Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***229***
Raspunsuri - Pagina 15
saby spune:
Ilinca referitor la piscina care apare in poze...ai mei sunt divortati de ceva ani iar tatal meu e cu o tipa care are aceasta casa cu tot cu piscina aferenta , asa ca mergem si noi pe acolo, norocul nostru e ca tipa asta de e cu tata e o super doamna care moare de dragul nostru si al Maiei, asa ca ne simtim tare bine de fiecare data cand mergem la ei.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
Ilinca_M. spune:
Uh, eu am crezut ca e ceva statiune, ceva pensiune, de-aia ma miram ca sunteti numai voi pe-acolo...No, asa "mashtera" sa tot ai. Da' e la noi in tzara sau ati mers "abroad"? Oricum, cui nu i s-ar inmuia inima vazand ochisorii Maiei? Cu atat mai mult bunicii, chiar daca e "second hand" sau cum s-or fi numind bunicii vitregi...Ca asa, si Sophiphi are o "bunica vitrega" (sotia tatalui husbandului meu) dar in basme masterele-s inimoase si generoase pe langa scorpia asta. Bine, bunicu' veritabil e si mai rau, asa ca ce sa ma astept de la asta ce n-are nici in clin nici in maneca cu noi, din punct de vedere al sangelui (care in unele cazuri se face apa si inca de-aia chioara).
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
alina.n spune:
Hallo , salutare fetele ce faceti?
Ne-am intors si npi de la munte,am fost o sapt la Bran totul a fost superb si ne-am reincarcat bateriile.
Am revenit in canicula din Bucuresti dar in 2 saptamani plec iar ca nu se poate sta aici
Flori ce faci ati ajuns acasa?Am inteles ca Raresucul a dormit tare bine la mare Care e treaba cu deochiul?
_
dyana27 spune:
pup fetele
hai ca evident ca m-am calmat intre timp dar tot am tras o balacareala alora la receptie; le-am zis frumos ca asta numai hotel de 4 stele nu e si ca n-am nevoie de curatenia lor, patul pot sa mi-l fac si singura... da' e pacat de ei ca pe toate site-urile de review-uri o sa-mi bag nasul sa le stric cosmelia; maine nici nu le primesc in camera, imi fac singura ce e nevoie... ca mare lucrunu murdarim noi.
sunt foaarte fericita ca azi in sfarsit a vrut mutzu la apaaaaaa; evident la piscina de 2 m adancime; dar ne-am executat si acolo ne-am balacit; in mare nu-i place, e si apa destul de rece si cred ca-l sperie valurile; dar la piscina azi m-a uimit, ca tot incerca sa bage piciorusul in apa.... si l-am bagat eu putin asa cu picioarele si tinut de manute; initial l-am scos repede ca am crezut ca plange... cand colo el radea de se prapadea; bai si ieri nici n-a vrut sa vada apa, facea ca trenu' daca incercam sa-l duc la marginea piscinei. e bestial, inoata ca o ratusca, il tine tac'su de sub brat si da din picioruse sub apa si plescaie cu manutele la suprafata.... mor de dragul lui; abia l-am scos azi de la piscina, dar nu l-am lasat prea mult ca are ceva mucisori aposi (cam ca toti copilasii din jur de altfel)
sper sa fie bine piticutii de la duni, sa nu fi fost nimic grav la niciunul; abia astept povestile
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
cu toti nervii de rigoare este totusi un hotel bun, plasat fantastic de bine pe plaja, cu camerele mari si frumoase, multe lifturi, mancare fantastic de buna (nu pentru copii... dar ne mai descurcam noi si cu cate un borcanel cand chiar nu am ce-i da- iar mutzu e perfect multumit asa); si curatenia lasa de dorit... doar la etajul 7 unde stam noi; la surioara si la ai mei n-au avut probleme; aia e, nu poti sa le ai pe toate; pacat ca au coborat mult stacheta, pentru ca era de departe cel mai bun hotel in anii trecuti, de aia au si pretul asta nesimtit rau de tot- ca pana acum si-l meritau!!!! chiar facea toti banii!!
si ce credeti ca m-am impiedicat de nectarina lor??? pai sunt 3-4 iesiri din restaurant dar eu pe aia principala am iesit azi cu fructele in mana si m-am uitat direct in ochii lor; evident ca n-a zis niciunul nimic, mai ales ca-l gadilam pe mutzu cu o banana si asta radea de se cocosa;
iar berea la piscina... ohohooooooo... pai d'aia suntem romani inventivi; a iesit o distractie colosala cu un grup de romani pititi prin tufisuri carea dadeau berile din mana-n mana si pampiliciul ala de' pazea intrarea ii tot cauta in tufisuri; a fost delicioasa faza, ne-am stricat de ras; plus ca mai sunt 2 iesiri pe unde am trecut relaxati cu berile; pana la urma cred ca au abandonat ideea... ca nu te poti pune cu dracii de romani cand e vorba de bere; si asa pe plaja luai o bere si stateai linistit; acuma daca stau numai la bar pan anu rad 2-3 de caciula nu pleaca la mare
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
hai ca acuma daca tot bat netul singura am realizat ca e deja al treilea capitol cred cu titlul "ghicei de MARTEI-...".
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
pisigri spune:
Hello chiar daca v-ati descurcat de minune si fara mine
Noi am plecat vineri spre Zugreni cu cortul; la Bicaz ne-am gindit noi ca se face prea tirziu si ne-am indreptat spre Lacu Rosu-Gheorghieni, am pus cortul intr-un loc tare dragut (acum citiva ani zona era a nimanui si se campa, intre timp a fost revendicata, ingradita si usor amenajata (mutate wc-urile mai la distanta, facut citeva foisoare, curatat) unde am ramas pina simbata dimineata cind au continuat sa se perinde prin zona mult prea multe motoare, asa ca am sunat la un amic si am aflat ca e intrunire moto la gheorrghieni (ma rog, intr-un sat linga). Asa ca ne-am strins calabalicul si am taiat-o la harmalaie. Unde Pisilincai i-a placut de numa, a avut mare succes, si ea si ma-sa care a alaptat in public (si bagata in seama pe deasupra) mai mult decit a facut-o in tot anul de mamiceala de pina acum.
Singurul necaz a fost ca ni s-a spart salteaua, asa ca azi-noapte ne-am cam chinuit (pina s-a terminat de dezumflat si nu a mai facut valuri :))), mai ales maimutza mica, care fiind cea mai usoara era si cea mai balanganita. In cele din urma noi am dormit pe salteaua dezumflata, ea a beneficiat in plus de un fel de salteluta de plaja din burete (cu plastic pe fata de pe sol) asa ca nu i-a fost rece. Altfel s-a purtat exemplar (abstractie facind de greva foamei totala, datorata parte iesirii a doua masele, parte faptului ca nu mai vrea sa manince decit singura cu lingurita, si nu pot sa o las mereu sa se desfasoare, ca se face ca porcu si mai greu cu spalatul la cort).
Azi ne-am despaduchit, am spalat o parte din rufe, am facut niste shopping...miine bagaje...si poimiine o taiem spre litoral. Marti seara dormim in Galati (la vila Danielle parca se cheama) si miercuri aterizam si noi pe plaja (abia astept !!!!).
Eu teoretic iau laptopu cu mine si am si modem (de la tel mobil) dar nu stiu cit timp o sa am de bramburit pe forum, ca se anunta vreme buna si lipsa meciuri.
Mai intru si miine.
Noapte buna!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
saby spune:
Alina bine ai venit de la munte , unde vreti sa plecati peste 2 saptamani?
Pisigri super distractie cu cortul dar mai ales cu salteaua , da niste poze nu pui??? Drum bun si distractie maxima la mare !!
Diana ce bine ca ai revenit la ganduri mai bune nu avea sens sa-ti strici restul concediului, cat despre Mutzu asa cum ziceam nici Maia nu era prea incantata sa se balaceasca la piscina dar usor s-a obisnuit si apoi cine o mai putea lua de acolo .
Ilinca tatal meu sta in partea cealalta a Bucurestiului fata de noi dar nu-i bai ca putem merge cand vrem noi, chiar vorbeam cu el ca saptamana asta pt. ca tot e apa ciorba de calda in piscina sa vina el dimineata sa ma ia si dupa amiaza sa vina si Adi dupa job si sa plecam seara de acolo.
Fetelor cand vin bulgaroaicele noastre?? Oare nu azi trebuiau sa plece din Duni, sau ma insel eu???
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
Gaza22 spune:
Hellou fetele! iote ca am aparut si eu si m-am gandit sa dau un semn de viata. Se vede ca e vara si toata lumea pleaca pe unde apuca ca e slaba rau miscarea pe aici.
din ce-am recuperat nu mai imi aduc aminte mare lucru doar, ca am vazut poze cu ghiocei tot mai mari si mai frumosi de nu-i mai recunosti, ca imi pare rau ca am ratat intalnirea din Herastrau si mai ales pe Ilinca cand a mers la Sibiu, off ce necaz mi-a fost ca tare m-as mai fi plimbat cu ea prin oras si as fi stat la barfa. Da cine stie poate mai ai cursuri deastea Ilincuto si ma anunti si pe mine din timp. M-a dat pe spate distractia la piscina a lui Saby si Maiuta, vreeem si nooooi, Marius e inebunit dupa piscina iar eu sunt o fitzoasa asa ca apa marii nu ma satisface dar piscinele ma dau gata. Dyana eu sotului tau i-as dau nana serios, nu neaparat pt ca nu se implica in cresterea copilului, ceea ce oricum e rau ci pt ca nu arata nici macar un pic de solidaritate fata de greul pe care il treci tu, asa ca in loc sa bea berea la bar sa o bea pe balcon, aproape de tine. Mie nu-mi place sa ma bag la sfaturi in ceea ce priveste relatiile dintre soti pt ca sunt destul de dura si de obicei supar daca ma implic serios. Eu de Gazul meu nu ma pot plange, e super implicat si candideaza cu brio la nominalizarea de tatic de ghiocel, ceea ce pot spune e ca inca de la inceput de cand ne-am dat seama ca relatia noastra va deveni serioasa eu i-am spus ca nu vreau un sot care sa stea tavala pe canapea cu burta in sus si eu sa fac totul in casa, va trebui sa ma ajute si el ca asa mi se pare normal, iar cand a venit copilul desi nu era nevoie tot i-am mentionat ca si el trebuie sa ajute (bine la noi e vorba sa ajute mai mult) ca singura ma urc pe pereti. Asa ca Dyana eu zic ca totul depinde de tine, si daca uneori nu merge cu diplomatia atunci treci la facalet. Ideea e ca trebuie sa inteleaga ca pasivitatea lui nu se rasfrange doar asupra relatiei cu copilul ci si asupra relatiei voastre si daca nu poate sau nu stie asta nu inseamna ca nu poate invata sau macar ajuta prin simpla prezenta. Ceea ce e mai rau(cred eu) este ca atunci cand Mutzu va creste mare va avea o influenta negativa asupra lui, pt ca oricat te-ai chinui tu sa-l inveti cum e frumos sa se comporte un baiat cu fata de langa el modelul tatalui ramane pregnant si daca din fericire nu va urma maodelul tatalui, tot va fi afectat pt ca urmand modelul tau, tatal il va desconsidera, il va cataloga ca mamos si papalau si iar va fi rau pt el pt ca la un baiat aprecierea tatalui este importanta chiar daca e doar la nivel inconstient. Pup si sper sa te bucuri si tu de vacant voastra.
Iar m-am lungit,... mai da am un stil.....Revin sa va pove ce-am mai facut noi, dar vreau sa incarc pozele.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
Gaza22 spune:
Am revenit cu povestea pe scurt. Pentru ca tati a avut cateva zile libere am dat si noi o fuga la mare, la marea noastra. Am prins trei zile cu ploaie dar apoi a rasarit soarele si pt noi. A fost bine chiar daca la inceput a plouat pt ca am avut timp sa ne acomodam si sa ne odihnim din plin. Am luat-o si pe mama cu noi asa ca in weekend ne-am petrecut si noi parintii asa ca pe vremuri, am fost in club ne-am intalnit cu vechi prieteni si ziua cat Mandra isi facea siesta de pranz noi furam soarele de pe cer sau ne relaxam la un suc. Buburuza mea a fost fffff incantata, i-a placut apa de la inceput si cu greu o mai scoteam de acolo (aici seamana cu tati), cu nisip s-a jucat dar nu extraordinar se sclifosea cand i se lipea de maini si se stergea pe burtica si apoi se enerva ca se murdareste (aici seamana cu mine, fitzoasa rau), oricum era mortala, toti copii avea nisip din cap pana in picioare numai a mea se aseza tacticos doar pe prosopelul ei ca nu cumva sa se murdareasca prea tare.A fost frumos dar cam scut si presarat cu traditionalismele romanesti. Nu prea ne-am bronzant dar ne-am odihnit si Gazii mica s-a bucurat din plin iar pt noi asta conteaza cel mai mult. Ne-am gandit mult la bulgaroaice dar asta e poate data viitoare. Aici puteti sa ne admirati in toata splendoarea noastra (va rog sa ignorati pozele in care apar eu in costum de baie)www.dropshots.com/Gaza22#albums/Mare%202010" target="_blank">LA MARE
Ps am vrut sa ma vad cu fetele de la Mare si cu Dodo dar nu stiu cum s-a facut de m-a luat valul si n-am mai reusit. Pup sa nu va suparati.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor