Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Raluca mi-am facut deja programare, k trebuie sa ma duc si pt tratamentul pt ureaplasma(k mi-a zis sa-l fac dupa sapt 14- nu am gasit antibioticul si tre sa cer altceva).

Laura

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Somnic usor celor care se baga la patuturi

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Si eu va las, somn usor

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara din nou dragelor,
zic din nou pt ca desi ma cred un mic tehnicus, mama computerelor si a altor device-uri de pe langa casa omului, mi-a disparut ditamai mesajul si nu mai am rabdare sa mai scriu atat....mai mor si de somn pe deasupra.
Deci, rezumat:
- mi-era foarte dor de voi, d-aia intru pe net la ore inaintate, in conditiile in care ma trezesc la 6.30
- a fost simpatica nunta la care am fost sambata, l-am si dansat pe bebe un pic. Concluzia de baza: nu mai e la fel de usor ca pe vremuri (adica acu 2-3 luni) sa port pantofi cu ditamai tocurile cui!
- sambata mergem la alta nunta
- am o saptamana lunga si grea, urmatoarea e la fel, dar indur cu stoicism ca de pe 1 august intram in concediu si plecam in Thassos
- Luna, te imbratisez cu drag, toate gandurile mele bune sunt cu tine!
- va pup pe toate, nu mai am timp de alte raspunsuri ca ma bag la nani, noaptea din pacate e tare scurta...
Pupicei pt toate burticile!
(cica rezumat, nu m-am suportat sa nu ma intind ca pomana tiganeasca....)

_
BB e deja pe drum
Roxana 14+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Buna dimi!!!!!
Ce fac burticutele?
De dimineata am vsat urat...stiti voi ce....si cand m-am trezit direct cu mana in chiloti am fost...nici nu am mai avut rabdarea sa ma duc la baie...si cand am vazut ca e totul ok m-am linistit. Stiu de ce am visat. Ieri ma gandeam ca azi am 54 de zile....si acum e primul hop pentru bebe.
Offff, doamne de abia astept acum ziua de vineri!!!!!!!

Ati auzit de Madalina MAnole....nu--mi vine sa cred!!!!!!

Luna, multi pupici de la noi si un mare bravo petnru atitudine....asta te ajuta mult.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna dimineata

Vas, acum am auzit, nu imi vine sa cred.....Dumnezeu sa o odihneasca

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata, fetele! sa aveti o zi cat mai buna.

Luna, toate gandurile bune de la mine!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata burtici,

noi suntem bine, avem aproape 10 cm, 120 g, suntem mai mari cu o saptamana dupa echo avem 15sapt, suntem un copil jucaus, si dr a zis ca in proportie de 99% am fi fetita .
Bebelu nu trece inca caruciorul roz, ca asteptam verdictul 100%...

Incerc sa intru mai des... dar timpul nu-mi permite
Va pupicesc pe toate....

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

buna dimi...azi la 8 am avut programare la epilat cu ceara..total...si am rezistat ...ba chiar va spun ca m-a durut mai putin decat la aparat unde simteam firicel cu firicel...mi-a fost un pic teama inghinal..cu caldura locala...dar eu zic ca a fost ok...
sa continuu tot asa???voi cum va epilati??

si apropo de vopsitul parului eu deja m-am decolorat si m-am vopsit...sunt blonda argintiu...si necesita decolorare...am inteles ca parerile sunt impartite, unii medici spun ca nu are nici o legatura..altii (unii barbati sau femei care nu au pus vopsea niciodata pe cap) din contra...

o zi placuta...
cu vesti bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Carmen_Marieta felicitari pt copilas jucaus, cat despre sex..hai mai, 100% va fi doar cand il vei tine in bratzuce.

Flutura eu ma tot fac cu lama peste tot, e cel mai rapid si cand nu ai timp de tine tre sa fii rapid, speedy gonzales. Cu vopsitul, mie ginecoloaga mi-a zis la primul bebe ca nu-i niciun bai, ca e o chestie a "netului" frica asta de vopsit; fiecare face cum crede, eu am vopsea (mi-am luat fara amoniac), dar n-am timp sa mi-o torn pe cap

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput