Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***229***
Raspunsuri - Pagina 8
inapreda spune:
7. Poti face diverse papricasuri, dar inlocuiesti faina alba cu faina de linte.
8. Tocanitze cu alimente permise.
9. Daca vrei ceva dulce poti minca: smochine, prune uscate sau cioco cu minim 70 la suta cacau sau...
10. Daca te chinuie talentul, dureaza numai 10 min prepararea: 150 grame faina de linte (sau jumate faina integrala, jumate tarite sau faina de migdale), 4 linguri de ulei, 4 de fructoza, 4 de smintina dulce, 4 oua, un praf de copt. Asta-i maglavaisul de baza. Si poti face asa:
a) cureti mere si la tai bucatele; cit faci aluatul de mai sus, le pui pe foc cu fructoza si scortisoara dupa gust. Apoi, le rastorni intr-un vas tapetat cu hirtie pentru prajituri. Deasupra torni aluatul si dai la cuptor. Poti pune deasupra -cind e gata- frisca facuta cu fructoza. E rapid si bun
b)poti face muffins daca ai tava: pui in aluat bucatele de fructe uscate sau cioco cu 70 la suta cacao; daca n-ai tava de muffins, faci chec
S-a trezit Ian, revin dar mai trage-ma de mineca si intreaba-ma ce vrei
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
dyana27 spune:
da' si cand ma intorc acasa sa vezi cura de slabire ce bag; ca aici e destul de dificil sa alerg dupa mancare, asa ca iau pentru mutzu si eu fac curat dupa el; si numai monti nu e; plus ca am mai scapat la praji... cu promisiunea ca la intorcere sa ma fac gigea rau; in 2 luni de zile vreau sa ajung asa cum imi doresc eu sa arat, asta insemnand ca ma bag la sport foarte mult; vad eu cand, noaptea daca e nevoi, dar nu ma las
PS. va dati seama ce prapad fac aici la mancare daca am planurile astea nu????????
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
mihaelacg spune:
gianina, felicitari pt rezultatele bune de la revizia ta.
si ai dreptate, au si salata de vinete
dyana, sa vezi cand s-o scapa mutzu la apa....sa te tii. super tare ca aveti comfort maxim.
concediu placut si vreme buna, sa veniti frumos rumeniti.
noi anul asta nu pupam nicio mare, nimic. ma doare sufletu ca nu am posibilitate sa-mi scot si eu pitica la apa mare macar un wek. asta e
tb sa ma multumesc cu povestirile voastre.
Botzul meu de aur din 10 Martie 2009
inapreda spune:
Gianina, suuper ca te-ai incumetat sa-ti faci o "revizie" si, mai ales, ca totul e ok Si eu intentionez, dar am zis ca stau sa scapam de "sezonul de nunti". Ma ambitioneaza si pe mine sa vad ca sint persoane constiincioase care nu amina la nesfirsit controalele periodice pe care orice femeie ar trebui sa le faca anual. Eu nu mi-am mai facut cam de un an, deci, inca sint in grafic.
Nu mi-e rusine sa muncesc: in anul 4, am avut o bursa data de frantzuzi dar pentru ca bursa imi intra dupa o anumita perioada de sedere si ca sa nu le cer bani la ai mei, am facut inainte o stagiune de 3 luni la un hotel in Dolomitzi -am facut si camere si am lucrat si ca ospatara, deci, nu, nu mi-e rusine sa muncesc. Mi-e, insa, rusine de mine insami ca ma multumesc cu atit -pare solutia cea mai simpla si mai rapida sa fac niste bani fara stres, fara sef si cu program facut de mine sa ma pot ocupa de Ian-ca nu am cautat destul, ca nu ma stradui suficient etc. Mi-e jena de ai mei ca au facut sacrificii sa "ma faca Om", sa-mi fie mai usor in viata si aku' ca-i criza, aleg calea cea mai usoara.
Intelegi ce vreau sa spun?
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Gianina34 spune:
m-am "incumetat" la revizie din 2 motive:
1. am citit aici subiectul cu cancer la san si cel cu cancer de piele si nu mi-a mai trebuit alt indemn sa merg sa ma caut
2. sunt presata de timp ca din septembrie de cand incepem gradi sigur nu voi mai avea timp de loc de investigatii
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
inapreda spune:
Dyana nu stiam ca si tu esti montignaca; stiam ca tii un regim dar credeam ca altu'
Distractie maxima, iar da Ian semne de trezire, dupa ce l-am adormit la fel.
PS. Papa ce-ti place, doar nu mergi in concediu sa te frustrezi
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
dyana27 spune:
sa va zic cati tampiti sunt cu copii pe plaja la ora 1-2-3 si cat de arsi sunt aia mici????????/ si mai si zic dobitocii ca "lasa-i sa se prajeasca bine, ca de aia suntem in concediu!!!!!!"; eu una m-as infige in ei si i-as bate de le-ar sari apa in cap.... da' te poti pune????????? ca e clar ce au in cap daca sunt la 2 pe plaja cand noi abia respiram la intoarcerea de la masa cand am trecut pe afara; si e un soareeeeeee, mai bine de atat nu puteam sa aleg perioada; ma gandesc cu groaza ca habar nu am daca o sa ne mai permitem un asa concediu muuuuuulta vreme de acum; biletele au fost luate inainte sa aflam de reducerile de salarii.... bine ca le-am luat atunci ca nu ma mai induram cu siguranta acum
a, si pentru ca tot am auzit numai de rau despre romani, eu ma laud nitel; adica nu am vazut farfurii din alea umplute pana la refuz cu mancare care sa ramana si sa zaca neatinsa pe masa (cum e legenda urbana la noi); si desi suntem cred 90% din hotel numai romani, plaja e impecabila, nimeni nu lasa nimic acolo, totul este cules la plecare, nu se aude nici un fel de galagie, manele sau alte alea (cum am fost avertizata ca daca ajung in albena o sa fie.... iadul de pe lume); eu cred ca foarte multe din "parerile avizate" despre litoralul bulgaresc sunt legende tampite si plasate cu interes, realitatea e cu totul alta; este liniste si voie buna, si lume fericita si nici urma de tipete de "gheorgheeeeeeeeee!!!!" pe plaja, si nici manele urlatoare, si nici furturi de masini (cel putin din ce am auzit pana acum)
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Floric, aveam si eu preocupari din astea la un moment dat, il mai stresam si pe barbatu-meu. Aveam un DVD, dar mai bine ne duceam la un curs, ca eram mai castigati. Dar asta a fost cu vreo 4 ani in urma, mi s-a dus pasiunea. Acum eu cat pe net sa invat sa crosetez. De cautarea mea ce zici? Mi-am cumparat inainte de concediu o bluza fara maneci care are aplicat ceva tricotat. Imi place tare mult si m-am hotarat sa invat sa-mi fac si eu. Candva! Ca mai nou fiu-meu se culca la 8 si ceva, pana strang pe la bucatarie si prin casa e 9 jumate, mai citesc putin ce ati scris si gata treb sa-i fac lapticul. Sa va zic si eu ca am aflat ca as putea sa ma angajez undeva 2 ore pe zi, dupa amiaza. Mi s-a parut tentant. Apoi m-am desumflat. Pt ca ar trebui sa merg pana la gara cu caruciorul vreo 10 min (asta e floare la ureche pt noi care facem intr-o zi oraselul in lung si-n lat), apoi luam trenul o statie, apoi treb sa luam un autobuz cu care mergem 40 de minute (asta ma infioara ca nu stiu ce isi poate gasi Keutu de facut 40 de minute in autobuz zilnic, timp de un an), apoi cobor, il predau sotului, eu intru la treaba, ei isi fac ceva de lucru 2 ore dupa care ma iau si ne intoarcem toti cu masina acasa. Si o problema ar mai fi ca daca trenul are intarziere (se mai intampla), pot sa pierd autobuzul si apoi abia peste o ora am alta legatura, deci ma dau aia afara garantat. Cred ca imi pot lua gandul. Keutu cheliutu |
Cred ca cel mai usor ar fi sa-ti iei si tu masina, ca sa nu depinzi de tren (care in Germania ma indoiesc ca are prea des intarzieri) sau autobuz (40 min. mi se pare destul de mult, eu mare m-as plictisi, d'apoi un bebe!) si sa nu mai stati unul dupa altul (2 ore de activitati in fiecare zi devine obositor, nu mai pun la socoteala eventuala vreme rea).
Sa ne spui ce decizie ai luat pana la urma
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Salutare! Noi scapam de una, dam de alta. Clau are rinoadenoidita, de ieri are febra si nu trece, acum avea 39,2 si dupa 2 doze de algocalmin injectabil. Luana e ca si scapata de varicela, azi au fost cele 2 saptamani, de maine putem face si baita si iesiri afara. Doar sa nu ia si ea de la frate-su. _ |
Off insanatosire grabnica lui clau...
PS: nu stiu ce inseamna acest diagnostic si sper sa nu ia si printesa
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dyana27 spune:
ayla pupici multi pentru clau; sper s atreaca reped, ca tare nesuferita trebuie sa fie febra pe caldurile astea; sper sa fie bine printesica mica, sa nu ia nimic, mai ales acum ca a avut sistemul imunitar fortat de varicela aia nesuferita.
doarme mutzu meu de rupe patu; are deja 2 ore de somnic; e adevarat ca trezit la 6 a mai atipit putin pe plaja, vreo 15 minute (evident la titi- eram bestiali amndoi pe un sezlong ingust la ora de titosheala); si vreau sa va spun ca este o diferenta enorma la durerile de dinti de cand ii dau Chamomilla; sincer, a facut minuni .... nici nu ma asteptam sa fie atat de bine; chiar va recomand din suflet sa o luati, tare bine face
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume