Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
LunaNoua spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Irinukaaa Luna cum a iesit bhcg? Sper ca esti bine Irina ~ 15+ Shhhht! Cresc... |
Irina, draga, BHCG a iesit de 5 saptamani La eco se vede de 6 saptamani .. eu am 11 implinite .. ce mai pot sa sper ? Medicul este 100% sigur ca este sarcina oprita in evolutie. Maine ma asteapta sa merg la clinica la chiuretaj Imi face anestezie generala si a zis ca nu dureaza mai mult de 3 minute. Intr-o ora sunt din nou acasa.. si ... cam atat ...
Eu va doresc din tot sufletul o sarcina usoara, o nastere frumoasa si emotionanta, si bebei sanatosi si luminosi !!! Dumnezeu sa va ajute, cu ingerii Lui de Lumina, sa va ocroteasca
...si ... eu cred ca voi mai intra cand vor venii puiutii pe lume .. sa traiesc alaturi de voi bucuriile nasterii. Va imbratisez cu mult drag,
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
Lili_g spune:
Fetele, va pe toate, eu intru pe fuga la servici, am cateva zile mai ocupate...n-am vesti noi...
Ce stiti de Luna.
Sunteti simpatice rau, discutia despre soacre apare la un mom dat la fiecare odisee....
tre sa tinem minte ca trece vremea repede si om fi noi soacre...macar sa nu facem ce nu ne-a placut noua
Bebelu mi-a placut faza cu burta si "tatele".
La primul bb de-abia pe la 5 luni jumate mi se vedea un pic de burtica, purtam aceleasi haine doar cu nasturele desfacut. Nu eram innebunita sa-mi arat burta fiindca mi se parea mie funny, la facultate nu erau prea multe gravide (ca sa nu zic deloc cel putin in anul acela).
Iar tatele cresc un pic, mai mult cand vine laptele...dupa aia se intorc la forma initiala (cel putin dupa primul bb) - (sanii medii spre mici). Asteptam pareri si de la alte mamici.
Nu te grabi ca or sa vina vremuri si mai grele . De prin luna a5a creste burtica repede, repede...
dar tu sti toate astea...
bebelu86 spune:
Luna chiar imi pare rau sa aud asta
eu am crezut k totusi e bine. si mai e o sansa.
offf...lasa k va puneti repede pe treaba si va fi bine urm data.
Lili..daa..am si eu problemele si pasaricile mele
Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+
858 SMS PT COPII
loutzy spune:
Lunanoua imi pare sincer rau pt ceea ce tise intampla.
Bunul Dumnezeu o sa te ajute si totul o sa fie bine cu timpul si o sa vina si bb2.
Laura
13+
loutzy spune:
Fetelor am primit si eu rezultatul la DT(pe site la medicover) si clar k e"risc scazut". De parca ma maiinteresa rezultatul dupa ce am vazut k pliul nucal la bb e 0.9mm.
Laura
13+
bebelu86 spune:
ne auzim maine
noapte buna tuturor
Luna bafta multa maine si ai grija de tine. sa iti revi repede
Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
858 SMS PT COPII
bebelu86 spune:
Laura pai e bine dc era 0.9 pliu.
la mine era 1.17 si a zis k e super bine
tre sa fie mai mic de 3 parca.
oricum du-te si ia rez k acolo iti da si interpretarile si explicatiile.
Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII
shubulina spune:
Luna,iti doresc tot binele dn lume.Poate totusi mai intri din cand in cand,poate sa ne anunti ca ai din nou doua liniute
11+
Ana
bebelusi spune:
Luna iti doresc si eu tot binele din lume, esti o invingatoare oricum, sa ne anunti maine ce si cum. Doamne Ajuta
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"