Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***229***
Raspunsuri - Pagina 18
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 du-te si tu si relaxeaza-te. la unul din hotelurile la care am stat eu inBg aveau cosmetica si masaj. Daca au si astia fa-ti o programare si lasa netu'. Acolo o mani, o pedi...ceva... |
si cu mutzu ce fac??? i-l las lu' cristi????? mai ales la trezire... de cate ori l-am lasat pe el s-a lasat cu jale; vine cu el in brate dupa mine;
uneori stiu ca pare ridicol ce zic, ca nu pot sa-l las cu el, ca nu e in stare.... dar din pacate chiar asa e; eu sunt prima care si-ar dori sa-si faca un masaj, mani, pedi... ohohooooooo.....; dar daca i-l las il gasesc umflat de plans si un car de draci amandoi. iar eu copilul sa urle clar nu-l las.
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
si cu mutzu ce fac??? i-l las lu' cristi????? mai ales la trezire... de cate ori l-am lasat pe el s-a lasat cu jale; vine cu el in brate dupa mine; uneori stiu ca pare ridicol ce zic, ca nu pot sa-l las cu el, ca nu e in stare.... dar din pacate chiar asa e; eu sunt prima care si-ar dori sa-si faca un masaj, mani, pedi... ohohooooooo.....; dar daca i-l las il gasesc umflat de plans si un car de draci amandoi. iar eu copilul sa urle clar nu-l las. Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA cum am venit pe lume |
Offf, da il lasi pe el. Constrans de imprejurari o sa se descurce.
Pana sa il intarc pe Vladimir nu illasam cu Robert ca si el zicea tot asa:"eu nu am tzatze, nu stiu ce sa fac". Acum, gata!
Weekend-ul asta cat am fost la mare i-am zis ca ma duc sa fac shushu (toaletele nu erau in baza unde am stat, erau la vreo 100de metri departare). Al meu ma trimitea in apa si apoi i-am zis ca ma kk pe mine si trebuie sa plec, imi pare rau.
Baga si tu o scuza. Spune ca ti-a intrat un colt de unghie in piele si trebuie scos cu grija si tu nu ai cum in camera.
Pe de-o parte te inteleg dar pe de alta tot noi trebuie sa luam taurul de coarne.
dyana27 spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Offf, da il lasi pe el. Constrans de imprejurari o sa se descurce. Pana sa il intarc pe Vladimir nu illasam cu Robert ca si el zicea tot asa:"eu nu am tzatze, nu stiu ce sa fac". Acum, gata! Weekend-ul asta cat am fost la mare i-am zis ca ma duc sa fac shushu (toaletele nu erau in baza unde am stat, erau la vreo 100de metri departare). Al meu ma trimitea in apa si apoi i-am zis ca ma kk pe mine si trebuie sa plec, imi pare rau. Baga si tu o scuza. Spune ca ti-a intrat un colt de unghie in piele si trebuie scos cu grija si tu nu ai cum in camera. Pe de-o parte te inteleg dar pe de alta tot noi trebuie sa luam taurul de coarne. |
mama lui de taur ca cred ca le are lustruite ca nu reusesc sa le apuc odata!!!!; tare faza cu buda; tocmai voiam s apovestesc cum aseara ii zic lu' cristi: stai cu mutzu ca ma duc la buda" si el ma intreaba speriat: da' ce faci?? adica stai mult??; e de rasu-plansu; ca am iesit in 2 minute ca urla mutzu si mi-am bagat de toate in nerabdarea lu tac'su'!!!!!!!!!!
pe afara il tine ca e mai distractiv; dar doar daca ma pitesc eu; adica sa fiu in piscina sau asa ceva ca daca ma vede clar ma cere; ne mai alergam noi, si sa zic ca ceva ceva a stat cu el, dar cum spuneam- obligatoriu sa fiu in raza lui vizuala ca altfel cedeaza nervos (a lu' cristi, nu a lu' mutzu)
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Ayla21 spune:
Salutare!
Am intrat cu greu pe net, ca noi, tot la "tara" suntem, si orange-ul abia are semnal pe aici...cautam o reteta de www.reteteculinare.ro/forum/discutii/mancare_de_castraveti-3710/" target="_blank">mancare de castraveti ca am multi castraveti "bio" in "gradina", nu stiu ce sa fac cu ei asa de mari, si ai mei copii nu prea mai mananca nimic.
Si vroiam sa va spun vestea zilei: Luana a primit prima ei olita roz (mostenire mai are de la frate-su, dar asta e a ei, si e roz, ca pt o micuta printesa) si am inaugurat-o cu un pipi. Cred ca in multe privinte am subestimat-o si pare mult mai precoce decat mi-as fi imaginat. Ba mai mult, dupa ce am spalat olita, a dorit sa puna si papusica sa faca pipi la olita.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
dyana27 spune:
si m-am lamurit (ca aveam ceva semne de intrebare) ca mutzu nu e dependent de mine total; adica l-a luat tati meu la plimbare de cateva ori si s-au inteles de minune; v-am mai zis eu ca tati meu e printre cei mai calmi si blanzi oameni din lume; pai si cand a inceput tati sa-i arate toate nebuniile din jur si pe jos si in carut, opriri la toate jucariile si explicat ce e aia si ce face, opriri la maimutoi si atins nasucul la toti... n-am avut treaba cu el; la fel sta si cu surioara si cumnatul (doar ca la ei se cam agita ca e cumnatul meu foarte energic si-l zbenguie cam mult); cu mami meu ar sta oricand si oricat daca ar putea ea sa-l tina, dar din pacate nenorocitele astea de dureri articulare au terminat-o in ultimele 2 luni; se pare ca diagnosticul nu e prea incurajator... dar cu Dumnezeu inainte si cu gandul la mutzu meu si fetita surioarei... speram sa mergem inainte cat mai mult (oricum sunt terminata nervos dupa diagnostic... care nu e chiar precis... dar il banuiam de mult);
aaaaaaaaa, ca nu v-am zis ca surioara are fetitaaaaaaaaa; speram ca pana la urmatoarea eco sa nu-i creasca putzica (asa cum ar vrea cumnatelul meu);
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Gaza22 spune:
Pup fetele! Dyana ai citit ce ti-am scris?. Pupa surioara si burtica din partea mea. Abia astept sa vad cum o sa arate gaza ei.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
dyana27 spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Salutare! Si vroiam sa va spun vestea zilei: Luana a primit prima ei olita roz (mostenire mai are de la frate-su, dar asta e a ei, si e roz, ca pt o micuta printesa) si am inaugurat-o cu un pipi. Cred ca in multe privinte am subestimat-o si pare mult mai precoce decat mi-as fi imaginat. Ba mai mult, dupa ce am spalat olita, a dorit sa puna si papusica sa faca pipi la olita. _ |
bravoooooooo!!! si tu care nu voiai sa pui fata la shushu pe olita ca e prea mica!!!; na' ca ti-a dat o lectie zdravana cat e ea de "fetita mare";
eu de acum cred ca renunt la pemparas, mai ales la canicula care ne asteapta acasa; mutzu oricum kkutza nu face decat la olita de la 10 luni iar pisulica.... il cam prind eu cu olita cand trebuie; azi am uitat de olita cand am venit de la piscinuta si a tras un pisu in miezul camerei; ne-am stricat de ras; si asta din vina noastra ca-l intrebam vrei sa faci pisssssssshhhhhhh??? si eu repeta dupa noi pishhhhhhhhhh!!!! si atata ne-am distrat ca e prima data cand zice asta incat am uitat ca de fapt pish se face la olita; eu cred ca in 2 luni maxim scapam de pemparas
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Pup fetele! Dyana ai citit ce ti-am scris?. Pupa surioara si burtica din partea mea. Abia astept sa vad cum o sa arate gaza ei. Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor |
cum sa nu citesc gazule??? am citit de 3-4 ori tot ce mi-au scris toate fetele; si ai perfecta dreptate; pai crsti cu cine crezi ca seamana????? e leit comportamentul lu' tacsu' de asta ii tot zic eu ca prefer sa divortez decat sa-mi ajunga si baiatul asa!!! oricum l-am schimbat mult si din fericire ma mai ajuta in casa (nu mult, dar tot e ceva); nu face curat niciodata si nu stie cum; adica nu se orien!!!!!teza deloc sa bage lucrurile la locul lor- ar sta intr-o dezordine generala!! dar spalatul e treaba lui, cu intins si strans rufe; vasele le mai nimereste- singur sau fortat; dar chestii de genul aspirator, sters praf, spalat pe jos- adica gen curatenie generala nu ar face niciodata bine; eu sunt si mai pretentioasa si vreau sa fie luna dupa curatenie, deci prefer sa le fac eu
relatia cu mine.... face ce a vazut acasa: ignora tot ce nu-i convine!!!! si trateaza ca si cum au fost nervi de moment si... ura si la gara!!!
dar cu mutzu trebuie corectata situatia ca nu sa permit sa vada asa ceva: o nevasta resemnata ca asta e situatia (ca nu pot sa las copilul fara tata) si un sot nepasator care striga sus si tare ca ma iubeste dar de fapt.... fuge la orice problema; aseara a venit in camera mai 'pilit" ca a ramas cu tati si cumnatul la bar si dupa aia am stat putin pe balcon si vorbeam de madalina manole cum a ajuns ea asa; si cand i-am explicat ca probabil depresia netratata si ignorata a adus-o la un geste extrem, si lipsa comunicarii... mi-a marturisit ca ma vede cand "pic" dar nu stie sa vorbeasca, nu-si gaseste cuvintele; ca niciodata nu a fost un vorbaret si de aia se retrage si ... asteapta sa treaca
mai muncim, mai muncim... drumul e lung si trebuie facut frumos
sunt foarte happy pentru ca diseara se implinesc 2 ani de cand mutzu meu s-a facut OUTZ mic!!!!! exact acum 2 ani l-am conceput; astept s ase opreasca ploaia (ca ne cam ploua acuma) si sa ma duc sa bag cadouri la greu
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Gianina34 spune:
buna mamici,
apar si eu intr-un final (asta dupa ce m-am delectat cu pozisoarele printesei+sophiphi+gazii mica+maia+una bucata vladimir solar)
dyana surioara- eram "precisa" ca-i fetita ca tare-si dorea o gazii dulcica si ea
sa stii ca noua ne place cu tine in concediu ca esti activa, nu gluma mutzunelul nostru drag
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
tufete stiti ceva de PHOENICIA holiday resort din mamaia?
am intrat pe pagina lor si mi-a placut ce-am vazut dar nu stiu daca asta-i si realitatea si daca chiar au toate conditiile pentru masa unui bebe de 1.3 luni
multumesc mult
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic