Albinute & bondari de mar-apr '07 (145)
Raspunsuri - Pagina 5
gaia.nevia spune:
Eliana, Teo a fost operat la un an si patru luni de fimoza, cu anestezie totala, la budimex la dr. andrei.
totul a decurs ok, la 9 l-a internat, la 2 ma duceam sa ii iau (s-a internat cu ta-su, eu eram prea gravida) si-a revenit fara ameteli fara probleme.
Doamne ajuta sa fie si la voi totul ok!
Rebiana27 spune:
Eliana, imi pare rau ca nu scapa puiul mic de operatie. Sa dea DD sa se refaca rapid si frumos asa cum numai copiii reusesc.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
kmi78 spune:
tara arde babase piaptana....
hai ca am descarcat ceva poze cu domsoara: aici
si de la Salina Turda: aici
roxanici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmi78 tara arde babase piaptana.... hai ca am descarcat ceva poze cu domsoara: aici si de la Salina Turda: aici Kmi & Timeea - 4 martie 2007 |
o frumoasa!
Bravo lui Alex care a iesit cu gipsul la plimbare!
Eliana, o sa fie ok si anestezia generala; si mie tot de aia imi era teama cand cu polipii lui rares dar a fost totul ok.
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)
gabi78 spune:
Slaba activitate pe aici!
Timeea ....
Alex ... Curaj! Fii barbat!
Elyana nu stiu daca am spus pana acum felicitari pentru absolvire! Sanatate multa puiului mic si totul va fi bine cu siguranta!
Jurnal de front: Tudor tuseste de max 2-3 ori pe zi, Bianca nu mai mucoseste, nu a mai facut febra deloc, s-a reglat si la burtica, tuseste si ea ocazional (mai nasol daca o apuca la masa ca atunci varsa tot) i-am scos si afara si se pare ca suntem pe drumul cel bun.
Am cam tras-o cu ei si nu ma gandesc decat ca va merge Tudor la gradinita din toamna si parca ma vad asa mai tot timpul ... of!
Am dat o fuga pe la servici si .... lucrurile sunt destul de nasoale. Ore nu sunt, punctajele de cercetare au scazut mult (probabil in concordanta cu micsorarea salariului) atmosfera de cacao .... mai bine mai fac un copil decat sa ma intorc ...
Rebiana27 spune:
Eliana, tin minte ca am vrut sa te felicit pt absolvire, nu stiu insa daca am si facut-o asa ca scriu acum: FELICITARI!
Kmi, Timeea e frumoasa foc! Salina Turda pare mai faina decat cea din Slanic, Prahova.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
absoluta spune:
Astea sunt ofticate ca am eu perdele mai frumoase ca ale lor......lasa-le in pace.....
gabi78 spune:
Sa stii ca sunt toate in magazine dupa perdele. Si asa afara e cald macar in magazin stau la racoare.
Daca nu te-ai abtinut si tu si ai pus perdele d-alea frumoase.