Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.102
Raspunsuri - Pagina 7
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Am facut prajitura monti cu mere. Va poftesc si pe voi . _ Povestea unei . Cresc |
o pt o harnicuta
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
da...gata plimbarea,pana la urma ne-am adunat mai multe prietene,cu puii ofc,am baut cate un suc, am papat inghetata, fain,putina relaxare
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
al3csa spune:
Buna ziua fetele
Am si eu o intrebare la voi ... DM astea unde sunt? Si primesc si bonuri stiti ceva?
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Vot pentru un pisoi
mandruta spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna ziua fetele Am si eu o intrebare la voi ... DM astea unde sunt? Si primesc si bonuri stiti ceva? de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis Vot pentru un pisoi |
Se gasesc in lanturile Real si e unul mai mic la Piata Delfinului, in Pantelimon. Or mai fi, dar nu stiu unde... Eu am intrebat si nu primesc bonuri.
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
Se gasesc in lanturile Real si e unul mai mic la Piata Delfinului, in Pantelimon. Or mai fi, dar nu stiu unde... Eu am intrebat si nu primesc bonuri. Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Ms mult
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Vot pentru un pisoi
cristies spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna ziua fetele Am si eu o intrebare la voi ... DM astea unde sunt? Si primesc si bonuri stiti ceva? de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis Vot pentru un pisoi |
Uite aici sa-l gasesti pe cel mai apropiat de tine.
cristies spune:
citat din mesajul lui cris_mario da...gata plimbarea,pana la urma ne-am adunat mai multe prietene,cu puii ofc,am baut cate un suc, am papat inghetata, fain,putina relaxare Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... varsta Alexandrei |
Bravo!!!
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Bravo!!! _ Povestea unei . Cresc |
ms
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris.dogarel spune:
CRISTIES, prezent! ce mai are in afara de mere? daca e monti, si mai bine.
noi azi eshec total cu solide, plans ca sa o las in pace. de fapt, nu are chef d nik, "scrashneshte" din gingii si isi stramba guritza, "mushca" buza, scandal de mar-mar pe toate tonurile si tonalitatzile. iar nu am fost cine stie ce afara, din aceste motive. btw, noi iesim pe la 8, pana pe la 9-20, depinde de gaza.
azi i-am pus peste legume zeama kioara de la supa de vitzel. oricum nu le-a vrut, so...papa mami.
am un feeling ca nu o sa fie ushor cu diversif la ema, ca deja avem 13 zile si...tot la o linguritza de incercare, una de nimereala si una indesata de mami suntem. o iau pe urmele lui Cristies cu "ingrijorarea"...
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
ema si-a descoperit umbra piciorului pe canapea si-l misca intr-una ca sa se miste umbra, banuiesc .
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra