Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.103
Raspunsuri - Pagina 9
blue_flower spune:
Cine e bra Menci asta? Ca de Monti am auzit, dar Menci ce mai zice?
Vreau si eu link cu cartea, please.
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
dandanaG spune:
Miremia mie mi-ar place tare mult sa mai cunosc pufuletzi, dar eu sunt consemnata la domiciliu, pana vine sotul de la munci, si de 2 sapt ajunge acasa intre 20.30 si 24.00 .
mai am un parculet in apropiere, cel de la capela militara, daca sunteti prin zona si aveti chef si nu sunteti pe la vre-o terasa, da-mi un semnal
sunt cam multi de daca (si noi prindem guvizi)
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
oani_2002 spune:
Multumim si eu si Andu de griji si de urarile de sanatate...MP, Haircut, Cristies, CRIS_MARIO, ALEXUZZZA, XELA,
ONITZA - sper sa-i dai de capat cu pseudomicoza! Eu as fi jurat ca-i fen Raynaud, cum ti-au zis fetele la celalat subiect (mai ales daca ai fi avut si circulatie proasta la maini, picioare), dar dermatologul stie mai bine!
CRISTIES - grasa si eu ma simt, si nu-i numai de la lipsa fumatului, dar ma bucur ca am trecut peste primul prag! ala de la 3-4 luni, cand v-am si zis ca as fuma...si cand la André n-am rezistat si am reinceput Mersi de pontul cu cartoful, o sa-l incerc.
Mi-a placut poza gargaritzului si concluzia ta cu pielea fina a bebelusilor
DASTEFA - sa va fie de bine plimbarea...uneori e nevoie de aerisire, inainte de a o lua de la capat cu piticii
CRIS_MARIO - ma bucur ca esti mai bine si nu te mai doare sa treca de tot. Sanatate si LMA mamei tale. Vroiam sa te intreb de ce fructe la pranz si legume dimineata? Pt viitor, nu crezi ca-i mai bine sa le dai invers? intreb si eu, nu te supara...
NIK0LE - si cercelusii sunt frumosi, dar mai ales Irina este o scumpa. Ce vesela e!
ALEXUZZZA - ce simpatic e Yannis si ce poze frumoase ii faceti! Tati e fotograful, ca si mami apare mult in poze? Chiar ca are figura de grec puiul. Super tare aia cu sampania in mana! A varsat-o pe el?
XELA - ce simpatica e Andreea Vrea petrecere
RUXITA - chiar s-a razgandit comunitatea medicala apropo de gluten! Se recomanda introducerea nu prea devreme (>4 luni) si nu prea tarzie (<7 luni), graduala, de preferinta in timp ce inca bebelusul este alaptat la san!
http://www.medscape.com/medline/abstract/18162844
De cand s epractica medicina bazata pe evidenta lucrurile se schimba pe masura ce apar studii noi.
Stiu ce am uitat ieri si-mi fac mea culpa
CRIS_DOGAREL - un brat mare de pt your lucky 13!!! LMA si si multi . Ce bine creste domnisoara vorbareata!
Am terminat cap trecut, trimit polologhia asta, sa nu o pierd
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
ana_g spune:
cris.d, de cand am inceput diversificarea, acu 3 saptamani jumate, alaptatul se desfasoara cam la fel. adica cand/cat/cum vrea el! dupa fructele de la ~10, pe la 11 jumate vrea sa suga, apoi adoarme...asta a devenit obicei. la fel si la legume, suge cam la o ora dupa ele....iar pana adoarme la cerere....si dupa, prin somn.
mama unui pui...Stefan
oani_2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 sa va mai spun de noi ieri am inceput si noi cu papa. i-am dat o lingurita cu morcov+patrunjel pasat, un piure mai gros. Il sugea si il scotea afara ca nu stia ce-i cu el . l-am filmat in rest, ne creste parul vizibil, se intoarce pe toate partile si cel mai mult ii place sa faca intoarceri duble. de vreo 3-4 zile a inceput sa se ridice in 4 labe si sa incerce sa plece. nu poate inca si se arunca in cap. mori de ras, sotul ii spune la miscarea asta ca f... patul . noaptea ptr ca doamre pe burta se trezeste si dai dai ... . se trezeste in contiuare din ce in ce mai des, nu trebuia sa fie invers ? avem o medie de 4 treziri pe noapte, eu sa fiu sanatoasa ... . plange rau la anumite figuri noi, niciodata la fetele tinere si blonde la care isi scoate gropitza la atac , dar intodeauna cand o vede pe soacra-mea (plateea ). nu stiu de ce totusi ca doar e femeie cumsecade. Haircut - nu ai nici o vina, fie-mea intra in fibrilatii cand aude cuvantul petrecere . Vorbim sa plecam impreuna vineri . Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
Am ras cu lacrimi si de ingeniozitatea sotului si de Cristi caruia ii plac blondele
Ieri am primit pe facebook o melodie de a Innei ( nu stiam de ea pana ieri), filmata pe plajele din Portugalia si ne uitam cu Lucas. Lucas, ca orice bebe la 5 luni, era plin de balute care atarnau mai mult sau mai puitn...cand suntem surprinsi de tati ce navaleste in camera. Evident ca a facut un misto maxim, ca lui fiu-so ii plac "bunoacele"
Beatrice1982 spune:
salutare de la noi!!!!!!!!!!!
eu tot intr-o fuga...............
ieri fost la dr cu sot, pentru internare..analize tra la la si cand sa il intepe sa scoata lichidul............ioc....nimicccccccccccccccc
astia-s prosti sau se prefac.....................??????????????
cica are pneumonie, sta o sapt la spital...............ceea ce e foarte mult pt noi care nu am fost despartiti de muuuuuuuuuulta vreme nici macar o zi intreaga..................si mai greu e distanta si asat,...........ca na, se vindeca el cumva
ii da injectii intravenos 3/zi.............
maine ii fac echo si uite asa
asa ca tre sa merg la el odata la 2 zile
ii duc papa ca nuu ii trebe aia de acolo
tre sa concuc o ora pana acolo si nu sunt obisnuita ca nu am condus in zalau de cand mi-am luat carnetul sper sa nu fac vreun accident ca numai aia ne lipseste.........................
ooooooooffffffffffffffffffffffffffffff
o sa fie un pic haos sapt asta dar sper sa treaca
din 23 e in concediu 3 saptamani si sper sa fie bine si sa se vindece complet............ca de emrs nu cred ca apucam pe undeva
la multe lunite pufilor de ieri alaltaieri................
sper sa ppot si recupera
netul merge super prost........................
am pus link de la al meu cont ca acolo la noi nu mai apuic si nu a vrut nici sa mearga nu stiu ce are............................
http://picasaweb.google.com/115171184009790807521/AlbumFaraTitlu#5493754358554882066
facem cinste cu tort de cioco si suc de fucte.................de..........fragutze...........e bun???????????
aoleu 6 luni...................cand doamne a trecut
???
va pup pe toti........
multumim mult pentru ca sunteti alaturi de noi!!!!!!!!!!!!!!!sunteti comoara la casa omului..............multumim pentru TOT
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti ta-naaaaaaaaaaaaaaaaaaam raportez al treilea carnivor in casa nici o papica nu a acceptat-o mai bine i-am pus prima data cateva fire de carnitza in guritza si i-a placut voi stiti ca eu am ce am cu blenderu' i-am taiat carnitza marunt[cam o linguritza rasa] ,am amestecat cu un morcov zdrobit cu furculitza,am pus 4 linguri supa si 1 linguritza orez simplu si nu mai pridideam cu bagatul in guritza s-a enervat cand am terminat si m-am oprit...l-am pus la tzitzi pt desert,iar acum e fericit cu jucariile ... kupilu' asta o sa ne manance si urechile cred mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Vai sa-l pap eu pe el de carnivor mic!!! Ce bine ca papa! e o binecuvantare sa manance bine dupa ce ai avut unul cu care te-ai chinuit, nu-i asa?
Mai vreau sa introduc bostan din ala galben (aici se mananca mult) si piersica, apoi ii dau si eu carnita.
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui cristies Felicitari Haircut!!! Cat de bine papa Maia ! La noi daca nu mai vrea pot sa vin si cu politia, nu mai deschide gurita. Oani, ce copii cumintei ! sa-si tina obiceiul si pe mami cea ocupata. Cum e ala piure de mar cu banana? _ Povestea unei . Cresc |
Sper sa-si tina obiceiul. Acum dorm fiecare in alt pat decat al lor. Andre doarme la noi in pat, iar Lucas in patul lui frate-so.
Mie mi-a zis dr sa-i dau merele si perele in compot sau coapte. Asa ca ori fac marul la abur ori il fierb putin (ca astazi) si il dau ori gol, ori amestecat cu alte fructe (banana, de ex, pasata cu furculita). De ce nu amestecati fructele? Eu mananc si mere si nectarine si prune la o masa sau cand eram copila si mergeam la buni in gradina, luam pomii la rand...
Nu stiu daca pesticidele, ne-bio-urile si alte cele trec in lapte sau nu (presupun ca da), dar stiu ca nu pot sa-l feresc de toate cate as vrea. Deocamdata ii cumpar lui bio, dar va incepe gradi de luna viitoare si cine crezi ca o sa-i mai sufle in iaurt?
Asta e, nu imi convine, dar nici nu ma urc pe pereti, ca aici asa cresc toti (sau oricum majoritatea) copiilor. Si am un mare norc, lipsa terenului alergic in familie!