Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***229***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti,

Ce sa-ti mai zic? Am uitat exact ce am scris la ultimele postari. Ceva sugestii de papa, parca, nu?
Ai intrebari?

PS. De azi, intru iar la faza l ca mergem la mare peste o luna si vreau sa fiu "sessi"

Citat:
citat din mesajul lui uali

Inapreda...io sunt pe receptie, de la birou...mai lucrez, mai citesc...tu scrie, scrie...ca mi-am mai printat vreo 3 pagini cu sfaturile tale monti

Medeea

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Imi place ca, as usual, te-ai miscat rapid; ai stiut tu de ce: din nou, ca de obicei, ai niste poze mortale. Vladimir pare un mare shtrengar iar tu arati incredibil, n-ar zice nimeni ca e copilul tau. Idem despre Saby si Gaza; imi place sa cred ca de la virsta "vi se trage"; de n-o fi asa, zi-mi si mie secretu' "fara burta, da' cu copchil"

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

poze din weekend.

daca tot a cerut Inapreda.

PS: vazut Gaza mica si Maia (tot timpul imi vine sa ii zic Maiei Sabinutza, nu stiu de ce. Cred ca de la Maiutza de Saby si imi iese Sabinutza. Asa ca daca fac vreo duda sa stiti explicatia)

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

INA, multumesc dar nu sunt asa de incredibila cum zici tu. Din avion sunt bine. Partea nasoala e cu tzatzele si coapsele. Chiar vorbeam cu alta tipa ce era acolo si are 2 copii (2.5 ani si 3 luni) ca venisera niste pitzipoance in baza sa faca plaja. Si zicea: " ce au venit astea aici sa isi arate silicoanele? Ele nu vad ca noi suntem cu copii....?".

Anyway, nadragii stau bine pe mine, fustele la fel ca mi-a ramas curu; la fel de bombat insa bluzele ar trebui reconstruite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Inapreda, pai daca tot intri la faza I din nou, desi nu vad de ce...poti sa-mi mai zici cam ce meniu iti faci...
rezumatul tau e f bine scris si vreau sa-l tin aproape de mine pana invat principiile...de asemenea un mare pt Monnvas, ale carei mesaje sunt foarte inspiring !

Bianca, vazut poze, superb loc, pe partea "ailalta" fata de nebunia de pe plaja...iar tu arati beton

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uali

Inapreda, pai daca tot intri la faza I din nou, desi nu vad de ce...poti sa-mi mai zici cam ce meniu iti faci...
rezumatul tau e f bine scris si vreau sa-l tin aproape de mine pana invat principiile...de asemenea un mare pt Monnvas, ale carei mesaje sunt foarte inspiring !

Bianca, vazut poze, superb loc, pe partea "ailalta" fata de nebunia de pe plaja...iar tu arati beton

Medeea

Da, intr-adevar locul este departe de nebunie. Partea nasoala este seara cu discotecile pxxlii care sunt vreo nshpe la numar fiecare muzica de kkt data tare. Si partea si mai nasoala e ca e Vladimir fix la apa:)).

Mergi la inceput

Dar nu v-am zis cum am dormit.
Initial trebuia sa dormim la container- in containerele alea albastre erau paturi. Insa era prea cald si am zis ca dormim in cort. Toate bune si frumoase.
Pe la 12 adoarme Vladimir si il bag in cort (pana atunci ne jucasem in cort ca la el cortul e pentru distractie). Dormim noi ceva si apoi mie mi se face frig. Ma gandesc ca i-o fi si lui frig si zic sa-l invelesc. Atat mmi-a trebuit ca s-a trezit. L-am plimbat, l-am adormit si cand era sa il bag in cort se trezea instant. Naspa faza!

Pana la urma m-am asezat pe un sezlong, afara, pe sacul de dormit si am dormit amandoi asa. Ne-au vizitat niste tantari dar asta e, daca printul nu vrea invelit.

La 6, cum a facut ochi, s-a ridicat, m-a luat de mana si tzushti in apa...copil nebun. De la ora 6 a adormit abia la 13. A bagat 3 ore de somn pe sezlong, afara, la umbra.

Azi dimi tot la 6 s-a trezit

Mergi la inceput

Mda, "concurenta" vine tare din spate da' io nu ma stresez ca doar n-avem acelasi targhet , nu?
Mi-ar placea sa arat bine ca pe mine "batrinetile" ma sperie si mi-ar placea sa-mi fie si corpul in sintonia cu spiritul, numa' ca, in cazu' asta, ar trebui sa ma fac virgina la loc Acuma, pe bune, jur ca, daca as scapa de burta, n-as mai comenta nimic si m-as declara multumita de cum arat "la virsta mea" (vorba care ma dispera!

In ceea ce te priveste, "din avion" se vede ca inca ai tonus, abdomenul ti-e ok, piciorele in forma maxima (ai vergeturi, celulita? nu cred ), sutienul iti vine bine, deci nu cred ca sint ravagii in spatele lui, k-uru' zici tu ca-i ok si te cred, deci?

Citat:

INA, multumesc dar nu sunt asa de incredibila cum zici tu. Din avion sunt bine. Partea nasoala e cu tzatzele si coapsele. Chiar vorbeam cu alta tipa ce era acolo si are 2 copii (2.5 ani si 3 luni) ca venisera niste pitzipoance in baza sa faca plaja. Si zicea: " ce au venit astea aici sa isi arate silicoanele? Ele nu vad ca noi suntem cu copii....?".

Anyway, nadragii stau bine pe mine, fustele la fel ca mi-a ramas curu; la fel de bombat insa bluzele ar trebui reconstruite.

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:

Hai ca vreau sa ii raspund Dyanei si apoi plec.

daca te asteptai ca la 4 stele sa primesti scarpinator...ghinion.

chiar nu asta am vrut sa se inteleaga; dar daca tu crezi ca cer "scarpinat" in conditiile in care in 5 zile nu a intrat decat o data in camera si a maturat nisipul din baie (l-a bagat in scurgere si a infundat-o- nici macar n-a avut bunul simt sa dea drumul la apa sa se duca asa ca am avut o mare balta in toata zona baii, pana la dulapuri) si a dat cu un spray pe buda... atunci na' eu ce sa mai zic; nici urma de prosoape schimbate sau altceva; deci chiar nu cred ca primeam scarpinator daca-mi faceau macar o data paturile in camera- lucru pe care nu l-am intalnit niciodata pana acum, indiferent ca am stat la 2 sau la 5 stele, la bulgari, turci, greci, spanioli sau italieni.
mancarea luata de la masa... absolut toata lumea trece cu fructele in mana fara probleme, este regula managerului de hotel; fructe ai voie sa scoti oricate; ce m-a deranjat a fost ca pe mami a oprit-o dar rusii care erau langa ea cu un bol plin cu fructe au trecut fara probleme;
cu berea pe plaja da-mi voie sa te contrazic; peste tot in lumea asta, pe toate plajele unde am fost se consuma bere; la turci ti se serveste direct pe plaja; la Atena se servea berea pe plaja hotelului; la barcelona in hotel de lux cu plaja privata... ti se servea berea pe plaja (n-am stat eu.. doar eram in vizita); deci asta chiar nu este un "mitocanism romanesc". si oricum regula s-a desfiintat la fel de repede cum a asi aparut pentru ca au facut nemtii ca trenu' seara la manager (eu eram la receptie si i-am auzit) ca sa ceva nu exista nicaieri in lumea asta... deci si-a dat seama managerul ca a facut o mare gafa si a revenit la ganduri mai bune; si iarasi faza cu romanii care erau in tufisuri... ai inteles-o gresit; erau niste tipi super de treaba, bine crescuti , cu familii dupa ei care s-au distrat si ei putin; am stat cu ei pe plaja si chiar erau deliciosi, cu glume fine si simpatici foc; aia chiar a fost o distractie nevinovata si au facut deliciul plajei, ca oricum din berile alea nu au ajuns cu nimic la plaja;
si vazand romanii la hotel, vreau sa va spun inca o data ca sunt impresionata in mod pozitiv de ei; dezgustata rau de tot de rusi care sunt muuuuuuuult mai mitocani si prost crescuti; si oripilata de nemti care absolut nonstop fac scandal la receptie/ manager.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

azi n-a avut mutzu chef de somnicul de dimineata asa ca l-am scos la piscina si l-am balacit bine si l-am alergat pe acolo; si la masa a luat 2 guri de mancare si a adormit in fundulet pe scaun; in toata harmalaia de acolo, copii urlatori, vase sparte (ca au astia un talent sa rastoarne maldarele de farfurii ceva de speriat; a fost super faza ca erau niste greci in restaurant si de cate ori spargeau astia ceva tipau OPAAAAAAA!!!!); am mancat eu ceva cu el in brate si l-am adus sa bage somnic; ca dupaamiaza ne balacim iar la piscinuta
eu nu cred ca o sa-mi mai descurc vreodata parul; cum l-a atins apa de mare s-a incretit instant, sunt ca o oaie, imi ies zulufii pe toate partile si ma enerveaza de mor; trebuie sa-mi caut un balsam ca nu mai am nici acasa, ca altfel il mai descurc cu foarfeca

MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:

Hai ca vreau sa ii raspund Dyanei si apoi plec.

daca te asteptai ca la 4 stele sa primesti scarpinator...ghinion.

chiar nu asta am vrut sa se inteleaga; dar daca tu crezi ca cer "scarpinat" in conditiile in care in 5 zile nu a intrat decat o data in camera si a maturat nisipul din baie (l-a bagat in scurgere si a infundat-o- nici macar n-a avut bunul simt sa dea drumul la apa sa se duca asa ca am avut o mare balta in toata zona baii, pana la dulapuri) si a dat cu un spray pe buda... atunci na' eu ce sa mai zic; nici urma de prosoape schimbate sau altceva; deci chiar nu cred ca primeam scarpinator daca-mi faceau macar o data paturile in camera- lucru pe care nu l-am intalnit niciodata pana acum, indiferent ca am stat la 2 sau la 5 stele, la bulgari, turci, greci, spanioli sau italieni.
mancarea luata de la masa... absolut toata lumea trece cu fructele in mana fara probleme, este regula managerului de hotel; fructe ai voie sa scoti oricate; ce m-a deranjat a fost ca pe mami a oprit-o dar rusii care erau langa ea cu un bol plin cu fructe au trecut fara probleme;
cu berea pe plaja da-mi voie sa te contrazic; peste tot in lumea asta, pe toate plajele unde am fost se consuma bere; la turci ti se serveste direct pe plaja; la Atena se servea berea pe plaja hotelului; la barcelona in hotel de lux cu plaja privata... ti se servea berea pe plaja (n-am stat eu.. doar eram in vizita); deci asta chiar nu este un "mitocanism romanesc". si oricum regula s-a desfiintat la fel de repede cum a asi aparut pentru ca au facut nemtii ca trenu' seara la manager (eu eram la receptie si i-am auzit) ca sa ceva nu exista nicaieri in lumea asta... deci si-a dat seama managerul ca a facut o mare gafa si a revenit la ganduri mai bune; si iarasi faza cu romanii care erau in tufisuri... ai inteles-o gresit; erau niste tipi super de treaba, bine crescuti , cu familii dupa ei care s-au distrat si ei putin; am stat cu ei pe plaja si chiar erau deliciosi, cu glume fine si simpatici foc; aia chiar a fost o distractie nevinovata si au facut deliciul plajei, ca oricum din berile alea nu au ajuns cu nimic la plaja;
si vazand romanii la hotel, vreau sa va spun inca o data ca sunt impresionata in mod pozitiv de ei; dezgustata rau de tot de rusi care sunt muuuuuuuult mai mitocani si prost crescuti; si oripilata de nemti care absolut nonstop fac scandal la receptie/ manager.

MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

scuze, inseamna ca am inteles gresit.

du-te si tu si relaxeaza-te. la unul din hotelurile la care am stat eu inBg aveau cosmetica si masaj. Daca au si astia fa-ti o programare si lasa netu'. Acolo o mani, o pedi...ceva...

Mergi la inceput