Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
Ina_3040 spune:
Fetelor bine v-am regasit si multumim pt urarile de sanatate
Ne-am intors si noi de la spital, am fost internati de duminica cu varicela la spitalul de boli infectioase.
In weekend am fost in Blaj la bunici si rude si acolo ne-au aparut cateva bubite ca o urticarie, am zis ca ori de la caldura ori oi fi mancat eu ceva ce nu era proaspat. Sambata deja erau mai multe bube si duminica deja aveau cap de "picatura de roua" si mama a zis ca e varicela. Im drum spre casa de la Blaj ne-am oprit la infectioase ca sa avem un diagnostic si acolo doctorita ne-a internat direct zicand ca e prea mic copilul si poate da complicatii gen pneumonie, encefalopatie, febra mare, etc. M-am speriat f tare desigur. Pana la urma a fost bine, Robin nu a facut febra asa ca luni m-am "luptat" pe acolo sa nu ii puna branula dupa cum vroiau, nu de alta dar la manutele lui grasute nu se vedea nici o vena. I-am dat antiviralul pe gurita cu putina apa si l-a inghitit.
Nu comentez ce conditii am avut la spital, eu nu am fost niciodata la spital in Romania (doar in Belgia) asa ca nu vreau sa fiu interpretata gresit...
De ieri s-au infectat unele bube asa ca l-a trecut pe antibiotic praf, ne chinuim ca nu vrea sa il inghita (cred si eu la ce gust are) si colac peste pupaza a inceput si cu scaune multe si lichide cred ca tot de la antibiotic asa ca ii dam piure de morcov si orez desi eu nu vroiam sa ii introduc nimic in afara de laptic pana la 5 luni.
Cam astea sunt vestile despre noi.Doctoritele se mirau ca a facut copilul varicela sub 6 luni, eu am anticorpii, chiar dublu pt ca am avut si varicela si zona zooster, nu stiu cum naiba a luat dar suspectez ca din avion ca in alta parte nu a fost in contact cu alti copii.
Si sa nu uit, duminica am vazut-o in fuga pe Ioana28 si pe Ovidutu, frumosi si veseli amandoi dupa cum ne-au obisnuit, le transmitem pupici!
Urez si eu LA MULTI ANI Silviei, sanatate si multe bucurii!
Sincere condoleante [b}Eva, suntem alaturi de tine
Child[/b] iti tin pumnii cu laptele, nu deznadajdui ca au mai fost fete carora le-a scazut productia si apoi au revenit, mancare multa si odihna. te mai sun, dar nu ne vedem inca sa nu ia si Albert varicela.
va pup pe toate si sanatate!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
miria_cristina spune:
Hai, ma, lasati-ma cu lingoarea asta!
Eu nu pot sa ma gandesc la moarte nici macar accidental sau in gluma.
Pai, cum?!
Dami sa manance necontrolat inghetata in locul meu? Sa se uite fara limita la desene? Sa o ciupeasca goangele in parc?
Bebe, Ghiorghita sa stea in brate straine, pline de virusi si bacterii ucigase?
Sa il faca sa ragaie altcineva? Daca o sa se innece?
Sa ii vada cucu alti ochi?
Hai, ma????
Nu pot sa concep asa ceva, deci in concluzie, EU NU MOR!
Clar?
Si mai bagati-va si voi mintile in cap cu ideile astea dilii!
Vi s-a urat cu binele?
Oamenii mor cand vrea Dumnezeu, in rest, trebuie sa se lupte pentru ca fiecare clipa sa o traiasca la superlativul absolut al fericirii.
dayanara spune:
inna ma bucur ca sunteti mai bine!
scaunul moale dupa antibiotic sau in timp ce.l ia, il rezolvi cu probiotice
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
LAlexandra spune:
INA, chiar ma mir ca a facut puiutul tau varicela...si eu am avut si eram convinsa ca asta micul nu face inca...
sa se faca repede bine si sa nu fie complicatii
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
Ioanact spune:
Alina2 īti multumesc si tie pt urari!
Evamika condoleante!
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe bunica ta!
La noi toata lumea doarme (inclusiv sotul ), numai eu stau si butonez telefonul.
Ieri am dormit toti 4 vreo 2 h si noaptea nu aveam somn. ( va m scriam dar ma lasase bateria la tel. , si acum nu am f multa baterie).
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Erina spune:
Buna si de la noi!
Ina sanatate lui Robin, sa treaca bubitele cu mincarimi minime.
Eva, sincere condoleante!
la multi ani Silviei si tuturor mamicilor sarbatorite in ultimul timp!
Delia, astazi a ajuns Ergo-ul la Pitra Neamt.
Este foarte comod pentru mine si imi place si cum arata. Voi salva brosura cu intructiuni de pe site-ul oficial ca sa invat cum sa il pun pe David in el fara ajutor.
L-am probat pentru vreo 10 minute si a stat fatra probleme. Mi se pare ca sta in el cu picioarele departate un pic cam nenatural.
O fi bine asa la virsta asta??? Oare sa mai astept? Cind creste femurul ca sta cu ele putin mai inchise?
Astept pareri de la tine si fetele care il au.
Multumiri tie si parintilor tai.
Multumiri Denisa pentru ajutor!
Fug sa prind o ora de somn.
Oana parca tu spuneai ca au citit trilogia Twilight.
Asta e pentru tine: www.youtube.com/watch?v=MTvgnYGu9bg&NR=1" target="_blank">MUSE - Neutron Star Collision
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Rebiana27 spune:
Corina, condoleante pt bunica ta!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
kossir spune:
Evamika condoleante pentru bunica ta. Dumnezeu s-o odihneasca in pace.
Ina sanatate multa lui Robin .
Fetelor Sofia tuseste serios acum . Nu vreau sa merg la vreun medic aici, poate ajung maine la Craiova daca se agraveaza in noaptea asta. Am vorbit la telefon cu un medic si am sa-i dau niste supozitorele deseara (trei zile zice el). Le am cu mine din Maroc.
Pot oare sa-i dau ceiuc cu putina lamaie? Lui Mihai i-am dat foarte devreme asta, dar Sofiei inca nu i-am dat.
http://community.webshots.com/user/kosscar