mosquito-Slammer.html
Nu stiu ce sa zic despre cat e de bun...daca incearca cineva sa ne zica si noua!

_
BB e deja pe drum
Roxana 14+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Roxx, daca iti merge bine, pana se fac copiii mei scolari poate te extinzi si pe la Sibiu, te ajut si eu cu mana de lucru, ca bani de investit nu am , doar am sot artist, ati auzit ce zic astea la Tv de artisti, ca ii dau afara si se inchid multe teatre, DIN PACATE

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna fetelor!..m-am intors dupa 3 saptamani de concediu..a fost super, dar din pacate s-a terminat..de maine incepem serviciul
sper sa fiu mai activa de acum inainte
si mi-a fost dor de voi!

mami de Ariana (30.10.2005) si 11+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

multumesc bebelusi Sa stii ca sotul meu se trage din BV si il tenteaza ideea sa ne mutam candva inapoi catre origini (ale lui...). Asa ca nu se stie niciodata... Apropo, tot am vrut sa te intreb. Sapt viitoare sunt in delegatie la Sibiu (bleah...nu e vb de locatie, ci de plecatul de acasa, sper sa fie ultima!!). Vroiam sa te intreb daca stii ceva de Hotel Roberts. Ca am facut acolo rezervare si pe net arata ok, dar realitatea poate sa fie cu totul alta. Dar deh, vrem hotel ieftin, ca n-are statul bani sa deconteze, parca ma duc acolo ca vreau eu (apropo, regula pt delegatii interne e sa ne cazam la 2 stele, nu sunt simpatici? Sa stea ei cu mamele lor la hotel de 2 stele in RO...) Intreb pt ca am mai patit o faza nasoala intr-o delegatie la Timisoara - am facut rezervari la un hotel care pe net mi s-a parut simpatic, iar ajunsi acolo am constatat ca era motel d-ala de tiristi si pocnitori! Am crezut ca mor de scarba, noroc ca am stat doar o noapte

_
BB e deja pe drum
Roxana 14+
bebe creste

Mergi la inceput

arianna, bine ai revenit! asteptam impresii din concediu!

_
BB e deja pe drum
Roxana 14+
bebe creste

Mergi la inceput