Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***229***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dyana concediu placut si voua si sa te intorci relexata acasa

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

dyana- am retinut recomandarea cu camomilla
este un remediu homeopat, nu?
ce dilutie este?
de cate ori si cand se administreaza?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

ayla- pupacim printesa ex-dalmatiana si fratiorul bolnavior
ce boala e si asta? cum s-a pricopsit clau?

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

dodo_pui - am vazut petrecaretii frumosi
pupicuri multe (si mai ales tie mamico)

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

se vede ca m-am intors de la praji - ma bag in seama de zor, de-as putea umple o pagina singura

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Dyana, Abia astept sa mergem si noi in august in Bulgaria (Sunny Beach) Dar ce faci tu in camera la ora asta? Lasa-l pe Cristi sa-l pazeasca pe Mutzu' si fugi la piscina Asa deci, din ultra all inclusive se gaseste ceva si pentru copil... De fructe, bine ca ai zis, iau blenderul cu mine ca sa fiu sigura ca mananca macar cate 2-3 fructe/zi pe langa ce ciuguleste el. Si eu am achitat excursia inainte de decizia de reducere a indemnizatiilor, ce "dasteapta" am fost A! si tot de asta ma oftic si eu: dupa ce m-am chinuit 3 luni de zile sa ajung la 50 Kg si sa port marimea 32-34 cat purtam odata celibatara fiind, ma fac acolo cat o balena

Inapreda, eu nu sint montignaca, si asa sotul meu zice ca "aveam si eu un fund de Doamne ajuta sexos si d'ala mi-am batut joc", dar la ce retete ai pus tu aici, siguuur incerc
E laudabila ideea cu "afacere proprie" si self-employment In vremuri de criza conteaza adaptabilitatea si mulajul chiar daca ai masterate si burse la Sorbona Fostul meu sef - un om super-inteligent si diplomat, mi-a servit ca mentor in cariera si in viata - are MBA-ul si e somer de 1 an de zile, probabil ca nu se preteaza la salarii mai mici pentru acelasi post. Asa ca go for it! Lasa ca revin si vremurile bune, cat mai curand sper....

Mihaela, mi se pare inacceptabil ce face verisoara ta! Cum a zis si Ina, sa-si vanda magazinul/masina, trebuie sa existe o solutie, si sa va returneze banii!
Si la noi se simte criza, noi nu sintem bugetari, ambii la privat, dar sotul suporta marsavenia patronilor de a te exploata la maxim pe salarii din ce in ce mai mici, iar mie imi scade indemnizatia de luna viitoare Ne chinuiam si noi sa punem un ban deoparte ca sa schimbam apartamentul pe unul mai mare (la credit nu m-as risca), si acum cu decizia asta nu mai reusesti deloc sa mai economisesti ceva..

In rest, sotul meu a plecat azi dimineata la practica, o saptamana in muntii Orsovei cu cortul, iar eu am ramas singura cu Ianis.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

hello,

salutam gasca.

Noi suntem putin mucosi si nu stiu din ce motiv dar sper ca suntem pe drumul cel bun si ne trece azi-maine.

Pup Dyana care in sfarsit este in concediu si se relaxeaza (cred ca eu ziceam de Albena insa nu ziceam neaparat de romanisme ci de faptul ca e un turism gen Eforie cu bazar si alte chestii similare si eu de asta sunt cam satula de asta prefer sudul litoralului bulgaresc)

am uitat ce mai vroiam sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

dyana- am retinut recomandarea cu camomilla
este un remediu homeopat, nu?
ce dilutie este?
de cate ori si cand se administreaza?

avem 1 anisor si-un pic

da gianina, este homeopat; eu am gasit si de la Boiron si de la plantextract (din asta-i dau acum); am luat dilutie 7CH, ii dau de 3 ori/zi cate 2 granule; daca sunt granule mici se dau cam 5-10 odata; acuma eu nu stiu exact ce inseamna mici, ca ale mele sunt cat boabele de piper si cica astea sunt mari; probabil mici sunt cat alea de oscillo... nu ma pricep. dar tare bine-i fac, mana cereasca nu asa; si doar stiti prin ce am trecut noi la fiecare dinte/masea

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

hello,

salutam gasca.

Noi suntem putin mucosi si nu stiu din ce motiv dar sper ca suntem pe drumul cel bun si ne trece azi-maine.

Pup Dyana care in sfarsit este in concediu si se relaxeaza (cred ca eu ziceam de Albena insa nu ziceam neaparat de romanisme ci de faptul ca e un turism gen Eforie cu bazar si alte chestii similare si eu de asta sunt cam satula de asta prefer sudul litoralului bulgaresc)

am uitat ce mai vroiam sa zic

bianca nu nu nuuuuuuuu; nu tu ai zis de rau, tu chiar m-ai incurajat atunci; mie-mi place la nebunie ca e hotelul pe plaja si destul de retras, asa ca daca am chef de scandal ma duc in centru (am fost in seara asta) daca nu... tin faleza din jur;
si ce ziceti voi ca ma distrez eu maxim???????? e ok pentru ca ma bucur mult de mutzu, dar in rest am niste dureri de spinare cum n-am avut de mult; pentru ca ma calareste mutzu rauuuu de tot; pe cristi nu ma pot baza, el e seara la bar, isi vede de ale lui, eu in camera cu mutzu; nu pot sa plec nici 5 minute, ca nu vrea sa ramana singur cu el... ca daca nu se descurca si incepe sa urle?????; e ok, incearca sa-l ia si sa-l mai plimbe.... dar sa nu-i scap eu din vizor; in seara asta n-a avut mutzu chef de mancare... deci am ramas si eu nemancata; noroc ca am avut o felie de pepene galben si o banana prin camera pe care le-am mancat acum; mutzu era cam agitat, ne-am dus la masa, s-a carait rau ca nu-i era foame..... asa ca a trebuit sa plec cu el in camera; au venit mama si surioara sa stea cu el sa mananc si eu, dar nu am avut cum sa-l las pentru ca nu poate niciuna sa-l ia in brate sau sa stea dupa el cand e marait (mama cu dureri de articulatii, surioara cu bebe in burtica.....) deci fara papica de seara; cristi nici macar nu s-a oferit sa-l plimbe cu carutul pana mananc eu, ca deja-l scosesem afara pana a mancat el; si asta pentru ca era carait.... si ce-i face el????????; si ce foame-mi era.... si inca-mi este
deci ela ce zici tu acolo??? mutzu in camera si eu la piscina???? poate daca-l las cu vreo camerista.... ca restul nu fac decat sa-l agite la maxim si sa mi-l paseze; si ai mei cum se agita mutzu putin incep sa-i zornaie, sa-i bata in diverse chestii... sa-i strige.... si-l agita rau de tot; de la masa am plecat pentru ca mami s-a apucat sa bata cu o furculita in farfurie cand maraia asta micu... si s-a declansat instant plansul; degeaba le zic ca trebuie calmat... ei fac ce stiu... incearca sa-l distraga cu cat mai mult zgomot; mutzu e disperat dupa ei, si ei nu mai zic cat de mult il adora pur si simplu... dar e greu sa aud non-stop: imbraca-l ca e frig, uite bate vantu' pe plaja da-i ceva pe el, aoleu nu-l lasa ca manaca nisip... vezi ca i-a intrat nisip in urechi/ ochi/ gura/ nas.... si tot asa; oricum ma bucur ca sunt cu ai mei, macar il mai distreaza pe mutzu, ca sincer doar cu cristi nu stiu ce ma faceam; si mi-e greu sa stau in fiecare seara singura cuc in camera cand am putea sa stam amandoi pe balconul imens pe care-l avem, sa bem un cocteil si sa ne mai discutam d'ale noastre; dar asta e.... cum sa ceri ce nu-i acolo???

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

sara buna.
dyana,o bila neagra pentru cristi ca nu se implica mai mult si nu sta de mutzu macar cat sa mananci si tu linistita.
uf ce ma oftic...cum sa adormi nemancata?
hai poate il plasati pe mutzu intr-o seara la ai tai si stati si voi la o cina romantica sa mai vorbiti de-ale voastre, sau oriunde altundeva ca vad ca loc`soare pt "doi" sunt destule.
sa ai un concediu frumos.

ela, e grele cu banii. toata lumea lumea ne face prosti ca am dat atatia bani fara sa facem un act. noi am mers pe incredere ca e vara`mea, plus ca atunci cand le-am dat eu banii le mergea inca bine. prabusirea a fost ff rapida. faza e ca au intrat in insolventa. mai au doar casa care nu-i finisata si la vremurile astea nu face mai mult de 1 mil. 200.plus ca au la fisc 700 mil pe tva, 300 mil chelt. cu salariile plus ca mai au la tribunal vreo 5 dosare cu somatie de plata.fiind la distanta, ei la slobozia, ne-au ascuns, ne-au mintit, si noi am aflat astea prea tarziu.
al meu sot i-a sunat si le-a zis ca daca in doua sapt nu ne da banii, sa zica ca la galati sunt doi prosti care le-au dat odata niste bani, si sa uite de noi, sa nu ne mai sune niciodata.
nu stiu daca o sa rezolve ceva cu varianta asta.
eu as face altceva, dar nu stiu ce.
la mana am chit. de la posta cand le-am trimis 250 mil, si le-am mai dat inainte de botezul mariei 50 mil.
m-am intins.scuze. parca m-am mai descarcat putin.

Botzul meu de aur din 10 Martie 2009

Mergi la inceput