Albinute & bondari de mar-apr '07 (145)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

N-ar strica sa faci si tu o transmisiune in direct . Imi spui mie si iti dau eu legatura din studioul de la Bucuresti.

Ma auzi Gabi?
Gaaaabi?
Gaaaaabi ma auzi? Esti in direct !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

la 12.15 cand am plecat din parc erau deja niste masini de la televiziuni pe langa gardul cimitirului.

Prin centru nu am ajuns.

Noi stam destul de departe de centru.

Nu ma pasioneaza povestea. De fapt nu ma impresioneaza. Consider ca a fost un act egoist si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumesc pt. incurajari si felicitari

Nu m-am hotarat nici cum... daca sa astept sau nu... din ce citesc scrie ca odata diagnosticata, trebe operat ... ca sa nu apara complicatii... pe de alta parte dr. lor zice ca inca se mai poate astepta...

Il verific de "n" ori pe zi... si sper sa ramana asa pana trec cladurile...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi78
Noi stam destul de departe de centru.

Prin ce zona stai, Gabi? Eu am facut liceul in Ploiesti si mi-a ramas drag orasul. Revin de fiecare data cu placere.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

eu am copilarit ca sa zic asa in Ploiesti, pe langa Hale. De cand s-a vandut casa sunt deja 5 ani dar am constatat cu placere ca stiu pe unde vin obiectivele stiute de pe vremuri... (chiar si cu masina desi pe atunci mergeam cu transportul in comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ia uite unde erau ploiestencele!
ada, ai fost azi la cadar? cum fu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Am fost, ieri, la Cadar.

A fost o vizita cel putin interesanta, ca sa nu zic mai mult.
S-a uitat la Teo, care nu are nimic (pe foaie a scris faringoamigdalita cronica) si mi-a zis mai pe scurt asa ca exagerez cu intentiile mele de a-i intari imunitatea.
Ca la varsta asta nu exista imunitate, deci nu am ce intari! Intai o sa facem imunitate, si apoi o sa lucram la ea, mi-a explicat.
Mi-a dat un tratament de 10 zile pentru cronica, inca unul de 45 de zile dupa el, apoi analize, si ne revedem in octombrie.

Mi-a lasat telefonul, sa-l sun daca se intampla ceva. Sa vedem cum trecem aceste 2,5luni pana la revederea cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Cu husbandu din dotare stau in zona Baraolt-Lamaita (cartier Vest).
Cand eram la mama fata stateam in zona Cioceanu fff aproape de cimitirul Bolovani chiar langa stadionul Astra(cu binoclu sigur se vedea live tot taraboiul).

Liceul l-am facut la "Mihai Vitezul" si la "Hale" facem piata in mod curent.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

sara buna

ioano, concediu linistit acolo unde pleci tu (in curtea lu pispis?!)

noi am experimentat cred ca primii colicei la horia in seara asta asa ca m-am 'distrat' vreo cateva ore/

in rest bine, sanatosi.

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Mady- cum mai e mama ta?

Diana- ma bucur ca Alex e bine si suporta cu stoicism gipsul.

Elyanne- imi pare rau ca trebuie sa luati asa hotarari si ca puiul mic va suferi dar sigur veti trece cu bine peste toate. Eu am fost cu Maria de 2 ori la Medlife. Prima data am fost super multumita, nu am avut absolut nimic sa le reprosez. Acum a 2-a oara a fost ok(oricum nu se compara cu un spital de stat) dar mi se pare ca sunt mai indreptati spre castig si medicii sunt putin mai expeditivi. Asistentele si infirmierele au ramas la fel de dragute si bine pregatite. Daca gasesti un medic bun (multi medici de acolo lucreaza si in spitale de stat) si va permiteti -650 lei / zi daca ai bilet de trimitere si deconteaza casa o parte , ar fi o idee buna sa mergeti acolo. Ideea e ca se poarta f frumos cu copiii si nu raman traumatizati de cine stie ce asistenta crizata de prin spitalele de stat. Bafta!

Despre Madalina am aflat si eu zilele trecute si mi-a parut fff rau. Cum sa faca asa ceva? Cat de disperata sa fie? Ca pana la urma cei care ajung sa se sinucida nu vad nici o rezolvare problemelor lor. Persoane mai singure sau mai insingurate ca ei nu cred ca exista. Saracul copilas a ramas fara mama la o varsta atat de frageda. Si in plus va fi marcat pe viata de faptul nu a fost destul de important pentru mama lui ca ea sa-si continue viata. Ce tragedie..... Ce pacat... Pana la urma asta e societatea moderna- ne insinguram unii de altii desi traim ca sardelele, apar din ce in ce mai multe boli psihice, alienari de tot felul.... Dumnezeu sa-i ajute pe parintii ei, pe copil si pe sot sa accepte ce s-a intamplat si sa-si continue viata cat mai normal posibil.

Eu sunt f obosita fara sa fac nimic ca doar sunt in concediu. Avem in continuare program de mers la piscina de 2 ori pe zi, plimbari prin parcurile din zona si facut mancare asa mai pe fuga ca e cald si ca vara tb sa mancam mai lejer si mai putin,nu?

Maria e o dulce. Astazi la piscina a intrat cu capul in apa din proprie initiativa, sare de pe marginea bazinului cu pernutele la maini.... e ca o broasca.

Mergi la inceput