Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.102
Raspunsuri - Pagina 8
cris.dogarel spune:
CRISTIES, te mai intreb o data, desi cred ca ai zis: cum a fost garga la drum in masina? as vrea sa mergem in germania si noi, dar ema nu doarme/sta in scoica, deci ma cokosheaza/plus griji la drum/autostrada
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel ema si-a descoperit umbra piciorului pe canapea si-l misca intr-una ca sa se miste umbra, banuiesc . Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
eee,nu e cazul sa-ti faci griji ...o sa pape ea
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
blue_flower spune:
Salutare la fete,
Cris_m cum mai e cu sanii, ca nu ai mai zis nimic? Ti-au trecut durerile, s-au dezumflat? Mai ai lapte?
Am vazut cu danyelana a pus un link cu un mini robot pt copii, eu tot caut si nu gasesc pe toate site=urile, parca astia nu au auzit de robot pt copii. Ma rog, poate nu caut eu bine.
Intrebare: voi luati asa ceva? Ca soacra-mea se plange ca robotul meu de bucatarie e prea mare pt un mar - 20 ml de suc si ca e greoi.....de fapt e f simplu, dar i se pare ei greoi. In fine....voi luati mini robot? Se merita?
Ca eu am zis ca avand robot mare si blender e de ajuns.
Astea mini de copii mai fac si altceva decat face cel normal?
A,..am luat si steamer...vine maine.
p.s. azi noapte nu puteam adormi la gandul ca nu ii dau eu de mancare la pranz. Si am ajuns la concluzia ca o sa ii pun masa de legume la ora 6 cand ajung eu acasa, sa il hranesc eu. Gresesc? Cat de tare gresesc? E ceva daca ii da LP la ora 1-2 si masa de legume la ora 6? Ca oricum nu adoarme pana la ora 22.30-23.
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui blue_flower Salutare la fete, Cris_m cum mai e cu sanii, ca nu ai mai zis nimic? Ti-au trecut durerile, s-au dezumflat? Mai ai lapte? Am vazut cu danyelana a pus un link cu un mini robot pt copii, eu tot caut si nu gasesc pe toate site=urile, parca astia nu au auzit de robot pt copii. Ma rog, poate nu caut eu bine. Intrebare: voi luati asa ceva? Ca soacra-mea se plange ca robotul meu de bucatarie e prea mare pt un mar - 20 ml de suc si ca e greoi.....de fapt e f simplu, dar i se pare ei greoi. In fine....voi luati mini robot? Se merita? Ca eu am zis ca avand robot mare si blender e de ajuns. Astea mini de copii mai fac si altceva decat face cel normal? A,..am luat si steamer...vine maine. p.s. azi noapte nu puteam adormi la gandul ca nu ii dau eu de mancare la pranz. Si am ajuns la concluzia ca o sa ii pun masa de legume la ora 6 cand ajung eu acasa, sa il hranesc eu. Gresesc? Cat de tare gresesc? E ceva daca ii da LP la ora 1-2 si masa de legume la ora 6? Ca oricum nu adoarme pana la ora 22.30-23. de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
eu am blender si ma descurc f bine cu el, nu folosesc altceva. De ce nu ii face marul la blender? piure? cat despre masa de seara, atata timp cat nu e chiar inainte de culcare nu cred ca ar fi o greseala f mare dar de ce nu faci tu mancarica o lasi intr-un recipient inchis ermetic in frigider si soacra numa sa il incalzeasca un pic la bain marie si gata? Oricum, odata ce ai ales sa te intorci la munca (fortata de imprejurari) eu zic sa te impaci cu idea ca nu ii dai tu de mancare, stai linistita, nu iti face bine atata agitatie si grija, plus ca si copilul iti poate simti anxietatea. Nu are ce sa se intample rau. Macar e cineva din familie, multe lasa copilul cu bone care stim toti ca oricat de calificate or fi...intr-o zi poate au chef sa discute linistote la telefon sau sa vada ceva la TV sau nus tiu si neglijeaza complet BB il lasa sa urle ca doar cine il aude si altele de genu care zic eu e mult mai rau decat sa ii dai de mancare ceva un pic neindicat ptr chiar varsta lui sau intr-un mod in care tu nu ai vrea (de ex sa ii dea din biberon in loc de linguritza sau altceva de genu) si pan la urma urmelor ce e indicat? nu vezi ca pana si doctorii se contrazic toti intre ei cu recomandarile ce si cum...
incearca sa te mai detasezi un pic
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
eu am blender si ma descurc f bine cu el, nu folosesc altceva. De ce nu ii face marul la blender? piure? cat despre masa de seara, atata timp cat nu e chiar inainte de culcare nu cred ca ar fi o greseala f mare dar de ce nu faci tu mancarica o lasi intr-un recipient inchis ermetic in frigider si soacra numa sa il incalzeasca un pic la bain marie si gata? Oricum, odata ce ai ales sa te intorci la munca (fortata de imprejurari) eu zic sa te impaci cu idea ca nu ii dai tu de mancare, stai linistita, nu iti face bine atata agitatie si grija, plus ca si copilul iti poate simti anxietatea. Nu are ce sa se intample rau. Macar e cineva din familie, multe lasa copilul cu bone care stim toti ca oricat de calificate or fi...intr-o zi poate au chef sa discute linistote la telefon sau sa vada ceva la TV sau nus tiu si neglijeaza complet BB il lasa sa urle ca doar cine il aude si altele de genu care zic eu e mult mai rau decat sa ii dai de mancare ceva un pic neindicat ptr chiar varsta lui sau intr-un mod in care tu nu ai vrea (de ex sa ii dea din biberon in loc de linguritza sau altceva de genu) si pan la urma urmelor ce e indicat? nu vezi ca pana si doctorii se contrazic toti intre ei cu recomandarile ce si cum... incearca sa te mai detasezi un pic de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
Nu pot sa ma detasez. Asta e problema mea. Ca ma stresez degeaba si nu rezolv nimic.
Nu pot sa gatesc eu pt ca se supara soacra. Ca ii face ea. Ca de ce sa fac eu? Ca ii face ea proaspat. Oarecum ne incontram pe cresterea micului bebe, fiecare in parte vrea sa faca...eu mai mult ca sunt mama, ea ca...ce? a venit sa stea degeaba? ca se invecheste/strica mancarea pana i-o da ea...si alte cele. Nici nu pot sa ii zic ce vreau pt ca se supara si incepe sa planga. Pana mea....(oare pot scrie asta pe forum?) si eu sunt capoasa si ea e incapatanata si tot asa...sunt o mare fraiera ca ma consum degeaba, stiu asta, dar nu ma pot controla.
Probabil o sa imi treaca cu timpul, cand o sa vad ca imi mananca de toate copilul.
Si apoi eu dimineata cand sa fac supa? Doar daca ma trezesc la 6. Ca la 8.30 plec de acasa (ma rog, cand vrea sa suga printul, ca azi am plecat la 9). Cred ca asta e cea mai buna varianta...sa ma trezesc la 6-6.30 si sa fac supita.
Dar nu se umfla cerealele alea...ma refer la masa de 10-11 ...daca ii pun si cereale cu 3 ore inainte? Of....fir-ar sa fie. Ca nu le putem avea pe toate deodata...si bani si acasa si timp de calitate petrecut cu familia....
Am gasit intre timp mini robotele, dar nu am gasit doar storcatoare de fructe mini, ci aparate care sunt si incalzitoare si steamer si au mai mutle functii...sa ma consult cu sotul, ca tocmai ce am comandat steamer-ul...sa nu avem prea multe electrocasnice si parca o vad pe soacra cum le face la furculita, ca asa era pe vremea ei...
Si are pe undeva dreptate, ca ei nu au crescut cu steamer si cu blender si roboti care fac de toate....
Gura bogata ce sunt eu azi!!
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
dastefa spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ema si-a descoperit umbra piciorului pe canapea si-l misca intr-una ca sa se miste umbra, banuiesc . Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
ce dulce tre sa fie sa vrea sa-si prinda umbra
si ne pare rau de diversificarea asta care va da de furca
poate fata voia la aniversare tort nu supe de astea insipide
Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele
dastefa spune:
citat din mesajul lui blue_flower Salutare la fete, Cris_m cum mai e cu sanii, ca nu ai mai zis nimic? Ti-au trecut durerile, s-au dezumflat? Mai ai lapte? Am vazut cu danyelana a pus un link cu un mini robot pt copii, eu tot caut si nu gasesc pe toate site=urile, parca astia nu au auzit de robot pt copii. Ma rog, poate nu caut eu bine. Intrebare: voi luati asa ceva? Ca soacra-mea se plange ca robotul meu de bucatarie e prea mare pt un mar - 20 ml de suc si ca e greoi.....de fapt e f simplu, dar i se pare ei greoi. In fine....voi luati mini robot? Se merita? Ca eu am zis ca avand robot mare si blender e de ajuns. Astea mini de copii mai fac si altceva decat face cel normal? A,..am luat si steamer...vine maine. p.s. azi noapte nu puteam adormi la gandul ca nu ii dau eu de mancare la pranz. Si am ajuns la concluzia ca o sa ii pun masa de legume la ora 6 cand ajung eu acasa, sa il hranesc eu. Gresesc? Cat de tare gresesc? E ceva daca ii da LP la ora 1-2 si masa de legume la ora 6? Ca oricum nu adoarme pana la ora 22.30-23. de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
si eu ii dau masa dfe legume topt la 6 si nu am motivele tale
si nu avem probl
succes
Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele
al3csa spune:
Si eu care am crezut ca sunt singura mama loca de isi hraneste cupilu pe la 4-5 dupamasa si nu am nici un motiv sa fac asta pur si simplu atunci mi-e mai comod si lui vad ca nu-i displace .. chiar se comporta bine . asa ca BF fa asa cum crezi tu ca e mai bn pt tine si pt bebe
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Vot pentru un pisoi
onitza spune:
Doamne, parca nu am mai scris de o vesnicie! MI-e tare dor de voi, mandrele mele si de copilasii frumosi si dulci. Despre noi: i s-a umflat gingia la canin (am inteles ca asta e cel mai dureros cand iese) si e tare marait se trezxeste mai des noaptea, el care dormea f bine, nu se trezea deloc, acum avem de ce ne plange. NU prea doarme ziua, dar asta nu era o noutate, si inca e pe san exclusiv. NU mai stiu cand tb sa exersam statul in fundulet de la 5 luni jumate?? L-am cantarit cand a implinit 5 luni si are 3,780 kg , a luat 500 grame in ultima luna, e ok .
Despre mine: alaptez in dureri in continuare, azi am intlanire cu un doc dermatolog ff bun, sper sa ma ajute, ca daniel e f atasat de san, e singura lui consolare. ...dar si a mea, cand e nervos , il pun la san si s-a treminat circul, exceptand urletele de dureri de dinti.
Cred ca ati inceput sa plecati in vacante, cum va descurcati cu copilasii?
danyelana spune:
Salutare la amiaza
Intru pe fuga ca nu am prea mult timp. Mi-a adormit baiatul in balansoar (e asa dragut ca imivine sa-l pap ) si profit ca sa mai fac si eu cate ceva prin casa ca am multe restante.
Am citit doar primele doua pagini asa ca spun
mami de Cris.m si merci de cinste
Alicredo alaturi de sotul tau drag si sa fiti fericiti (apropos de nunta de bumbac "ce i-ai cumparat? boxeri de bumbac? )
Si nu in ultimul rand sa-mi felicit nora, pe scumpa mea Ema care azi intra in randul pufilor de sase luni implinite.
EMA sa cresti mare si sanatoasa ca frumoasa si isteata esti deja. Si un special de la Arthur si multe
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman