Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 10
ellanik spune:
Miria daca vrei pot fi eu muza ta.
Eva condoleante pt bunica ta.
Greenfrog la multi multi ani!
cat despre subiectul deja inchis....ma abtin.Gandul meu este la puiutzul care cand s-a trezit nu a mai gasit-o pe mama lui la capataiul sau si.....Madalina a afacut multe fertilizari pt a avea in sfarsit un copil.Trebuie sa fi fost ceva extrem care a deterrminat-o sa recurga la suicid.Dumnezeu sa-i linisteasca sufletul (daca asta cauta si nu avea)
Acum vreo 3 -4 sapt am avut un vis aiurea de tot.Murisem si priveam de sus cum se chinuia sotul ce Geo in brate care plangea.Nu stia ce sa-i dea papica si eu incercam sa ii vorbesc sa-l linistesc.Ufff!Groaznic.M-am trezit,m-am dus la patutul lui si am asteptat sa se trezeasca .
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
child spune:
GREENFROG La multi ani, sa fii fericita si iubita!
Fetelor, sunt disperata, nu mai am lapte!!!
Plange Albert cu tzitzi in gura, nu stiu cum sa mai cresc productia. Incerc sa ma mulg, nu iese decat vreo 20 ml, altadata aveam si 140 ml.
Ma duc sa-mi iau spirulina si ceva homeopate, sper sa-si revina.
De duminica plange Albert cu tzitzi in gura, acum, cand isi revenise si el si nu mai facea mofturi.
I-am dat LP, ca deja fontanela mi se parea adancita, plus ca nu mai uda pampersii ca deobicei.
A mancat pe nerasuflate si cand a terminat a inceput plansul! Mai vroia, dar ii dadusem deja 150 ml, stomacelul lui nu e obisnuit cu asa cantitati!
CARMEN tu cum ti-ai revenit, ca stiu ca si tu ai avut o perioada de genul asta?
Eu nu am rezistat ca tine, fara LP .
Asa am simtit eu ca trebuie sa fac!
Culmea, ceai de lactatie beau zilnic!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramy77 LA MULTI ANI, SILVIA! multa sanatate si fericire alaturi de familia ta! La multe lunite JUSTINA de mami IOANACT! IOANACT, sa aveti un concediu placut! Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010 Poze Briana. |
Multumim mult!
Scriu tot in acest mesaj cum ca imi pare rau de Madalina Manole , nu stiu ce s-a intamplat, numai zvonuri; cert e ca a fost si favorita mea.
Dumnezeu sa o odineasca in pace!
[/quote]
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
kossir spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Miria daca vrei pot fi eu muza ta. Eva condoleante pt bunica ta. Greenfrog la multi multi ani! cat despre subiectul deja inchis....ma abtin.Gandul meu este la puiutzul care cand s-a trezit nu a mai gasit-o pe mama lui la capataiul sau si.....Madalina a afacut multe fertilizari pt a avea in sfarsit un copil.Trebuie sa fi fost ceva extrem care a deterrminat-o sa recurga la suicid.Dumnezeu sa-i linisteasca sufletul (daca asta cauta si nu avea) Acum vreo 3 -4 sapt am avut un vis aiurea de tot.Murisem si priveam de sus cum se chinuia sotul ce Geo in brate care plangea.Nu stia ce sa-i dea papica si eu incercam sa ii vorbesc sa-l linistesc.Ufff!Groaznic.M-am trezit,m-am dus la patutul lui si am asteptat sa se trezeasca . Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai... Poveste fara sfarsit |
Brrrr iar m-ai facut sa plang gandindu-ma la copilul meu, la copilul tau, la copilul Madalinei......... in cazul in care.....
Spun iar pentru ca m-ai mai facut o data sa plang cand ai amintit de vremurile de acu un an. Da nu era tristete efectiv. Acu e jale
http://community.webshots.com/user/kosscar
kossir spune:
Child, da, eu am patit-o. Plangea cu tzitzi in gura. Am scos cu pompa 20ml, i-am dat si a adormit. Pana seara a revenit putin.
Am luat ceairi de alaptat, am baut bere, dar nu a fost foarte ok pana am venit in tara acum cateva zile. De atunci sunt "plina". So ai grija mare la stres, parerea mea, e cea mai importanta starea mentala.
Sofia a rezistat asa, fara completare. Am incercat la un moment dat sa-i dau, (nu in ziua aia, alta data), dar a preferat sa doarma nemancata si s-a trezit la 5 dimineata sa manance.
In concluzie ce-am facut eu, dat de mancare cat mai des, calmare si mancat tot ce auzeam ca e bun sa faca lapte. Cand esti disperat te iei dupa tot felul de "spuneri".
Si ceea ce merge la mine si acum e berea. Am ras de cei care spuneau, n-am crezut, am luat din intamplare si am vazut diferenta. Acum beau in fiecare seara un pahar cu bere . Si nici nu-mi place bleahh!
dayanara spune:
kossir sa.-mi zici si mie ce aparat face fata acolo la tantari sau ce alta solutie ai
child ce sa.ti spun, pune.l des la san chiar daca i.ai dat lp....o sa creasca el singur productia
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
child spune:
CARMEN bere fara alcool? Ca de asta am mai baut, intr-adevar nu in ultimul timp.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
GabyHila spune:
La multi ani Kossir pt ieri!!! scuze de intarziere.. sunt in in viteza de cand ai mei sunt in concediu!!
child eu beau cu alcool:))
eu am cumparat catina si afine. cercetez cum sa le congelez.
briza_marii spune:
Gabyyyy mai lasa fata magazinul ala de sosoni si mai zi si tu ceva..Hai, ca noi am picat in butoi..vin' de ne scoate tu cu optimismul tau
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Edit mi-e rauuuuu ce la fix ai aparut!! pana sa scriu eu mesajul si sa dau send
kossir spune:
Child eu beau bere cu alcool, seara dupa ce se culca pitica. Aia fara alcool e si mai scarboasa.
Roxana eu folosesc papucii acum. Si matura cu coada uneori.
Cu creme nu o dau clar, iar aparat nu am apucat sa iau. Si nu a patit nica de cand a venit. O patise in Maroc unde era superprotejata.