Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***229***
Raspunsuri - Pagina 14
Floric spune:
Intru repede.
Suntem la mare. Rares e MORTAL in apa. A fost deliciul plajei. Eu nu cred in deochiuri si altele dar cred ca ceva, ceva a fost la cata lume l-a privit adanc si ras de el. In fine...a trecut.
Pe Rares il stimuleaza plecatul de acasa pentru iesitul dintilor. MNai avem un dinte, incisiv lateral stg.
MIHA, imi pare tare rau despre situatia pe care trebuie sa o supoorti. Am tyrecut si eu , de fapt noi, priontr-o faza asemanatoare. Banii de la nunta nostra i-am dat nasilor (aproape toti) si nu i-am mai vazut nici in ziua de azi. Deh...FAcerea de bine e.....de mama. Stiu cum e ...
Ilinca, dupa ce incep munca (adica de luni) depun din nou cererea de trasnfer si vom vedea rezolutia. Desi...stiu de acum cine va fi aleasa. Nu am decat sa ma gandesc la naveta, bani pt naveta etc...Intre timp maxitaxi Br-Gl s-a scumpit cu 50 bani adica e 4,5 lei. Adica una peste alta imi trebuie cam 15 lei pe zi.
Hai vom vedea ...Acum INCA sunt in concediu si vreau sa ma bucur de toate.
VA pup.
PS. O lopatica de nisip si scoici de la Rares
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Ilinca_M. spune:
Deci Dyana nu e in acelasi loc cu tufetele? De fapt zicea despre asta mai demult, dar n-am retinut eu ce si cum. Pacat, acolo s-ar fi relaxat...
N-a intrat nicio tufata bulgaroaica "in direct" cu noi, asa-i? Normal, cred ca e distractie pe cinste Abia astept sa vad poze cand se-ntorc!! Imi aminteste cineva cine-i in gashca?...
Floric, de ce "se stie" deja cine ia postul? Asa spune zvonistica sau stii ceva concret? Eu iti tin totusi pumnii!
Ce tare e Luana cu coltul ei de joaca, parca ar avea pe putin 4 ani, cate stie ea sa faca...
Sophiphideja umbla cu genunchii juliti, ca am fost pe "teren accidentat", pe niste mici delusoare care pentru ea erau sisifice, urca si se rostogolea inapoi, pica in toate directiile si se ambitiona sa se ridice rapid, dar iar pasea intr-o groapa sau se impiedica de o movila si iar cadea cu nasu'-n iarba...a fost distractiv pentru ea asa ca ne-am distrat si noi privind-o:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
saby spune:
Neata!!!
Ayla sanatate lui Clau, sper ca Luana e bine si poate a fost un episod de febra trecator , cum ati trecut noaptea?
Noi ieri am fost iar la balaceala la tati meu , parca mi-a mai stins putin dorul de mare. Maia inepe usor, usor sa se acomodeze cu apa, nu a mai fost asa stresata, asa ca ieri a stat in apa aproape toata ziua, cand a fost ora de somn nu a dormit decat 40 de minute, cred ca ii era teama ca pierde momente pretioase de joaca in apa . Va las si cateva poze http://picasaweb.google.com/102230870434817716794/Maia17Iul2010#5495147389868881970
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
dyana27 spune:
eu sunt un mare car de draci!!!!!!!! abia astept sa se trezeasca mutzu si sa ma duc la managerul hotelului sa-i explic cateva lucruri; in primul rand curatenia care inseamna doar o matura la baie si un puf pe buda: nu paturi facute, nu aspirator, nu balcon... nici macar nu intra in camere; nici macar canile nu le-au spalat!!!!!!
ieri am lasat-o pe mami sa-mi aduca 2 nectarine pentru baiat... si evident ca i le-a luat la usa!!! pai p...da mamiiii lor de tampiti dupa ce ca nu am ce sa-i dau copilului sa manace de la ei ca sunt sarate ca dracu toate se iau de 2 fructe amarate???
si azi regula nou: nu mai avem voie cu bere pe plaja!!! adica nu bere pe plaja lor privata de la barul lor privat de plaja!!! cat de aberanti pot sa mai devina???
si am platit 35 de milioane pe 5 nopti f..tu'i de hoti ordinari!!!
abia astept sa ajung la manager sa-i zic vreo 2 de conditiile hotelului de 4 stele superior !!!!
PS: pentru cupluri fara copii e ok mancarea, camerele mari si faine, poate mai inchizi un ochi la curatenie (nu si la bere)... dar cu copil... e greu si nu merita deloc!!!!!!!!
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
inapreda spune:
Dodo, multumesc
Am citit, insa, tirziu propunerea ta.
I-am luat aseara un spray cu apa termala Avene si un dus gel de la Klorane si bubitele s-au retras considerabil, mai ales ca Ian vine tot la 3 minute cu spray-ul in mina si-mi cere sa-l dau
Sper sa tresca de tot pina miine.
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Ayla21 spune:
Salutare!
Luana are (doar) rosu in gat, in afara de nurofen si inhalatii nu ne-a dat nimic. Si la Clau ma cam indoiesc un pic de diagnostic, pt ca nu are nici un fel de mucozitati, tuse, dar antibioticul care i l-a dat dr e pt zona gat-urechi, deci o sa-si faca efectul. Azi n-am mai avut deloc febra.
In sfarsit am descoperit niste super biscuiti www.papillonnez.com/front_office_internet/selection_produits/fiche_produit.php?code_ean=324539003982" target="_blank">"Croquants de Marseille" se numesc, facuti de www.refletsdefrance.fr/evenements.html" target="_blank">Reflets de France pe care Luana ii roade si-i inghite, in rest doar roade si scuipa, e mare problema la ea. I-am luat din carrefour si aveau si alte sortimente.
Ina, si noi folosim apa termala Avene, eu sunt fan Avene de altfel si la iritatii, si pt hidratare e foarte buna apa termala.
Pupici la Phiphi sa treaca juliturile. Ilinca, Luana e foarte pasionata acum de papusile bebelusi, cu altceva nici nu se mai joaca, mereu ramane coltul de joaca aranjat pt ca n-o mai intereseaza sa scoata nimic. Nici pictatul nu o mai atrage.
Cami, Saby, multumim!
Saby, ce super distractie la piscina si la piscinuta.
simonapro spune:
LA MULTI ANI FERICITI!
Nikoleta
Noi suntem singurei, tati e la munca si l-a anuntat sefu ca trebuie sa plece in croaziera pe mare cu iahtul si intarzie si normal ca eu stau acasa si Sebi e la soacra-mea, e bine ca nu ma plictisesc ca sunt cu Lucian. Ieri dupa-amiaza am fost la plaja si a fost cumintel Luc de data asta, s-a jucat pe langa apa, tare i-a mai placut, era si foarte calda, am reusit si eu sa ma balacesc putin:http://picasaweb.google.ro/symona0323/Iulie#5495207639525688498
Ayla: sanatate puiutilor!Luana e o scumpica, cum se joaca ea frumos. Sa ne pui si cateva poze cu Clau, sa-l admiram si pe el!
Dyana: imi pare rau ca nu ai gasit relaxare nici macar in concediu, incearca cat de cat sa te calmezi si sa incerci sa profiti de timpul care ti-a mai ramas alaturi de familie
Am vazut si fetitele dragalase: Sophihi si Mayuta
Plec sa-mi prajesc cativa cartofi,n-am mai mancat de mult, sa-mi fac si eu de cap daca sunt singura
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
Ilinca: din cate stiu la bulgari au plecat: Novus, Olishka, Anca, Gigelica, Pisik, cam atat imi aduc aminte.
Floric: distractie placuta la mare!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Monnvas spune:
Am avut eu aseara o partida de esemesuri cu Novus. Sunt bronzate si distrate, dar picii s-au gandit ca ar fi pacat sa se dea bani degeaba pe asigurarile medicale, asa ca pana acum doar Alexandra, Bogdanel si bb3 au ramas nevizitati de doctori :(
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Multumesc, Simona! Cred ca e si Petra.Tudor cu "cerbul" si Bogdanel pe-acolo...si Denisamada, sigur.
Of, Monnvas, dar ce-au avut piticotii? Indigestii? Sau ce puteau face?
Wow, Dyana, 35 de bulioane pe 5 nopti...si sa nu va faca curat in camera...si cu amaratele alea de "naftarine" ce-au avut?!
Cu apa termala: e, vorba aia, un "must" la casa omului. Eu am luat La Roche Posay ca era oferta un tub obisnuit (cat cele de la Vichy sau Ivatherm, deci nu micutze ca la Avene, desi cred ca are si Avene mai mari) si un tub maaaare la doar 42 de lei. Intai ma gandeam cum sa fac a-i dau la Sophiphi cu apa fara sa se sperie...si am riscat, i-am tras un jet direct, fara menajamente. Cand i-am vazut reactia...a inceput sa necheze de ras, astepta al doilea jet...Acum abia asteapta s-o fac cu sprayul de termala, cand il arat strange ochii, casca gura, rade si asteapta
Saby, dar unde e piscina aia asa mishto unde s-a distrat Maiutza cea frumoasa?
Aaa, sa nu uit: La Multi Ani, junioara NIKOLETA!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever