Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
dayanara spune:
bodyurile de la CA sunt super ieftine si f bune, eu am de la ivan intacte
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
asteropi daca spui ca a fost internata pe teme de genul asta...e clar
eu nu stiam
nu zic ca nu a fost crima, dar serios ca depresia e nasoala si nu e atat de simplu, majoritatea o fac pt ca nu se considera destul de bune ca mame, sau ca lumea in care traim nu e destul de buna pt copil, mintea o ia razna, la orice boala a copilului mama se invinovateste peste masura, cu atat cu cat mama a fost mai implicata intr.o cariera , avea o viata publica intensa e si mai rau, ca pt mine care inainte de copii zaceam prin discoteci sau pt baba rada de la camp, nu prea exista depresii de amploare ca viata nu se schimba de tot, din contra e mai buna mai frumoasa si linistita langa copii
ce mai e nasol la depresie ca nu apare nici cu bube nici cu febra si o ai si nu.ti dai seama, poti sa crezi ca a trecut dar nu e asa, si apare cand ti.e lumea mai draga
POZE
dayanara spune:
si mai grava ca depresia simpla e psihoza post partum
http://en.wikipedia.org/wiki/Postpartum_psychosis
vedeti jos la cazuri celebre...sinucideri
POZE
asteropipan spune:
danayara tare de tot articolul....
imi aduc aminte cand am avut eu depresia post-natala...de plangeam din orice in fiecare zi si tot asa ma gandeam si imi era teama ca nu o sa fiu o mama buna...
singura care si-a dat seama a fost soacra-mea...
si i-a zis sotului . la care asta s-a enervat si s-a rastit la ea....acum nu stiu exact cum si ce i-o fi spus soacra-mea de s=a enervat al meu cert este ca il ingrijoreasem si pe el...
numai mama mea.....cand m-a busit plansul la tel a zis ca ea nu vine aici sa ii fac eu figuri si sa plang din orice si ca si ea a nascut si nu a avut nici o depresie
bine ca a trecut.....ofofof
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
EVAMIKA spune:
Si mie imi pare rau de Madalina...eu aM FOST FAN INRAIT.II CUMPARASEWM ULTIMUL ALBUM SI LU Fii-mea ii placea, chiar crizele de colici asa le rezolvam....cu muzica ei... ....asa ca o ascultam non-stop.O s-o ascult si in continuare ...asa o voi simti prezenta.Azi a murit si cealalta bunica a mea.Maine e inmormantarea....offf o sa fie tare greu....o las pe Eva ACS CU SOACRA SI CU LAPTE DE LA MINE....SPER SA SE DESCURCE.scz caps loc
EVA IOANA 15 MARTIE2010
http://picasaweb.google.ro/CorinaAvrigeanu/EvaIoana34Luni#5492790386008409074
andra_s spune:
neata fetelor
si eu sunt daramata de vestea despre MADALINA
nu mi se pare real ce se intampla .... nu am cuvintele la mine ...
evamika condoleante si pt bunica ta, trebuie sa iti fie tare greu pt pierdere ... si eu am o bunica, este o a adoua mama pt mine ... si imi e tare greu sa ma gandesc ca legea naturii nu se schimba, unii se nasc si altii mor ...
azi nu am chef de nimic ...
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
miria_cristina spune:
Mai, fete, e incredibil!
Aseara citeam interviul cu ea si ma uitam la pozele facute in camera baietelului. Erau asa frumosi. Pe baiat il cheama Petru.
Si eu m-am gandit la depresie, dar cum avea probleme de sanatate si stiam ca acum cateva asptamani isi amanase lansarea albumului ca sa se interneze m-am gandit la ceva mai grav, gen cancer. Doamne fereste!
Ideea e ca sunt numai speculatii ce zicem noi si altii la fel de surprinsi, dar un lucru cert este faptul ca in tabloul clinic al depresiei "noul" are valoare motivanta si anmana sau impiedica actele violente.
Ea avea un album nou, de care era super mandra, sa lanseze. Muzica era cariera ei, cu toate ca isi dorise un copil cu disperare si facuse ani in sir tratament (alt motiv), deci....e oricum tare aiurea!!
briza_marii spune:
Corina condoleante!. imi pare rau de bunicuta ta
Si eu imi aduc aminte de perioada de depresie cand stateam cu bebe in brate si plangeam intr-una, desi erau cu mine in camera sotul, mama si tata si se rugau sa nu mai plang ca nu am motiv..si eu si mai tare dadeam apa la soareci...Pur si simplu mintea ti-o ia razna rau..Imi aduc aminte ca incercam sa ma imbarbateaz si sa ma bucur ca am un copil sanatos..si atunci cand vedeam ca nu simt nici o bucurie...mai rau ma lua plansul..ca eu nu imi iubesc copilul....si tot asa..brrrr...ce perioada. De aia, acum tot stau/ stam cu ochii pe tata ca pe butelie, ca v-am zis ca il suspeactez de depresie..
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
dayanara spune:
eva condoleante!
miria , statistic, majoritatea cu depresii grave , lasate cu sinucideri etc doamne fereste, sunt sarcini dorite si greu obtinute
POZE