Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Neata burtici.
ma puteti ajuta si pe mine cu un vot?

http://soferderomania.promotor.ro/ALEXA85

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata burtici

Carmen felciitari pt vestile bune despre buburuza si pt caruciorul roz. mai avem o fetita. imi zici cand vrei sa o trec

Fluturas vezi k la unele femei epilarea cu ceara da contractii. asa ca ai grija. dc simtit ceva in neregula, nu mai repeta experienta.
despre vopsit, mie miedicu a zis k pot sa fac ce vreau. doar k atunci cand ma vopsesc sa fie cat mai aersit.

Am auzit si eu de Madalina Manole.. nu mi-a venit sa cred.,..
mai ales k de la ora 5 sunt cu ochii in tavan cu o durere groaznica de burta. nu stiu dc de la stomac sau de la contractii. credk pe la ora 7 am adormit. si cand m-am dus acu la baie k exploda vezica, mi-a trecut durere, mi-a trecut somn, tot cand am auzit.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace. chiar imi pare rau pt ea.
asa...deci am ramas cu durerea de burta care acu clar e jos. si cu una imensa de cap de zici k am baut 3 zile si 3 nopti.
o sa pap repede ceva si iau un no-spa si sper sa ma lase

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Neata

Si eu m-am intristat asa tare cand am auzit...nu-mi vine sa cred. Imi placea superr mult de ea. Prima mea caseta pe care mi-am luat-o era cu ea.Ce inseamna o depresie...si avea copil de un an pe care si-l dorise atat de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Carmen_Marieta felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa!

Fetelor, am o intrebare...as vrea sa ma vopsesc si caut o vopsea fara amoniac. Aveti vreo recomandare pentru mine?

pup

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 12+

Mergi la inceput

Adhnana eu chiar nu stiu...poate iti zic fetele
care e diferenta intre cea cu amoniac si cea fara?
si eu m-as face cand voi nasi, dar ma mai gandesc.

am pus pozici de aseara pe contu comun

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adhnana

Fetelor, am o intrebare...as vrea sa ma vopsesc si caut o vopsea fara amoniac. Aveti vreo recomandare pentru mine?

eu mi-am luat loncolor sau londacolor, chiar o f buna oferta - 2 la acelasi pret; este si de la l'oreal ,dar de 3 ori mai scumpa si mai sunt si altele, dar nu stiu firma. Eu am cutia acasa, din pacate nu stiu acuma de-i loncolor sau londa.

Edit: este "Crema coloranta pentru par Loncolor EnVogue"

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!

"L-ai ajutat pe ALEXA85 cu 293 bani!" - mai adu aminte ca te votam cu placere.

bebelusi unde ai postat tu pozele? Ca eu nu le vad...

Ce pacat de Madalina Manole. Tare mi-a fost draga. A fost cantareata mea preferata pe cand eram adolescenta. Am si autograf de la ea.
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Carmen Marieta felicitari pentru bb jucaus si pentru caruciorul roz! Hai sa egalam fetele cu carucior albastru ca prea sunt multe (sa vedem din ce categorie facem parte noi )

fluturas2010 eu ma fac pe picioare si la subrat cu epilatorul, inghinal cu lama (pana mai acum vre-un an ma faceam tot cu epilatorul - de tot, dar se pare ca nu mai am atata "putere").
Nici eu nu cred ca este asa o problema cu vopsitul. Cele ce lucreaza in domeniu, ce ar trebui sa faca, sa nu mai lucreze din prima luna?!?

Luna... la tine nu stiu daca mai au vreo importanta cuvintele in momentul de fata. Cat imi pare de rau oricum nu pot descrie. Sper totusi sa treceti cu bine peste aceasta "incercare", sa fiti puternici si sa reluati cat mai curand "antrenamentele" pentru bb2.
Te rugam sa "ne vizitezi" cat de des poti, parerile tale insemnand mult pentru noi.

Multi la toata lumea!!!

Irina ~ 15+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Irina vezi k a lasat pe mail o adresa care te duce la poze pe picasa.

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Adhnana, este cea de la L-oreal Casting, e foarte buna , e scumpa dar isi merita banii. Luna asta cu ea ma fac, avand in vedere ca ma duc si la mare unde ma va arde soarele si dusuri zilnice macar sa-l mai grijesc putin.
Daca vrei ceva mai ieftin este Pallette Glossy. Pe aia o folosesc alternativ cu Castingul.
Toate vopsele daca te uiti pe cutie au un numar.
1, 2 sau 3.
1- rezista 8 spalari , e un fel de sampon.
2- rezista cam 24 de spalari, e vopsea fara amoniac.
3- vopsea permanenta.

Felicitari pentru noua fetita din grup. ce ma bucur cand aud vesti bune.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Va multumesc pt voturi.

22+

Mergi la inceput