Albinute & bondari de mar-apr '07 (145)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....Tzuna mama e binisor,e internata l fundeni acum pt muuulte analize, are un moral bun,iar fizic se simte f bine....mai avem speranta in suflet ca poate o sa fie bine!!!

Razvi e bine...as vrea sa il duc la piscina,poate maine...a stat sapt trecuta vreo doua zile cu socrii mei si de atunci nu ma mai inteleg cu el e tare alintat,si plangacios....tre sa il aduc pe calea cea buna!

o zi frumoasa!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

eu nu sunt de acord ca nu au imunitate la varsta asta; daca ar fi asa, ar face infectii de la orice zgarieturi... ceea ce nu se intampla. Plus, pe Alex l-am tratat cu indiferenta la ultimele serii de muci, oricat de verzi ar fi fost. Au trecut in 3-4 saptamani. Nu mai stie ce e aia febra de un an de zile, si ce sunt alea antibiotice de un an si jumatate (mda, el e ghinionist cu altele - anul trecut cainele i-a spintecat fata, anul asta masina i-a rupt piciorul). Ma rog, e parerea mea bazata pe observatie, si nu pe studii de specialitate.

In rest, noi suntem cat se poate de bine in situatia data; Alex isi ridica singur piciorul cu gips - fie direct din muschii piciorului, fie se mai ajuta cu mana; ieri a incercat sa puna si piciorul jos (noroc ca l-am prins la timp, chiar nu are voie); si se uita la desene, se joaca cu cuburi in pat (pe care nu le si strange ca il doare piciorul ), picteaza un tablou (lucram la el de cateva zile, sper sa il terminam week-endul asta si sa pun si poze cu el; eu il ajut doar la margini si la corecturi, ca mai da si pe langa); coloreaza; si mananca binisor; cere la baie de nu stiu cate ori pe zi, din cauza ca se plictiseste sa tot stea in pat; Si cam atat

, sanatate multa si aveti grija de voi!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ce liniste pe aici... pe unde va racoriti azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

ce liniste pe aici... pe unde va racoriti azi?

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

io ma racoresc intr-un pahar cu limonada.

Diana, f fain tabloutul, l-am vazut deja. e kit luat cu totul sau ati luat panza si restul ati facut voi?

chiar e o idee buna de activitate (desenatul pe panza) desi mi-e ca de i-as da lu rares ar face o mare gaura neagra ca lui ii place negru.
Chiar, tre sa ma uit sa vad ce semnificatie "pisihologica" are faptul ca ii place negrul

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Roxanici, e kit luat cu totul, dar avea doar 5 culori si total altele decat cele cu care ar fi trebuit sa facem imaginea am substituit vreo 2 culori, si pana la urma am mai luat noi altele dintr-o librarie de l-am terminat.

LOL, si lui Alex ii place negrul, si chiar m-am intrebat si eu ce semnifica... ii plac, in ordinea asta: negru, verde deschis si gri

Tabloul are o imagine dupa care se coloreaza, Alex cel putin s-a luat foarte bine dupa ea, chiar m-a certat ca de ce facem cu gri in loc de galben (ca n-aveam galben la culorile din set, deh).

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Am urmat si noi exemplul artistic al Dianei si am pictat niste casute. De fapt, Radu s-a pictat pe el, si Dorel a pictat o casuta.
Dupa ce a facut acoperisul rosu de mai mare dragul a vazut negrul si a facut un perete negru, apoi a inceput sa dea si peste rosu... deci si pe Dorel sa il ducem la psiholog sa aflam de ce-i suparat.

Pana la urma s-a hotarat ca ninge... si negrul s-a facut alb... si daca il mai lasam, mai urma. (s-a udat cartonul prea rau si ne-am oprit, reluam maine). Am pus poze pe fb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

Scriu pe fuga, doar sa va dau o cafea cu inghetata!
Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neata si de a mine... inca nu m-am dezmeticit... asa ca nu am vorbele la mine... am intrat sa bau cafeaua pe dc... sa va citesc...

Io inca nu ma laud cu nicio perdea... si la ritmul in care ne miscam... poate pe la iarna
Azi ma pun pe distrus tavanuri... ca sa aiba de lucru al meu sot...
Alta noua... masina functioneaza cand vrea ea... e pe duca ce e pe duca... dar cand se aseaza in ordinea care trebe merge, cand nu... adica nu mai intra in viteze si trebe sa merg fara sa le mai schimb... m-am gandit io ca a 2-a e ok si pt. plecat de pe loc si pentru deplasat dar merg cu max 40 la ora ... nici semne de incepator nu mai am... macar sa ma injure pentru asta... asa ma injura ca's femeie al volan

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=I Love DC&page=2" target="_blank">I love DC (ely-1.jpg)

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

hello!
de cand tot zic sa iau panza sa pictam...am vazut in diverta niste kituri ptr asta, dar nu prea reusite vopselele.
din povestile roxanei mi am amintit de picturile preferate ale norei. exemplificarea e de anul trecut, dar nu s a schimbat nimic, corpul ramane in continuare panza ei preferata ptr desen:
http://family.webshots.com/photo/2660355780103242140XtcLkO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

rares rr-it

valeeu eliano, repara masina sau lasa in parcare ca te inveti ca melcu apoi[:d]

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput