Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (30)
Raspunsuri - Pagina 15
Shines spune:
alexa..ti-am dat si eu 273 banuti..
si sotul meu joaca asta..cica e un concurs
Simo
16 +
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angieangie mirela2 felicitari draga mea... ![]() ![]() ![]() noi suntem cam in aceeasi perioada eu am facut et pe 16 mai Angie +12 |
merci

eu pe 5 mai am facut transfer cu 4 pui si uite rezultatul

+12 cu
si
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabivalceanu Eu n-as iesi din casa... nici sa ma bati! MIRELA, bravo pt puisori. Sunt putin geloasa, cum adica nu prea mai ai greturi? Sper sa nu ramin singura lesinata de pe aici... Si eu astept uneori un raspuns... care nu vine. Asta din cauza ca nu ne focusam pe un subiect, vorbim nitel haotic, fiecare cu-a lui. E greu sa te tii de toti. Nu-i bai. Reiau discutia cu toxo... eu cred ca trebuie sa ai ghinion sa faci. Eu, v-am mai zis, am avut pisici de cind ma stiu. Nu le deparazitam, decit fff rar. Multe erau culese din tomberoane.. vai mama lor. Le pupiceam, le lasam in pat, pe masa...Plus ciini. Si n-am facut toxo (e drept, nu maminc carne cruda, urasc sa fie in singe, nu ma ating niciodata de o carne asa). Sincer, acum, de doi ani nu mai am pisici (Ioana se pare ca-i putin alergica la ele), dar tot am ciine. Ma mai musca, ma mai baleste... O data am timis-o pe Ioana sa-i dea niste salam. Cind m-am uitat... Ioana i-l daduse, dar potfise la cioflaiala lui, asa ca i-l trasese din gura, doar coaja de fapt, ca ila nu voia sa dea drumul si tinea gura inchisa si atunci fii-mea tragea un fir, o coaja, asa i-l trasese din gura si il molfaia si ea cu pofta! Ce reactie mai puteam avea? I-am explicat ca el bea din balti, baga nasul in rahat, miroase alti ciini... Rezultatul? (Bine, era mai mica, avea vreo 4 ani): a baut si ea din prima balta... sa semene!! Apoi un prieten a facut chist hidatic, naspa, ista se face de la ciine, m-am cam stresat si m-am facut mai drastica, o pun sa se spele pe miini dupa ce-l mingiie etc., dar cred ca n-am facut bine, aveau o relatie asa de frumoasa... Ma rog, revenind, animalele nu-s chiar asa nocive, daca le si deparazitezi corespunzator (ceea ce eu nu fac), chiar nu e cazul sa te stresezi. Mai bine atentie la carnea cruda, la restaurante, ca taie istia carnea, legumele si piinea cu acelasi cutit... asa se ia, tu maninci piine relaxata si dai cu piciorul in pisica de linga tine, fara sa te gindesti ca toxo poate-i chiar pe felia aia... Pupi, Gabi, Ioana si bebe de 11 s si-o zi. |
gabi am dimineata cum deschid ochii sunt cu capu n chiuveta
iar apoi nu mai vomez fff rau
greturi mai apar pe parcursul zilei
de ex am mancat iaurt si l simt in gat, nu mai mancasem de 2 luni
imi era pofta si m am lacomit la 3 cutiute ca era si rece
am o amarala in gura

plus ca nush ce sa fac cu tensiunea
cafeaua nu mi place, mai iau cate o gura de cola, dar degeaba
plus caldura asta...sunt ca o curca beata
+12 cu
si
Irinukaaa spune:
Simo... se pare ca ati trecut prin "ceva" emotii zilele astea. Bine ca ati scapat cu bine.
Acum ca ai povestit mi-am amintit ca tot pe undeva prin jud Mehedinti am patit-o si noi acum vreo 3 ani. Am depasit regulamentar o masina ce merge mai incetisor, si oamenii se pare ca s-au cam ofticat, asa incat au marit si ei viteza sa nu mai putem sa ne bagam inapoi pe banda de mers. I-am facut semn ca nu e sanatos si omul se pare ca atata i-a trebuit, ca "i-a sarit mustarul". Problema a fost ca se ingusta drumul... si chiar se statea.
Asa ca... "prietenii nostrii" s-au dat jos, au inceput sa dea cu pumnii in masina ca sa ne dam jos. Erau 2 oameni - bine facuti, nu ca noi...
In sfarsit sotul meu a reusit sa dea putin in spate, apoi in fata, si am depasit toata coloana, cu speranta (si norocul chior) ca nu va veni nimeni. A fost ingrozitor.
Asa ca... te inteleg. Am oroare de soferi de genul. 
Alexa: L-ai ajutat pe ALEXA85 cu 192 bani!
roxx: L-ai ajutat pe Scouser15 cu 263 bani!
Da si linukul pentru sotul tau Simo, ca mie-mi face placere sa va votez. Macar sa fie cu noroc!!!

Irina ~
15+
Shhhht! Cresc...
de_ea spune:
buna fetele.
bebelu86 distractie placuta la botez.
gabivalceanu m-am amuzat foarte tare de fetita ta...cred k e o dulcica...
apropo de vitamine eu iau centrum si in afara de greutate la inghitit totul e ok.
pupici la burticute.

10+
de_ea spune:
sa stiti ca pe mine nu m-a lasat deloc maseaua.care mai stiti ceva leacuri babesti v-as fi recunoscatoare.
10+
mirela2 spune:
irinukaa trimite si la bucu niste galuste cu prune
la valiug am mancat prima data asa ceva, cele mai bune galuste

+12 cu
si

Shines spune:
da irina,.asa e cu inconstientii astia
asta cu depasirea am patit-o si eu rau anul trecut...tot pe langa craiova..a vazut ca ma bag..a accelerat amaratu ala de tico de iesea fum din el..si mie imi venea tir din fatza..noroc ca toata zona aia e destul de larga..si am facut triplare ca nu aveam incotro.altfel intram sub tir pentru ca si ala avea viteza si eu pentru ca eram in depasire..si tipii din tico se distrau copios..asta e
mirela ..sincere felicitari pentru puiutzi..

pentru tensiune nu stiu ce sa zic..eu bag cafea si functioneaza
incearca din aia decofeinizata..are gust destul de bun, poate te obisnuiesti cu ea, e si mai aromata..sau capuccino de cacao..ciocolata calda..ai incercat ? 
Simo
16 +
bebelusi spune:
Irinuka ai dreptate cu vitaminele, si eu cred ca mai tarziu tot va trebui sa iau, dar eu nu le pot inghiti nici de oc=obicei, dar acum. O sa iau si eu la un moment dat, mavcar cateva
Arunca si la mine cu niste galusti cu prune ca eu nu stiu sa fac.
Bebelu poate ai noroc si terasa da intr-un parc![]()
Bebelu chiar nu stiu de pastilele de tantari, trebuie intrebat....dar nu cred
Gabi sa stii ca la cealalta odisee am fete care au si acum pisici in casa cu copii i mici si nu au avut probleme, medicul le-a permis, bineinteles cu toate analizele la zi
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
mirela2 spune:
shines am baut ieri o jumatate de canuta, dar mai mult lapte cu decof....dar.....ciuciu
cioco calda e dulce si nu suport nik dulce, vomit de la dulce
medicul zicea sa manans mai sarat....poi ma umflu ca butoiul
trece
+12 cu
si