Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.103

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Mama cat ati scris...
Noi am avut o noapte cam agitata, cu multe treziri ptverificat febra si administrat medicamente Culmea, Lucas nu s-a trezit deloc. L-am oprit azi pe al meu sot cu mine acasa, sa ma ajute in cazul in care Andre face febra si trebuie sa separ copiii si cum eram treziti de la 6 jumate, pe la 10 a adormit Lucas bustean, la el in patut si a dormit vreo 2 ore jumate...E prima oara cand doarme peste zi la el in pat, dar evident ca mi-am auzit ca-mi merge bine dimineata, ca aM copil cuminte si ca as putea sa-mi fac referatele alea pe care le tot aman...
Acum ca am ramas fara sot, l-am lasat pe Andre sa adoarma singurel (manca-l-ar mama, ca-i asa cuminte), in timp ce Lucas a papat 150 de piure si vreo 40-50 de fructe (compot de mar cu banana) si acum incerc sa recuperez, pana plec la stomatolog

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Multa sanatate lui Andre! Poate e un inceput asta cu somnicul la el in patut ziua pentru Lucas

Bafta la stomatolog!

de Maia Ilinca (29.01.10)

multumim
Nici nu stiu daca vreau sa fie sau nu...cred ca nu merita sa se invete pt inca o luna de zile. Mai bine mai doarme un pic la mami pe genunchi.
si noi Maia mica si mancacioasa. Poate mai pui niste poze, cand ai timp si chef

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

salutare de la noi!!!!!!!!!!!
eu tot intr-o fuga...............

ieri fost la dr cu sot, pentru internare..analize tra la la si cand sa il intepe sa scoata lichidul............ioc....nimicccccccccccccccc
astia-s prosti sau se prefac.....................??????????????

cica are pneumonie, sta o sapt la spital...............ceea ce e foarte mult pt noi care nu am fost despartiti de muuuuuuuuuulta vreme nici macar o zi intreaga..................si mai greu e distanta si asat,...........ca na, se vindeca el cumva

ii da injectii intravenos 3/zi.............
maine ii fac echo si uite asa

asa ca tre sa merg la el odata la 2 zile
ii duc papa ca nuu ii trebe aia de acolo
tre sa concuc o ora pana acolo si nu sunt obisnuita ca nu am condus in zalau de cand mi-am luat carnetul sper sa nu fac vreun accident ca numai aia ne lipseste.........................
ooooooooffffffffffffffffffffffffffffff

o sa fie un pic haos sapt asta dar sper sa treaca

din 23 e in concediu 3 saptamani si sper sa fie bine si sa se vindece complet............ca de emrs nu cred ca apucam pe undeva

la multe lunite pufilor de ieri alaltaieri................

sper sa ppot si recupera
netul merge super prost........................

am pus link de la al meu cont ca acolo la noi nu mai apuic si nu a vrut nici sa mearga nu stiu ce are............................

http://picasaweb.google.com/115171184009790807521/AlbumFaraTitlu#5493754358554882066

facem cinste cu tort de cioco si suc de fucte.................de..........fragutze...........e bun???????????

aoleu 6 luni...................cand doamne a trecut
???

va pup pe toti........

multumim mult pentru ca sunteti alaturi de noi!!!!!!!!!!!!!!!sunteti comoara la casa omului..............multumim pentru TOT

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Bea, LML/LMA lui Ivan!!! sa cresca mare, mare si sa ramana la fel de zambaret si vesel ca si in poze. E dulce foc imbracat in rosu. O frumusete de copil!
Sanatate si sotului tau si tie multa putere sa treceti peste perioada asta, ca stiu ce greu e sa tot alergi dintr-un loc in altul.

Mergi la inceput

Acum vad ca am depasit 500 de mesaje...ups!
Ma duc la stoma!
See you tomorow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Felicitari Haircut!!! Cat de bine papa Maia ! La noi daca nu mai vrea pot sa vin si cu politia, nu mai deschide gurita.

Oani, ce copii cumintei ! sa-si tina obiceiul si pe mami cea ocupata. Cum e ala piure de mar cu banana?

_
Povestea unei .
Cresc

Sper sa-si tina obiceiul. Acum dorm fiecare in alt pat decat al lor. Andre doarme la noi in pat, iar Lucas in patul lui frate-so.
Mie mi-a zis dr sa-i dau merele si perele in compot sau coapte. Asa ca ori fac marul la abur ori il fierb putin (ca astazi) si il dau ori gol, ori amestecat cu alte fructe (banana, de ex, pasata cu furculita). De ce nu amestecati fructele? Eu mananc si mere si nectarine si prune la o masa sau cand eram copila si mergeam la buni in gradina, luam pomii la rand...
Nu stiu daca pesticidele, ne-bio-urile si alte cele trec in lapte sau nu (presupun ca da), dar stiu ca nu pot sa-l feresc de toate cate as vrea. Deocamdata ii cumpar lui bio, dar va incepe gradi de luna viitoare si cine crezi ca o sa-i mai sufle in iaurt?
Asta e, nu imi convine, dar nici nu ma urc pe pereti, ca aici asa cresc toti (sau oricum majoritatea) copiilor. Si am un mare norc, lipsa terenului alergic in familie!

nici eu nu inteleg de ce nu sunt ok combinatiile, mie mi s-au parut de-a dreptul o gaselnita, am zis ca daca ii combin legumele cu fructele ajunge sa-i placa si legumele (de ex. morcov cu mere, pere, piersici, cartofi cu banane)... si apropo, in cartea alimentatia bebelusului se recomanda fierberea, coacerea fructelor, singurele care vor fi servite crude fiind banana si avocado! Nici noi nicio alergie in familie, asta inseamna ca putem aborda cu tupeu orice? inclusiv lamaia despre care am vorbit? mierea? daca debutam cu glutenul ce aliment ar fi cel mai potriit? cerealele cu gluten? noi inca nu papam cereale, spre deosebire de toti pufii am impresia, noi avem interzis la cereale, as vrea sa stiu de cand ii pot da cereale.

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

oani, intrebare pe maine... de Lucas zici ca il duci la gradi??? ce fac cu ei la gradi asa de mici? eu pe Ela am dat-o la gradi la 1 an si 4 luni si era cea mai mica gagalice din grupa, dar stiu ca in RO nu primesc copii mai mici de 2 ani, ce fac cu galuste asa mititele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

OANI, multuimim de urari si pupam tare "portughiejii" mici, unul sa se faca bine, altul sa ii tzina naravul cu somnul (sa nu se trezeasca, nu neaparat la el in pat)

BEA pentru Ivan si sanatate sotzului

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Bea, sa-ti trasiasca printul. Sanatate sotului si mult curaj tie!!!

Oani, sa stapanesti sanatoasa stelutele (se da de baut...). Am crezut ca ii dai banana fiarta cumva... Ai dreptate ca nu-l poti feri vesnic.

Ruxita mierea nu e ok din mai multe motive nu doar alergiile. Unul ar fi o bacterie care produce botulismul.
Cerealelele cine vi le-a interzis? Medicul? De la 4 luni sunt ok unele cereale, de la 6 se inmultesc...
Si din ce ai povestit tu, alergia Elei si analizele tale oarecum suspecte s-ar putea sa fie teren alergic. Si inca un factor (sper sa nu se supere iubitorii de animale cand zic) este parul de pisica/caine.

Fac legume la gratar si pastrav in sos de vin... si cica slabesc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Bea, sa-ti trasiasca printul. Sanatate sotului si mult curaj tie!!!

Oani, sa stapanesti sanatoasa stelutele (se da de baut...). Am crezut ca ii dai banana fiarta cumva... Ai dreptate ca nu-l poti feri vesnic.

Ruxita mierea nu e ok din mai multe motive nu doar alergiile. Unul ar fi o bacterie care produce botulismul.
Cerealelele cine vi le-a interzis? Medicul? De la 4 luni sunt ok unele cereale, de la 6 se inmultesc...
Si din ce ai povestit tu, alergia Elei si analizele tale oarecum suspecte s-ar putea sa fie teren alergic. Si inca un factor (sper sa nu se supere iubitorii de animale cand zic) este parul de pisica/caine.

Fac legume la gratar si pastrav in sos de vin... si cica slabesc...

_
Povestea unei .
Cresc

medicii mi-au zis sa nu-i dau cereale (ambele doctorite), ca ce cereale sa-i dam, ca e grasunel si ca sa-l duc la sumo... avea 8.400 kg la 4 luni... dar din poze vi s-a parut ca e grasunel? bine, nici slab nu e... dar! Noi aeam la 5 luni 73 cm, e mai lungut... acum nu stiu, il cantaresc la 6 luni cred ca am depasit cu bine 9 kile demult... mersi de atentionare de teren alergic, o sa ne testam- analizam! cat despre pisica, n-am putut scapa de ea cand am fost insarcinata si atunci chiar era recomandat... dar am zis ca nu pun maina e fecalele ei si atunci totul a revenit in sarcina Elei, saracu copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Oani Normal ca a varsat si pe scaun si pe el! dar dupa aia a dormit bine, cred ca de la vaporii de sampanie de pe blugii lui

Ruxita nici noi nu avem voie cereale tot din cauza ca suntem grasunei si nici nu i-am dat lui Yannis. Numai dupa 6 luni cand introducem iaurtul la gustarea de dupa-masa a zis dr sa ii pun in iaurt o masura de cereale atat, nimic mai mult, cereale simple fara fructe fara lapte fara nimic.

Bea multa sanatate sotului si drum bun!

Noi am fost la mag BIO...aveau tot felu' de bazaconii, nu am stat sa studiez, ma interesa numa de copii ca aveau tot felu de pastile, uleiuri, otzeturi, gemuri, piureuri, paste, fainuri si alte grauntze...
Oua aveau din alea ecologice de se gasesc si in Billa si alte supermarketuri
Carne nu au! Aduc pe comanda pui BIO! din UNGARIA!!! COMAND DUREAZA @ SAPTAMANI! si e 51 nu stu cat de lei kilu si se aduce numa cate un pui intreg WOW! Mi s epare mult...

Fructe nu aveau deloc....numa niste mingii ca de cauciuc de aspectul lamailor care mi se strica mie prin frigider si pe care le vindeau cu eticheta de "portocale"...brrrr

Urata experienta!

Cristies tu te referi la baby spinach ala la pungi? e ok de fiert cu legumele si pasat in piure? fetele! pan la urma e ok sa dam spanac la micutzii asa mici? Voi ce stiti? Voi puneti?

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

Acum vad ca am depasit 500 de mesaje...ups!
Ma duc la stoma!
See you tomorow

felicitari pt stelute! esti buna de cinste

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput