Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Shines nu pot sa cred ce vi s-a intamplat, sunt multi tampiti pe strazi din nefericire. Acum cum te mai simti?

Mirela sa stii ca si eu am tensiunea mica si nici eu nu prea fac nimic pentru asta.

De_ea sa stii ca nu stiu babisme pentru masele, incearca sa pui putina vata imbibata in spirt, poate iti mai amorteste. Aaaa si pe mine ma sfatuise o prietena care e farmacista sa pun Calgel pentru bebei, sau orice alt gel de dintisori

Mirela daca mananci mai sarat nu e musai sa Eu m-am apucat de copt vinete, ca am o pofta de salata de vreo cateva zileumflii ca butoiul decat daca esti predispusa, cel putin asa cred.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Eu nici macar nu auzisem de aceste "galuste cu prune" pana nu l-am cunoscut pe-al meu sot. Si initial nici nu mi-a placut.
Nu-s mare lucru de facut, dar n-am de ce sa-mi bat capul... daca are cine le face!
Cu placere dau la toata lumea, ca noua ne-au ajuns pentru anul asta!

Patricia tu nu puteai lua nici inainte nici o pastila? Sau cum nu o poti inghiti?

de_ea... nu stiu daca o sa mearga, dar asta am gasit: "Durerea de dinti poate fi inlaturata aplicand in cavitatea dintelui cariat un catel de usturoi." Rau nu cred ca-ti poate face.

Irina ~ 15+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

din pacate retin lichide in tesuturi
salata mi a facut ieri mama, nu mai am

+12 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

DE_EA, mai ziceam o data: impotriva durerii 1. Tii tuica in gura pina amorteste locul (apoi scuipi, nu profita!). 2. Pui usturoi tocat in masea (contine arsenic). 3. Un guguloi de vata inmoiat in f putin spirt si insurubat in ureche. 4. Eventual un fular peste zona cu pricina (daca n-o fi prea cald). 5. In ultima instanta, un paracetamol (eferalgan), scrie in prospect ca se foloseste fara riscuri in sarcina (mai multe contraindicatii are no-spa-ul decit el). Hai, sa-ti treaca!

SHINES, Doamne-fereste de ghinion pe sosele! Idioti sunt cu duiumul... Poate intr-o zi o sa va povestesc cum m-a facut pe mine pardaf pe trecerea de pietoni un putoi neatent cu manelele la maximum...

MIRELA, am glumit mai devreme. Ma bucur ca esti mai bine! Eu sunt puuuuutin mai bine, dar tot ma terorizeaza greata non-stop si non-foamea totala, azi, de exemplu, am mincat toata ziua, cu mari chinuri, pt ca vreau sa maninc ceva, o felie minuscula de brinza si o felie de piine. Atit. Si de seara nu mai iau nimic, pt ca seara si noaptea mi-e cel mai rau. Si vomiiiit. Dar, trece...

Va pupi,
Gabi, Ioana si pisicuta de 11 s si-o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

gabi iaurt am vrut iaurt am gasit
si creierii i am vomat

+12 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MIRELA, sa maninci mereu rece. Niciodata cald. Cu dulcele, ai dreptate. In schimb, eu maninc fffff sarat. Exagerat de sarat. Si maninca putin si des. Si mincaruri usoare. La mine mergeau toate astea la Ioana. Acu... nu merge nimic! Decit sarat. Si fffff putin. Si-apoi, pietroi in stomac, starea de rau, greata acuta in git. Plus oticneli, ca nu pot vomita de cite ori vreau eu, mi-as baga degetele pe git de zece ori pe zi. Hai ca ma miorlai si va fac sila, iertare!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

multumesc de sfaturi fetele.am sa le incerc.
eu sunt tare fericita k pana acu nu am vomat niciodata si sper ca nici de acum incolo.

10+

Mergi la inceput

Irinuka nici inainte nu prea puteam inghiti medicamente, imi stateau in gat, acum cum nici nu prea ma simt bine imi fac si mai mult greata. O sa iau mai incolo un pic.

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Acum sunt foarte obosita Patricia..dar in rest nu ma simt rau, am luat doua pastile de no-spa azi pe drum sa imi revin din contractii si acu am baut ceai la greu sa imi revin,,ma simteam ca un balon, ma rog..si aratam ca un balon..

..pun masa si bag oamenii la culcare..desi e cam greu cu fata care vrea in parc fix acu
o juma de ora am frecat la ea in baie sa ii scot pamantu de sub unghii..mereu cand vine de la tara e murdara si zgariata..vinata pe picioare..hainele pline de par de animale..am spalat deja doua masini...mor de draci

Simo 16 +

Mergi la inceput

Shines stiu cum e, asa e si Stefan al sora mii cand vine de la Caracal de la curte, trebuie bagat la dezinfectare, dar important e ca ei se distreaza acolo. Eu toata viata am suferit ca nu am tara ca toti copiii

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput