Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.103
Raspunsuri - Pagina 8
cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariucasara
Bine ca nu dor. Sper sa treaca repede. Mamica de caprita si shtrumf AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel MIREMIA trebuie sa vorbesc cu sotul daca ma poate aduce vineri, dar ar fi cam 17-18 ora, ca dupa experientza de azi....nu imi vine sa vin singura cu ea in scoica. ar trebui sa opresc de ..n ori eu azi sunt cu intrebarile.. cum alaptati de cand cu diversif? inainte, dupa solide? fara noima, ca mine? ALEXUTZZA, pai cand mergem toti e circ in spate: Ana ii face "show", cantat, zornait, pupacit, etc. apoi mami la rand, eventual cu tzitzi cu tot si....asta merge maxim 20-30'. poate nu am arsenalul asa de mare (de zornaitori) sau talentul... de showman? am adormit-o pe la 13.30 la san, am zic ca e fata mare, s-o pun in pat. ha!ha! okii mari, zambete largi. asa ca am purces la bucatarie, sa papam legume. ha! ha! din nou... ai vostri deschid gura/se uita la castron sau ii "prindeti"/pacaliti cumva? hmmm, la Ana a fost cam cum e Alex de MP , asa ca nu stiu cum e cu... "fa-l" sa pape (asa s-a exprimat doctoritza azi) Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
CrisD, imi pare rau ca plimbarile va sunt limitate...Las ca primii 18 ani sunt mai grei,nu?
Maia azi a papat cam jumate de portie(130-140ml a mancat azi in total, mar ras cu morcov si 2 masuri cereale) linistita, apoi a inceput foiala si a mancat restul "pacalita" cu suzeta, cu lingurita de joaca...doar asa deschidea gurita, dar cand simtea papa manca, nu dadea afara, nu se enerva, semn ca nu o deranja sa manance, doar ca nu avea chef de deschis gura la lingurita
Azi n-a mai vrut san dupa asa portie, cred si eu. Si a mancat abia dupa vreo 3,5 ore, ceea ce ma face sa sper ca vom avea si noi un program cat de cat...candva..
de Maia Ilinca (29.01.10)
oani_2002 spune:
Mama cat ati scris...
Noi am avut o noapte cam agitata, cu multe treziri ptverificat febra si administrat medicamente Culmea, Lucas nu s-a trezit deloc. L-am oprit azi pe al meu sot cu mine acasa, sa ma ajute in cazul in care Andre face febra si trebuie sa separ copiii si cum eram treziti de la 6 jumate, pe la 10 a adormit Lucas bustean, la el in patut si a dormit vreo 2 ore jumate...E prima oara cand doarme peste zi la el in pat, dar evident ca mi-am auzit ca-mi merge bine dimineata, ca aM copil cuminte si ca as putea sa-mi fac referatele alea pe care le tot aman...
Acum ca am ramas fara sot, l-am lasat pe Andre sa adoarma singurel (manca-l-ar mama, ca-i asa cuminte), in timp ce Lucas a papat 150 de piure si vreo 40-50 de fructe (compot de mar cu banana) si acum incerc sa recuperez, pana plec la stomatolog
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
cristies spune:
Mariucasara mamei tale sa se faca bine repede. Si a mea mama a facut anul trecut alergie urata la tantari. Si asta in conditiile in care la noi sunt tantari tot timpul, nu a fost primul an... Si al meu copil a apreciat cartoful. Si cand te gandesti ca noi nu mai mancam...
Cris.mario, ma bucur ca nu mai dor sanii. Super a inteles Alexandra ca trebuie sa pape.
Cris.d, eu cred ca mai multa incredere poti sa ai in puii pe care scrie bio la supermarket decat ce iei de la oameni care nu-ti sunt (ca si) familie. Cred ca am mai zis anul trecut cum socra-miu a oprit stropitul rosiilor cu o luna inainte sa le culeaga (doar la un rand, nu la toate) si s-a ales cu o mana de toata frumusetea, toate s-au patat... La intrebarea ta eu n-am gasit raspunsul, teoretic organismul nu poate sa sintetizeze pesticide si alte porcarii si le elimina cumva... poate chiar prin lapte... Oricum, ca si Tomaca intreba de ce i-a recomandat medicul fructe exotice, mango, ananasul, papaya, avocado, kiwi etc, din punctul de vedere al tratamentelor astea sunt mai putin perisabile si nu sunt foarte tratate. La polul opus sunt piersicile, nectarinele si strugurii care in mod normal n-ar rezista nici transportului daca n-ar fi tratate.
Si jucarii iti trebuie multe si zgomotoase. Cat mai multe si cat mai zgomotoase. La noi la mare cautare a fost omida care face un zgomot horror .
Ma opresc ca am facut eseu...
cristies spune:
Felicitari Haircut!!! Cat de bine papa Maia ! La noi daca nu mai vrea pot sa vin si cu politia, nu mai deschide gurita.
Oani, ce copii cumintei ! sa-si tina obiceiul si pe mami cea ocupata. Cum e ala piure de mar cu banana?
cristies spune:
Restante:
DanadanaG, cartea lui Menci e pe net, daca vrei iti trimit linkul pe pm.
Ruxita, pasaportul a costat 266lei, e valabil trei ani si gata in doua saptamani. Cealalta varianta nu mai retin cat costa (dar poate iti spune Andre_lina) tot cam 200 de lei, e valabil doar un an si e gata in cateva zile.
haircut spune:
citat din mesajul lui oani_2002 Mama cat ati scris... Noi am avut o noapte cam agitata, cu multe treziri ptverificat febra si administrat medicamente Culmea, Lucas nu s-a trezit deloc. L-am oprit azi pe al meu sot cu mine acasa, sa ma ajute in cazul in care Andre face febra si trebuie sa separ copiii si cum eram treziti de la 6 jumate, pe la 10 a adormit Lucas bustean, la el in patut si a dormit vreo 2 ore jumate...E prima oara cand doarme peste zi la el in pat, dar evident ca mi-am auzit ca-mi merge bine dimineata, ca aM copil cuminte si ca as putea sa-mi fac referatele alea pe care le tot aman... Acum ca am ramas fara sot, l-am lasat pe Andre sa adoarma singurel (manca-l-ar mama, ca-i asa cuminte), in timp ce Lucas a papat 150 de piure si vreo 40-50 de fructe (compot de mar cu banana) si acum incerc sa recuperez, pana plec la stomatolog Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
Multa sanatate lui Andre! Poate e un inceput asta cu somnicul la el in patut ziua pentru Lucas
Bafta la stomatolog!
haircut spune:
citat din mesajul lui cristies Felicitari Haircut!!! Cat de bine papa Maia ! La noi daca nu mai vrea pot sa vin si cu politia, nu mai deschide gurita. Oani, ce copii cumintei ! sa-si tina obiceiul si pe mami cea ocupata. Cum e ala piure de mar cu banana? _ Povestea unei . Cresc |
Multumim, da, papa bine, nu ma asteptam la cat de putin suge.Nu pot decat sa ma bucur nespus si sa sper sa fie bine in continuare
Eu sunt socata de vestea despre Madalina Manole suntem din acelasi oras, am crescut cu cantecele ei, a fost cea mai frumoasa figura din copilaria mea, idealul meu de frumusete pe atunci
Dumnezeu s-o ierte
blue_flower spune:
Fetelor, doar va salut, am citit din urma dar nu am timp de scris.
Suntem bine, doar ca ma simt complet depasita de combinatiile pe care le faceti la mancarea lui bebe....puneti si din aia si din aialalta....eu cred ca nu o sa stiu ce sa fac.
Am tot copiat retete de pe net, le-am printat, sper sa ma inspir....
va pup, o dupa-amiaza usoara.
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
dandanaG spune:
citat din mesajul lui cristies Restante: DanadanaG, cartea lui Menci e pe net, daca vrei iti trimit linkul pe pm. Ruxita, pasaportul a costat 266lei, e valabil trei ani si gata in doua saptamani. Cealalta varianta nu mai retin cat costa (dar poate iti spune Andre_lina) tot cam 200 de lei, e valabil doar un an si e gata in cateva zile. _ Povestea unei . Cresc |
vreau vreau
ms mult
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze