Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***229***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Diana felicitari surioarei, o sa aiba Mutzu o micuta verisoara . Si bine ca ai zis tu ca mi-am amintit ca si la noi tot maine se fac 2 ani de cand am conceput-o pe Maia .

Bianca am admirat Vladimir mare mancacios de pepeni si pe tine mami care chiar din "avion" asa cum zici tu arati foarte bine, iar problema cu tatele si eu o am si ma cam streseaza, dar asta e, nu am nici curajul nici resursele sa ma operez desi mi-asi dori.

Gaza ce mare s-a facut Gazuta mica , ce mult a crescut , iar din pozele voastre se vede ca v-ati simtit bine, toti trei erati numai zambet .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

in legatura cu sanii lasati: am fost la dr mea homeopata cu "problema' picatirilor de lapte care inca mai apar atunci cand fac dus... si mi-a recomandat, pe langa niste remedii homeopate care abia acum le-am gasit si cate 2 ml de 3 ori/zi (eu iau 3 de 2 ori) de extract de mladite de zmeur. Dupa cateva zile de cand am inceput sa le inghit (max 1 sapt) pot sa spun ca sanii si-au revenit ca si consistenta - nu mai sunt moi si "atarnatori" Asa ca este de incercat si asa ceva pentru fetele care se plag de sanii lasati ca rau nu are ce sa faca

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

buna,fetele mele dragi,

va multumesc din suflet pentru urarile de "la multi ani" de ziua mea.
mario este bine sanatos,eu la fel,numai k trec printr-o perioada destul de dificila,in curand ,foarte curand voi termina relatia cu mihai...nu este vorba de o alta persoana ,nici la mine,nici la el...pur si simplu nu ne potrivim ca si caracxtere,iar pe mine ma distruge dezinteresul lui complet vis a vis de mario...
am nevoie de mult curaj sa pun capat acestei relatii,dar stiu ca asa este cel mai bine pentru mine si pentru mario.tineti-mi pumnii caci am nevoie de incurajari si de putere,pe care de la voi o pot primi cu siguranta.

va pup pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Spun si eu LMA cu intarziere pentru Niko.
Mult curaj si gandeste mult si bineastfel incat sa iei decizia cea mai buna.

PS: Vladimir s-a culcat la 13 si inca doarme. Trage a ploaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

stiam eu c-am uitat ceva

La multi ani! draga nicoleta

imi pare rau ca treci prin astfel de probleme; nu pot decat sa-ti trimit multe pupicuri de incurajare, sa reusesti sa fii puternica si pentru tine si pentru dulceata de mario

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Saby, super pozele cu piscina!

Gaza, nu te plange, ca arati bine da! , iar gazulita e o superbitate

Bianca,cu toate tatele lasate tot faina esti!

Da voi celulita nu aveti? Ca eu nu mai imi iau pantaloni scurti de cand am nascut, mi se pare ca sunt nashpa asa cu celulita

Dyana, au dreptate fetele mai lasa-l pe mutzu si cu sotul, mai fa-ti timp si pt tine

Nikoleta, La multi ani! cu intarziere, poate ca totusi mai exista o cale de impacare, dar de fapt tu stii ce e mai bine pt voi, cu sau fara el

Inapreda, sa nu mai te aud ca te plangi ca nu arati bine, arati f bine daaaaaaaaaaa?

Simonapro, vazut pozele cu Lucian cel frumusel

Ayla, bravo Luana e fetita mare deja. Cum se mai simte?

Si noi avem ambii genunchi juliti, vai de mama lor, la cat cadem iar ieri am dat un cap in colutul de la calorifer, asa ca suntem si cu o julitura pe frunte. In rest, nu stam 3 secunde intr-un loc si nu ne jucam cu jucariile, vrem doar la haine, in sertare, cu orice dar nu cu jucarii.

Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05
Da voi celulita nu aveti? Ca eu nu mai imi iau pantaloni scurti de cand am nascut, mi se pare ca sunt nashpa asa cu celulita

Io nu mai am. cu dieta, sport, masaj s-a dus tot, si ce nu trebuia.
Daca nu ai timp si bani multi pt saloane de intretinere corporala, iti recomand sa cauti in farmacii (eu am gasit in helpnet, nu stiu ce alt lant de farmacii detine, pe net vad ca au si altele) gama www.beautips.info/wp-content/gallery/selfcare/cell-plus-crema-ad-effetto-crio.jpg" target="_blank">CELL-PLUS, pt inceput cauta www.pcfarm.ro/produs/777/Cell-Plus-Concentrat-intensiv-anticelulitic" target="_blank">tratamentul concentrat de 12 fiole, apoi aplici crema, rezultatele se vad imediat, apoi exista tot din aceasta gama crema sau ser de intretinere. Daca esti interesata iti pot spune mai multe.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Cami, e vorba despre aceasta gama Cell-Plus in helpnet e la promotie, si cu card ai si reducere.

Nikoleta, da, iti trebuie mult curaj. Sper ca esti sigura, foarte sigura ca asta vrei si ca e cel mai bine pt tine.
Imi pare rau ca treci prin astfel de momente, mai ales ca acum il aveti si pe Mario. Sunt alaturi de tine, dar nu stiu ce pot sa spun, in astfel de situatii nu cred ca sfaturile mele sunt destul de bune. Eu cred ca atunci cand inca iubesti, lupti, si suporti multe...deci fi sigura ca asta iti doresti...si nu e doar o criza a cuplului.

Cami, Luana e mai bine, n-a mai facut febra.

Dyana, se recoamanda ca dupa 18 luni sa se inceapa invatatul la olita pt ca abia dupa aceasta varsta copilul isi poate controla nevoile. Noi abia acum am cunoscut-o, si nu ma stresez sa renuntam curand la pampers, dar sunt mandra de ea ca a inteles la ce foloseste si a fost incantata, dar nu ma astept sa isi poata controla curand si brusc nevoile si sa o folosim exclusiv. pana acum insa nici nu m-am stresat sa ii prezint olita. o sa renuntam la pampers atunci cand ea se va simti in stare.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

NIKOOOO... inteleg ca decizia ta e luata. As vrea numai sa te intrebi daca nu cumva schimbarile prin care ati trecut in ultima vreme (copilul, casa, jobul) nu sunt de vina pentru neintelegerile dintre voi. Mihai e inca un copil, daca tu crezi ca e un om bun si deosebit, poate ii mai acorzi putin timp sa creasca. Adevarul e ca esti supusa la presiuni destul de mari - job, copil, parinti - si tu esti cea care trebuie sa ceara intelegere, nu el; daca insa mai ai resurse sa ii acorzi putin timp, incearca, mai stii ce minuni se vor intampla?

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pentru Uali:

Ieri:
dimi: mozzarella cu rosii
prinz: am montignacizat o reteta de dovlecei* pe care am luat-o de aici, cu aripioare si sos tzatiki
*Dovleceii ii cureti si-i tai bastonase de marimea unui deget. Ii lasi sa "se odihneasca" cu sare pina iese apa din iei si-i usuci cu prosoape de hirtie. Intr-un bol amesteci linte macinata cu cascaval sau telemea sau permezan sau, daca te simti creativa, cu toate 3 Intr-alt bol amesteci ulei de masline cu iaurt si sare. Apoi, tavalesti dovleceii prin amestecul de iaurt si prin amestecul de faina cu brinzeturi si-i asezi in tava pe hirtie de prajituri si-i bagi la cuptor |(preincalzit) pt. 25 min.
Cina: nu ma baga in seama: pizza

Azi:
Mic dejun: fructe si atit ca nu am mai avut timp
Prinz:tocanita de vitel cu mazare; daca vrei, postez si reteta asta.
Cina: cremvusti cu mustar Mi-era pofta, desi, de multa vreme NU mai consum mezeluri.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput