Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
miria_cristina spune:
O fi, dar depresia poate avea 1000 de fatete si un miliard de motive sa faci orice gest necugetat. Poate ca a avut depresie pe alt motiv, nu neaparat copilul, cine stie. Iar internarile si controalele avute prin spital sigur ar fi sesizat medicii si i-ar fi prescris ceva ori ei nu i-a dat nimic.
Of, atatea speculatii!...Brrr!
Eu nu mai vreau sa vorbesc despre subiectul asta ca este trist, ce s-a produs e ireversibil si imi face rau.
Eu zic: Pas!
dayanara spune:
da ai dreptate miria e un subiect trist..
oricum nu medici tre sa vada ceva, poate cei in domeniu da nu orice medic, iar primul care tre sa ceara ajutorul e pacientul, altfel nu ar fi atatea cazuri...
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
kossir spune:
LA MULTI ANI FERICITI SILVIA!!!! Sa te bucuri de copilasul tau impreuna cu familia ta
Merci Denisa. Pup fetele
http://community.webshots.com/user/kosscar
briza_marii spune:
Corect. Hai sa vb de lucruri mai vesele: La multi ani Silvia. Sanatate si tot ce iti doresti tu sa ti se implineasca!
De ieri bebitu si-a descoperit piciorul....mama ce trage de el sa il vada mai bine
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Ramy77 spune:
Brrrr, imi fac sila astia de la TV...Daca i-ai fi intrebat ieri de Madalina, mai ca ar fi zis "care?" si acum toti stiu cel mai bine de ce aia sau cealaltaTipic romanesc...
Asa cum ati zis si pentru mine e subiect inchis...
In alta ordine de idei, printesa mea doarme de rupen-are nici o treaba,mami spala,face mancare si curatenieparca vad ca nici la noapte nu-mi doarme...
Ziceam ca s-a anuntat socrela in vizita pe azi dimineata...ghiciti? Nici un semn de viatasi nici macar nu a sunat sa-mi zica ca nu mai vine...Ca nu moare de dragul meu pot intelege,sentimentul e reciproc, dar cu nepoata-sa ce are? Sau daca nu mai e acasa feciorul...pauza... Hai ca bat campii
Poze Briana.
dayanara spune:
La multi ani sivia sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie!
rammy si silvana se culca pe la 1-2 noaptea mai nou...zic totusi merci ca doarme pana la 9-10 dimineata
POZE
Ioanact spune:
Buna fetele!
Multumim Andra! Am vazut mesajul. Chiar daca au spus la meteo ca ploua, a fost doar innorat si a tunat apoi a iesit soarele.
AC il punem prin cineva si ne ajunge cam 1000 euro. Anul asta daca puneam nu m mergeam la Timisoara.
ANCA am uitat ieri sa felicit iepurasul pt dintisor.
Va m citesc.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
miria_cristina spune:
Deci, incep ca un intelectual, am tot atatea kg adica am unul in plus. Macar nu m-am ingrasat mai mult. Cu toate astea, tot nu am cu ce sa ma imbrac cand ies afara.
Stau si ma uit ca amaratii pe la vitrinele magazinelor, la lucrurile mele cele mici...of!of!
Iar alta chestie...am inceput sa pictez din nou si parca imi tremura mana. Ce ma enerveaza! Mi-am iesit din ritm, parca si imaginatia imi lipseste, doar cu dorinta am ramas.
Oi fi geniu neinteles? Imi lipseste muza?
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina Oi geniu neinteles? Imi lipseste muza? Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
acum ma intelegi si pe mine cu nacho, muza mea :)))))))
POZE