Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***229***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Tufete, cum arata bubitele alea "de la caldura" de care tot vorbirati in trecut?
Si cum le-ati venit de hac?

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ina, eu nu le-am facut nimic, l-am lasat dezbracat cat mai mult, l-am imbaiat iarasi cat am putut de des si cand s-a racorit afara au inceput sa treaca. Sunt ca niste ridicaturi mici si zona e inrosita.

Cum faci piure de dovlecei sau conopida?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ne abonam si noi la niste chestii mici pe piept.parca zilele trecute erau foarte finute, abia le simteam si erau sosii, acum dupa baita, am vazut ca sunt la culoarea pielii, ca niste puncte de grasime, dar ff mici.

Botzul meu de aur din 10 Martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pfuuu, ce m-am enervat! O data cu verisoara Mihaelei: tufata, io cred ca si daca n-ai hartie la mana tot poti sa-ti recuperezi banii in instantza, ai martori + alte dovezi. Io n-as sta pe ganduri, i-as da in judecata, "frate-frate, da' branza-i pe bani". Adica ma gandesc ca eu n-as avea niciodata nesimtirea de a face asa ceva: atunci cum pot altii sa faca?!
Si Dyana cu husbandul ei: da' nu sta la discutii, cand il vezi pe Mutzu mai calm, imbraca-te si iesi pe usa, spunandu-i sa stea cu ochii la el! Ce naiba, tre sa te relaxezi si tu! V-am zis ca al meu a stat cu Phiphi in camera de hotel sau la plimbare cate 7 ore/ zi la Sibiu, ca aveam cursuri, nu puteam lipsi nici 5 minute. Aveam telefonul deschis (pe silentios) pentru orice eventualitate, dar n-a fost cazul sa fie depasit de situatie. Iar seara nu se punea problema sa zica:"no, amu stai tu cu ea si io ma duc la terasa", ieseam toti 3 sau cu tot grupul. Si husbandul meu stiti cati ani are...amu nu ca-l laud ca-i al meu, dar e mult mai matur si responsabil decat multi de "vrasta" mea...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Merci, o sa-l duc, oricum, la medic luni dar as vrea sa stiu acum daca sint de la caldura sau e vorba de altceva mai nashpa. Tu l-ai dus la doctor?

Piure de dpvlecel 1: dovlecelul dat pe razatoarea mica il fierb in lapte (asta nu e monti) cu putina sare. Cind e fiert si laptele a scazut bine, adaugi smintina, marar si brinza (cascaval, mozzarela sau parmezan) ras.
Piure de dovlecel 2: fierbi dovlecelul in apa cu sare (taiat bucati). Cind e fiert, il strivesti ca si pe cartofi si adaugi, dupa placere, smintina, brinza, lapte (optional), usturoi (optional)
Piure de conopida: se face ca si nr 2 de mai sus.

PS. De cind sint montignaca, mai mult gatesc dupa fantezie si dupa inspiratia de moment cu ce am prin casa, nu urmez niste retete. Retin, insa, ce mi-a placut si repet.

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Ina, eu nu le-am facut nimic, l-am lasat dezbracat cat mai mult, l-am imbaiat iarasi cat am putut de des si cand s-a racorit afara au inceput sa treaca. Sunt ca niste ridicaturi mici si zona e inrosita.

Cum faci piure de dovlecei sau conopida?

Keutu cheliutu

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mihaelacg, asa e, best-frienda mea ma rasfatza: din 2001 de cand a plecat eu n-am mai avut treaba cu cosmeticalele, n-a trebuit sa dau 1 leu pe ele si de cate ori primesc pachet prima data mai scap din cele anterioare (sau si din astea noi) dand la amice, fiindca n-am cand/ cum sa le folosesc pe toate, ca n-am zeci de perechi de ochi si buze:))). Asa m-am obisnuit cu finetzuri ca de si-ar pierde prietena mea bunul obicei, m-as ofili (ca io bani sa dau pe asa ceva n-am). Bine, nu de-asta o iubesc io. Suntem prietene cam de 23 de ani si chiar daca de cand a plecat e a 3 a oara cand o vad, cand ne intalnim reluam totul asa firesc parca nu ne-am fi despartit niciodata!
Iaca si poze de la Sibiu. Cele in care nu apar eu sunt facute de husband in lipsa mea, sa vad cum s-au distrat:)) (in unele poze apare o fetitza; cica avea 18 luni si totul a fost bine si frumos pana fetita i-a luat palarioara. Phiphi s-a distrat dar apoi a vrut-o inapoi, copila nu i-a dat-o si atunci Sophiphi i-a bagat, scurt, doua degete in ochi Bine, n-a ranit-o, si dupa ce a marait un pic fetitza respectiva s-ar mai fi jucat cu ea, dar Sophiphi era imbufnata:))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Miha, cumplit! Pe de o parte s-ar putea chiar sa nu aiba de unde sa-i scoata. Pe de alta parte iti spun sincer ca ai mei, ca parinti, n-ar putea suporta asa o rusine si ar incerca sa plateasca ei, asa cum ar putea si cat ar putea. Matusa ta nu are nici o reactie?

Dyana, atata timp cat inghiti situatiile astea, n-o sa se schimbe nimic. Ii pui copilul in brate si ii spui ca ti-e foame, sa se descurce.

Ela, contractul e pt un an, intr-un an nu castig cat sa platesc o a doua masina (mica si ieftina) si cheltuielile aferente. Asta pe langa faptul ca n-am carnet, dar sa zicem ca asta s-ar rezolva n cateva luni. Stiu, nu gasesti aici prea usor specimene ca mine, dar in ro n-am avut nevoie, iar cand am venit eu aici nu era valabil carnetul din ro decat un an, dupa care trebuia sa dai din nou examen. Inca n-am hotarat nimic, dar cred ca ma sare randul. A, Mihaela, din fericire nu depind de banii aia, putini dealtfel, dar nici rau nu mi-ar fi prins. Era tentant pt ca nu m-ar fi solicitat nici fizic, nici intelectual, m-as fi intors acasa la fel de "odihnita" ca atunci cand as fi plecat.

Simo, noi avem o prietena de fam care cand a venit aici, pana sa i se recunoasca facultatea si sa-si gaseasca ceva conform pregatirii, a lucrat camerista la un hotel, apoi au vazut ca-i fata desteapta, au mai pus-o din cand in cand la receptie, apoi au mutat-o cu totul acolo, i-au mai dat nu stiu ce de facut si dupa vreo 2 ani cred, ii ofereau sansa sa fie sef de hotel la un hotel ce urmau sa-l deschida in alt oras. Numai ca ea n-a vrut sa se mute asa departe si a renuntat, oricum, a nimerit tot bine.

Mergi la inceput

Ilinca sint tare mindra de nora mea. Iar pozele alb-negru cu voi doua sint absolut dementiale!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Ilinca sint tare mindra de nora mea. Iar pozele alb-negru cu voi doua sint absolut dementiale!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Ina, eu nu l-am dus la dr. Era clar de la caldura, caci erau mai mult pe umeri si gat, pe zona scutecului, la incheietura mainii.

Mergi la inceput