Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***229***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Apoi chiar c-ar fi facut ditamai senzatia Gazulina si Sophiphi ambele la trap prin Sibiu! Eu de 2 luni tot incercam sa vad de nu se gaseste vreo mamica la Sibiu in perioada aia, dar am vazut ca e slab reprezentata zona...oricum, toate trainingurile acestui proiect se vor tine la Sibiu
Da' cate kile are acum Gazulina dolofanica?
Lui Sophiphi ii sunt bune hainele de 18024 luni, dar tare largi in talie!! De ex. daca are un costumas rochitza-chilotei (ma rog, pantalonasi bufanti) nu-i pot da decat rochitza, ca pantalonii cad de pe trupshorul ei manechin:))))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Bineinteles ca noi am fost la mare. Am plecat sambata dupa-amiaza si am sta in baza de Scuba Diving din Eforie Nord. Am ajuns acasa aseara tarziu. O sa ies putin afara cu Vladimir si apoi o sa va povestesc cum duminica dimineata la ora 6 noi doi eram in apa. NU am vazut copil mai "found of water" ca asta al meu. Toata ziua numai in apa ar sta. da din picioare, din maini...balaceala maxima. Partea buna este ca si-a desfundat nasul...apa de mare i-a scos toti mucii intariti.

Saptamana viitoare sper sa mergem din nou.

Ma apuc si eu sa mai citesc din urma...

Mergi la inceput

Hai ca vreau sa ii raspund Dyanei si apoi plec.

Faza cu nectarinele nu am inteles-o dar daca e vorba de scos manacre din restaurant au dreptate. Trebuie vorbit cu managerul restaurantului sa te lase sa scoti mancarea. In ceea ce priveste cameristele nu poti sa le invinuiesti chiar asa. Am lucrat ca si housekeeper in State si aveam niste reguli. De exemplu, nu aveam voie sa face, paturile daca turistii aveau obiecte personale pe pat (si daca era o soseta pe pat nu aveam voie sa ne atingem de ele); ceraceafurile se schimba la 3 zile; cosurile de gunoi zilnic; dezinsectie nu se face ca atunci dupa ce pleaca turistul (se folosesc substante toxice rau cu mult clor si ar fi nasol pentru voi); se mai da cu aspiratorul; se schimba prosoapele daca se cere (adica daca sunt pe jos in baie) si altele.

daca te asteptai ca la 4 stele sa primesti scarpinator...ghinion. Si in plus intervine turismul de Eforie de care ziceam- vin multi romani si nu isi dau silinta. In sudul litoralului Bulgaresc sunt cu totul si cu totul alte conditii.

Mergi la inceput

Tot catre Dyana...

Vezi? te miri ca aia nu fac si nu dreg, dar e frumos ce fac romanii cand nu respecta o regula si cara berea prin tufisuri? Nu prea...tipic romanesc. \Pretindem respect dar noi in contrapartida ne batem joc.

Eu cred ca atat timp cat respecti regulile unui joc nu te ia nimeni la misto. La urma urmei, in nicio tara civilizata din lume nu cred ca vedem la plaja oamenii balotand pahare de bere ca doar sunt la AI si e moca.

De altfel mi se pare la fel de normal ca in unele restaurante din Bulgaria sa nu te lase sa intri daca: barbatii sunt in pantaloni scurti si slapi, femeile doar in sutien si alte chestii de genul.

Scuze Dyana dar asta e parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Neatza!
Bianca, sa stii ca fiul tau are corespondent feminin pe fiica-mea...ieri a stat in piscina toata ziua, cu mici pauze de mancare...dom'ne nu era chip sa o scoti din apa, incepeau urletele si tipetele...e adevarat ca si apa avea 30 grade si era o placere sa te balacesti..

nu mai stiu cine ma intreba daca salvez ce scrie Inapreda despre Monti: nu le salvez..le printez...asa stiu cand au fost scrise si la ce capitol sa le caut.
oricum, ieri mi-am facut de cap cu inghetata, ca nu mai puteam de cald...

vazut poze cu Ilinca si Sophiphi...superbe amandoua...iar pozele sunt foarte frumos facute, profesionist:)

Gaza, vazut poze de la mare, va invidiez ca noi nu cred ca o sa ajungem mai mult de un weekend...
Ayla, vazut jucariile noi...uite ce mult responsabilizeaza copilul :)

Mergi la inceput

...total de acord cu Bianca ref. comportamentul turistului roman peste hotare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Alina bine ai venit de la munte , unde vreti sa plecati peste 2 saptamani?

Neata

la Costinesti dar cred ca in stilul asta, cat de cald este in Bucuresti s-ar putea sa plec mai devreme -naty nu poate sa doarma de caldura

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

'Mneata cucuietele mele dragi,

Ma bucur ca au intrat Saby si Gaza dar unde o fi Anaan?
Sper sa nu e suparici si ca Andrei e bine.
Si Bogdana cu Cirliontzatzii ei or fi bine?

Am vazut poze delicioase cu tufetitele Maia si Gazi mica Mai, tufetelor, voi ati mai vazut atitia copii frumosi, da' frumosi rau, intr-un singur loc (fie el si virtual)?

Bianca, Pisigri, Alina sa va fie de bine vacanta; da' poze nu puneti? Cel putin, Pisicagri e in urma rau la acest capitol

Si eu consider ca, din pacate uneori, romanu' e tot roman, oriunde ar fi. Si eu sint romanca

Va pup.

PS. Daca sinteti careva pe receptie, dati un semn ca ramin in zona cit doarme Ian

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Inapreda...io sunt pe receptie, de la birou...mai lucrez, mai citesc...tu scrie, scrie...ca mi-am mai printat vreo 3 pagini cu sfaturile tale monti

Mergi la inceput

poze din weekend.

daca tot a cerut Inapreda.

PS: vazut Gaza mica si Maia (tot timpul imi vine sa ii zic Maiei Sabinutza, nu stiu de ce. Cred ca de la Maiutza de Saby si imi iese Sabinutza. Asa ca daca fac vreo duda sa stiti explicatia)

Mergi la inceput